вторник, 24 июня 2014 г.

Pohištvo slikarstvo matrica

Pohištvo slikarstvo matrica

Matrica slika je dober način, da bi dekorativne privlačni, enostavni notranja oprema ali posodobitev stare. Te risbe so lahko enostavne ali kompleksne. Naslednji primer kaže, kako novo, raw prsih spremenila v dekorativni element med'jer slikarstvo matrice.

Pohištvo slikarstvo proizvode bi bilo treba pristopiti na enak način, kot v drugih pleskarska dela. Površina mora biti skrbno pripravljena, in da pridobijo dobro podlago pod sliko mora biti uporabljen zaradi več plasti barve. Šele nato lahko vzorec polnila.

Prodaja v kompletih z vzorci za ustvarjanje zapletenih vzorec ali sliko. Vendar pa jih lahko uporabite na svoji presoji - samo sledite navodilom, ali želite spremeniti vrstni red elementov v skladu s svojimi idejami.

Karkoli boste izbrali, pomembno je, da postavite šablono pred nanosom barve, kot tudi, da namenite veliko pozornosti do detajlov. Pridobiti o'merilno sliki lahko naslikana delov v svetle barve, fine podrobnosti, da pripravi majhno krtačo.

Pohištvo slikarstvo matrica
Preprosto pohištvo, saj je to malo predali, ki se lahko spremeni v prelepo dekor, ki imajo okrašena z risbe na kliše.

Korak 1

Pohištvo slikarstvo matrica
Rahlo nemoteno prsih, grobo glajenje površine, nato obrišite z vlažno krpo, odstranite s površine prahu in žagovine. Bodite posebej pozorni na sprednji strani škatle, vrhu in straneh trupa, kot sliko, ki bo objavljen na teh površinah.

Korak 2

Pohištvo slikarstvo matrica
Odstrani nabiralnik. Pokrov koša sprožilni plast bela emulzija barve, nato barvo škatle. Če les je zelo smolnati, je priporočljivo, da pokrivajo svoje premaz, toda, kot pravilo, emulzija sama barva je dovolj premaz za akril glazuro.

Korak 3

Pohištvo slikarstvo matrica
Mix dve glaze, dodajanje barvil. Tukaj akrilni premaz ptforlove, da bi dobili svetlo zelena in svetlo modre barve. Plašč zunanji trupa bledo-zelena glazura's, povzroča barve, enakomerno za prosojno tla.

Korak 4

Pohištvo slikarstvo matrica
Barve na sprednji strani so štiri polja, bledo-zelena glazura's, in zunanji strani naslednje štiri polja modro. Ne pozabite, da barve na straneh polje in se konča. Odloči, da je potrebno za barve na notranjo površino polja.

Korak 5

Pohištvo slikarstvo matrica
Izberite Splošno sliko naslikal prsih, in začnite z eno od polj. Postavite ga na hrbtni strani stranjo navzgor. Kosov maskirni trak za pritrditev matrice na sprednji strani.

Korak 6

Pohištvo slikarstvo matrica
Začetek dal žig črnilo, z velik zaslon krtačo za polnjenje velikih območjih slike. Vedno držite čopič pravokotno na površino, ki se gibljejo gor in dol in dajanje barve "brcne". Pred nadev slika krtačo odstranite odvečno barvo.

Korak 7

Pohištvo slikarstvo matrica
Da ne onesnažijo barve drugačno barvo pobarvane v različnih barvah slika regije, redno pranje krtačo. Za nadev deli slike, zlasti za dodelitev en element, uporabite majhen zaslon s ščetko ali ščetko za slikarstvo.

Korak 8

Pohištvo slikarstvo matrica
Po koncu uporabe vsako sliko, previdno odstranite predlogo in pojdite na slikarstvo druge predalu ali Omari delov prsnega koša. Skupaj uporabi vse številke. Ko se barva posuši, prsih predale je mogoče prekriti s plastjo lak za dodatno zaščito slikarstva.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика