четверг, 26 июня 2014 г.

Obrnjen stene v težkih mestih

Obrnjen stene v težkih mestih

Na sooča s ploščico sosednje stene, boste morali določiti strešnik v notranjem in morda zunanjih kotičkih. Ker koti so le redko naravnost, revet vsako steno posebej, delo na vodoravni oklepajih. Bodite previdni, ko namestite vodoravno vodniki na sosednje stene - te morajo biti na isti ravni. Čeprav z rahlo neusklajenost ravni vertikalnih vrstic bo razhajajo, in ko se sooča steno in strop vodoravne vrstice, ki ne sovpada line vmesnik čez vrata.

Obrnjen stene v težkih mestih
Nišo Windows, opečni, v skladu s popolnoma opečni zid.

Na obrnjen proti oknu odpiranje na prvi se prevlečeni sprednji steni celotno ploščice, nato pa dal obreza in biti premazana stran zidne niše in okenskih polic. Če so vrata v sredini stene in ste stack ploščico za strop, kraj, ploščice, da bi se izognili ozko ploščice blizu vrat in po kotih sobe. Če so vrata v kotu, prvi se prevlečeni dve stene, nato razrežite in položijo ploščice nad vrati. Tehnike, s katerimi se sooča okno niše, se uporabljajo tudi za nasprotne vrata.

Korak 1

Obrnjen stene v težkih mestih
Če ste revet stene in strop, dal vse cele ploščice na strani okna, vendar ne nad oknom. Pritrditev na stene vrstici tako, da bo njegov zgornji rob je poravnan s spodnjim robom na spodnji vrstici celotno ploščice nad ravnjo vrhu okna. Bar bo služil kot podpora za zbiranje nad oknom celotno ploščice.

Korak 2

Obrnjen stene v težkih mestih
Postavite cut ploščice na straneh okna. Start v bližini okensko polico. Primerni ploščice za okna-polico, boste morda morali narediti L-shaped izrez (glej točko 3) ali uporabite klešče (glej točko 5). Za poenostavitev rezanje ploščice, vnaprej načrtovati shemo na njihovo lokacijo.

Korak 3

Obrnjen stene v težkih mestih
Če želite to storiti v ploščico L-shaped cut, veljajo oddelek črta na sprednji strani ploščice. Držite ploščice v Primež med drevesi'leseni bruskami in naredite prvi rez videl. Bi drugi rez in vilimaite kos strešnik robovi bo trak datoteko. Tanke ploščice oprijem vodoravno, tako da ni razpokan.

Korak 4

Obrnjen stene v težkih mestih
Naj mastic zasežejo, nato odstranite vrstico na vrhu okna in dal na steno druge ploščice. Možno je, da kotu strešnik, da se zmanjšanje v obliki črke " l". Da bi se izognili uporabi ozke trakove, ki jih je težko zmanjšati, pre-načrt postavitve ploščice.

Korak 5

Obrnjen stene v težkih mestih
Če želite cut off ploščice ozki trak rezalnik, da zarezo vzdolž rez, potem klešče prekinil odvečnih kosov. Robni trakovi datoteko za ploščice. (Izdelava ročni rezalnik curvilinear zarezo, rezalnik lahko izrežete ustrezni obliki. )

Korak 6

Obrnjen stene v težkih mestih
Dal celotno ploščice znotraj okna nišo. Če ploščice ni ločenosti zavihkov, uporabite distančniki za ustvarjanje carburizing razlika med dnom ploščice in okna-polico.

Korak 7

Obrnjen stene v težkih mestih
Končno, merjenje in cut vsak strešnik za srečuje, je v bližini na okvir okna del strani stenske niše odpri. Po shvatyvanija tesnilne mase (približno 4:00), vam lahko zaščito sklepov.

Koristne nasvete

V notranji kotiček cut in določiti strešnik navpično zadnje številke na eno steno, tako da so bile v kotu. Nato dal zadnji navpični vrstici ploščice na drugi steni, z distančniki za izobraževanje carburizing vrzel v kotu med dvema navpičnima vrstic. Na zunanjem kotu je ležala celotno ploščice na vsaki strani kotu.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика