понедельник, 30 июня 2014 г.

Kovinsko-plastičnih cevi

 


Med opremo, ki se uporablja za obloge komunikacij, glavno vlogo cevi. Po vsem, cevovod je transportni sistem za vode, ogrevanja in komunalnih storitev. Danes v tej industriji so iz različnih materialov: litega železa, jekla, bakra, plastike in kovine, plastične.







Najpogostejša zdaj šteje za mrežo jekla in plastičnih cevi. Samo ti in drugi so ne le oprijemljive koristi, ampak tudi njihove pomanjkljivosti in omejitve uporabe. Seveda, želja, če želite združiti prednosti teh materialov, in vrgel iz svoje pomanjkljivosti med strokovnjaki je bilo vedno. Rezultat takšne raziskave in jeklo, kovine, plastične cevi, ki so zdaj na široko uporabljajo tudi za ogrevanje.

Unije iz plastike in aluminija

Kovinsko-plastičnih cevi za ogrevanje zanesljivo, kot jekla in prožen in odporen na korozijo in okluzija, kot polimer. Za njihovo proizvodnjo z uporabo polietilen (dve plasti) in aluminij (eno plast). To ustvarja zunanjo zaščito cevi iz vlage in notranje - od zaraščanja. Plasti zlepijo med seboj s pomočjo posebnega lepila.

Kovinsko-plastičnih cevi večjih premerov, ki niso na voljo, se lahko vrednost tega kazalnika ne več kot 63 mm. Ti izdelki niso predloženi v kolobarjih, tako da je dolžina segmentov, ki jih lahko izberete, kot je potrebno. Te značilnosti so smeli ustvariti iz podatkovne elemente v sedanjem sistemu "topla tla". Je nedvomno prednost plastičnih cevi je, da se jih lahko uporablja tako znotraj kot zunaj prostorov. Povezava tukaj je narejeno s fitingi.

Opozorilo

Strokovnjaki opozarjajo, da je do sklepov morajo biti vedno prost dostop. Ker včasih se je oblikovala pušča. To je posledica dejstva, da polimerov in kovinski drugače ravnanja toplote. Tanek kovinski plasti še posebej opazno reagirajo na spremembe v temperaturi. Aluminijasto folijo, lahko smo ozko močnejši in odvijte povezavo, nato pa pod namestitev se bo začela curek vode. Vendar pa ta koeficient toplotnega raztezanja lahko vedno je treba upoštevati v fazi montaže.

Postaviti cevi morali z zalogi prosto v upogibanje. Nadomestilo zanke bo omogočilo, da bi rešili to težavo, da se spoprimejo z pravilen izračun, na podlagi katere koli specialist. Da se ne poškoduje material izdelka, upogibanje njegov najboljši ročno ali z uporabo posebnih orodij. Twisted metal elementov lahko.

Za povezavo vseh segmentih tukaj ne želite uporabiti varjenje. Samo odreže kos potrebno velikost, obseg kroga, ki predstavlja povezavo z vgradnjo, nato pa ga nosite in odpravljanje. Ta pristop omogoča, da brez veliko dela, da ne ustvarjajo samo ogrevalnega sistema in sistema za vroče ali hladne vode, komprimiranega zraka, blaga ali prevoz kemikalij.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика