пятница, 27 июня 2014 г.

Storitve nakladalniki, Kijev, stroški storitev porter, soba gibljejo, urad za selitve, prevoz urad, tovorni Kijevu.

Naše delo
  • Storitve nakladalniki
  • Prevoz pohištva
  • Stanovanjske gibljejo
  • Urad gibljejo
+38 (044) 223-25-08

+38 (067) 445-08-25

ab * zabudova. kiev. ua
Nalaganje...

Nalaganje...

Storitve nakladalniki

V poslu. Storitve nakladalniki

V poslu z izkušnjami, hitro in kakovostno bo Vaše predmete in pohištvo iz stanovanja v avto in po dostavi na določenem naslovu, se bo odprlo in bo dal v prostoru, glede na želje stranke.

Naše v poslu bo razstavljajte, paket, in nato zbrali pisarniško pohištvo, vse potrebne pripomočke, ki jih vedno z vami. Izkušenj v tej zadevi so dovolj, da to delo hitro in neboleče za vaše pohištvo. Vse to velja tako enostavno pohištvo in drago.

Med operacijami, kot so prevoz klavir ali klavir, jasno in harmonično dejanja nakladalniki, poln nadzor nad situacijo. Naše v poslu uporaba pri transportu klavir specializiranih embalaže film, ki izključuje možnost, da tudi manjše poškodbe instrumenta. Z uporabo storitve naših poslu, boste dobili veliko, izkušeni in Izvršni strokovnjake, ki Vam bo pomagal pri transportu klavir.

Tovorni in s Kijev in v Ukrajini kot celoto, apartma in office poti, prevoz pisarniško pohištvo - vse te operacije delamo z visoko hitrostjo in brez kakršnih koli izgubo.

      Stroški storitev nakladalniki:

1. Urna plačati (pohištvo in druge majhne stvari - Strošek za eno uro dela, 1 ura/40 UAH.

2. Velikih objektov, - garderobo, fotelj, kavč, pralni stroj, hladilnik, itd., - 5 UAH. /ETAG.

3. Sefov, klavirjev, Grand klavirji, stroji, oprema, itd, kot je bilo dogovorjeno (Kg /1 UAH. ).

4. Montaža, demontaža, pakiranje in prodaja pohištva v sobi se plača glede na kompleksnost deluje.

5. Delo v večernih in nočnih urah (po 19-00) + 30% - skupno vrednost opravljenega dela.

V Poslu Kijevu. V poslu storitve v Kijevu.

Zahteve za organizacijo pretovarjanje,

Vsakdo, ki se ukvarja z tovorni promet, so neizogibno soočajo s težavo, da nakladanje in razkladanje. Zdaj, za nakladanje in razkladanje ne postane problem za vas, vam ponujamo za vašo pozornost zahteva, da pred'je, da je ta vrsta dela državnih organov.

V skladu z Listino o motornega prometa nakladanje tovora na vozilu, konsolidacija, zavetje in HC'usklajevanje tovora se izvaja z naročnikom, in razkladanje tovora iz avtomobila, odstranjevanje napeljave in površin je prejemnik. Vendar, ker je to določbo, po prostem preudarku, se uporablja le v primeru, ko se pogodba o prevozu (opravljanje špediterskih storitev) ne določa drugače. V primeru odsotnosti v pogodbi o ločitev dolžnosti'odgovornosti med strankami sporazuma o nakladanje ali razkladanje blaga pošiljatelj in prejemnik, ki proizvajajo oziroma odpiranje in zapiranje straneh avtomobilov in lopute rezervoarja, zniževanje in zaseg cev iz rezervoarja žrela, zajebali in unscrewing cevi.

Motornega prometa podjetja ali organizacije, se lahko po dogovoru z pošiljatelj ali prejemnik sprejeti nakladanje in razkladanje:

  • posode, kos in vozni-sod tovora, ki ga trgovanje in javnih gostinskih z majhno prihodek od prodaje;
  • drugo blago, če je motorno prevozno podjetje ali organizacija sredstva mehanizacija pretovarjanje dela.

Posel se izvrši tako ločeno pogodbo, in vključitev teh klavzul v pogodbi o prevozu. V primeru sklenitve dolgoročne pogodbe za prevoz tovora z motornega prometa dolžnosti'ASCI nakladanje-razkladanje posebne tovorni promet podjetja je lahko Priloga k sporazumu, in v glavno prevozno pogodbo določeni pogoji za maksimalno uporabo nakladanje mehanizmov; dolžnost'sporočilo pošiljatelja, da pre-priprava blaga, pakiranje na palete, kontejnerji itd.,) in zagotavljala prostor za Parkiranje in mala popravila nakladanje-razkladanje mehanizmov, kot tudi prostori za garderobe in ostali delavci.

V pogodbi prevoz podjetje ali organizacija z pošiljatelja in prejemnika se določi udeležbo voznika natovarjanje in raztovarjanje blaga na način, določen v Predpisih o dela varstva v cestnem prometu. V primeru udeležbe voznika nakladanje ali razkladanje voznik nakladanje sprejeti tovora na Krovu avto, in ko razkladanje tovora, ki je služil za voznika na vozilu, Ko se odločajo prevozno podjetje obveznosti'obveznosti na proizvodnji pretovarjanje, je odgovoren za škodo ali poškodbe tovora med nakladanjem in razkladanjem, prišlo po svoji krivdi.

Pošiljatelj in prejemnik sta potrebna's tem povezana vsebuje nakladanje in razkladanje točk, nakladanje območjih in v'dostopne ceste v dobrem stanju, na vsakem letnem času, da se zagotovi nemoteno potovanje in oprema za manevriranje, kot tudi za zagotovitev razpoložljivosti sredstev za mehanizacijo in potrebno število delavcev, ki so potrebne za izpolnjevanje nastavite določenih rokov nakladanje v avtomobile in raztovarjanje blaga, naprave za osvetlitev delovnega mesta in se na'dostopne ceste, ko jim delo v večernih urah in ponoči, oprema, oprema in potrebno v primerih, teža naprave za tehtanje tovora in voznega parka, in glede na obseg in vrsto opravljenega dela potrebno število mest za nakladanje in razkladanje tovora, in kazalci, kamor trgovin,'kongresi in izhodov.

      Ko masa prevoz lahke tovora (vključno s kmetijskim blagom) promet podjetja ali organizacije dolžan', povezane s povečanjem Odbor ali sprejme druge ukrepe, ki spodbujajo uporabo, nosilnost voznega parka. Med nakladanje sipkega tovora, ki se prevaža v razsutem stanju, površina tovor ne sme segati čez zgornji rob strani voznega parka, da bi preprečili poslabšanje tovora med gibanjem.

Tovor, ki ga prevažajo brez embalaže (kovinske palice, cevi itd.), sprejem in natovarjanje, kar je nemogoče brez veliko izgubo časa, je treba o'Združeno z naročnikom v bole večjih tovornih enot (prevoz paketov).

Težki tovor brez embalaže imajo posebno orodje za razvoj: zavihki, okvirji, tečaji, zanke itd, Če prevoz palet posameznih paketov so objavljene na njih, tako da lahko preverite številko, ne da bi kršili svoj položaj na palete in pribor (razen za zaprte, zabojaste palete odpelje za tesnila pošiljatelj). Blago mora biti umeščen v voznega parka in varno, tako da ni bilo nobenega premika, pade, se bo pritisk na vrata, obrabe ali poškodbe tovora med prevozom, in tudi zagotoviti varnost železniškega voznega parka, med nakladanjem, razkladanjem in tranzita. Dodatna oprema vozila za prevoz določenega tovora lahko izvaja pošiljatelj samo po dogovoru s prevozom, podjetje ali organizacija.

Motorno prevozno podjetje ali organizacija ima lahko pogodbo z naročnikom in stroške za izdelavo re-oprema avto organi. Vse naprave, ki pripadajo pošiljatelj, izdano s strani prevoznega podjetja ali organizacije, da ga prejemnik skupaj s tovorom ali vrniti pošiljatelju, v skladu s svojo navodila za tovorni list na njegove stroške. Voznik Zobov'preveri skladnost hramba in zavarovanje tovora na železniški vozni park varnostne zahteve gibanja in zagotovitev varnosti železniškega voznega parka, in tudi o tem obvestiti pošiljatelja opaženih nepravilnosti v zlaganje in pritrjevanje tovora, ki ogroža svojo varnost.

Pošiljatelj na zahtevo chauffeur dolžan'je dolžan odpraviti odkrite nepravilnosti v zlaganje in pritrjevanje tovora. Na podlagi zahtev za varnost prometa, je voznik dolžan'je dolžan preveriti korespondence dimenzije tovora prometnih Predpisov, kot tudi stanje, pritrdilni in HC'ASCI tovora, ki mora preprečevati obremenitve iz gibljejo zunaj telesa ali izgubo iz telesa. Odgovornost za upoštevanje varnostnih predpisov v proizvodnji pretovarjanje deluje, in tudi odgovornost za morebitne nezgode, ki so se zgodili v rezultat neizpolnjevanje teh pravil, krije stranka, ki je prevzela obveznosti'asana.

Pred nakladanje avtomobilov in kontejnerjev, pošiljatelj je dolžan'je dolžan preveriti njihovo ustreznost trgu za prevoz ta tovora. Če ste našli napake, slabe sanitarne razmere ali druge okoliščine, ki lahko vplivajo na varnost tovora med prevozom, pošiljatelj zavrne nakladanje tovora v avtomobilu ali posodo in se označi na to v tovorni list ali hlodov, udostovereno to s svojim podpisom in žigom (žig). V primeru spora je sestavljen in podpisan s strani predstavnikov naročnika in transportnih podjetij.

Ravnanje mora biti v skladu z GOST zahteve Medpanožne pravila za dela, varnost pri uporabi. Izbira načina izdelave pretovarjanje bi se prepreči ali zmanjša na raven dopustnega vpliv na delovanje nevarnih in škodljivih dejavnikov proizvodnje:

  • mehanizacija in avtomatizacija nakladanje-razkladanje;
  • programe in naprave, ki izpolnjujejo varnostnih zahtev;
  • delovanje proizvodne opreme v skladu z veljavno normativno in tehnične dokumentacije in posredovanje dokumentov;
  • uporaba simbolične in druge oblike opozorilo, ko se pretok tovora dvižne opreme;
  • pravilna postavitev in zlaganje tovora v prostorih, del in promet;
  • upoštevanje zahtev zavarovanih območjih nadzemni prenosni vozlišča inženiring, komunikacije in energijo.

Večina pretovarjanja dejavnosti mora opravljati mehanski način, z uporabo dvižne-prevozna sredstva in sredstva za mehanizacijo. Normativni pravni in normativni-tehničnih dokumentov, ki urejajo postopek obravnave in SV's tem povezana dela, določijo predpisi o uporabi nekaterih vrst podrazredi-in-prevoz opreme.

Če delo, ki se izvaja ročno, morate upoštevati, da tisti pogoji:

  • oster, rezanje, prebadanje izdelki in orodja, ki so prenesene le v primerih, škatle;
  • tovora v togi embalaži in ledu, brez embalaže, se prenesejo samo z uporabo rokavice;
  • na poškodovano blago v embalaži, z štrli nohti, trim, in tako naprej, ni dovoljeno prevažati;
  • stekleni izdelki morajo biti nameščeni na stabilno stojalo. Prazno stekleno embalažo je treba shraniti v nabiralnike z reže. Ne uporabljajte zlomljena posoda, s čipi, razpoke;
  • za nakladanje vozil ali razkladanje, je prepovedano plošče v debelini manj kot 50 mm Da se prepreči upogibanje pod Odbor je vzpostavil trdno varnostno kopijo. Prenos loader hišne Ljubljenčke v tovora težo, ki ne presega 50 kg

Če je masa tovora, ki presega 50 kg, vendar ne več kot 80 kg, prevažajo tovor loader je dovoljena pod pogojem, da je rast (odstranitev) blago, ki se izvaja s pomočjo drugih poslu. Približno pogoji nakladanje tovora na vozilu, in razkladanje tovora, kot tudi glede dodatne operacije-združljivost'povezan z nakladanje in razkladanje tovora v Dodatku k tem oddelku.

Čas prihoda tovornjak obremenitve se izračuna od trenutka predstavitev'pojavov chauffeur pot stanja na točke nakladanja in ura prihoda vozila pod bolečin - od vložitve'pojavov voznik na pošiljko na točko zaključka. Če točke, nakladanje in razkladanje (razen železniških postajah)'vhodna vrata, ali kontrolne točke in laboratorijev za analizo tovora čas prihoda tovornjak nakladanje / razkladanje je računano od trenutka predstavitev'pojavov chauffeur tovorni list ali tovornem listu, ki jih pošiljatelj ali prejemnik na na'vhodna vrata, ali na kontrolni točki ali v laboratoriju.

Nakladanje in razkladanje, se šteje za popolno, ko mu voznik ustrezno blaga-prevozne listine za naložen ali raztovarjanje tovora. Merjenje časa vozila od vrat ali točka na mesto nakladanja ali razkladanja in nazaj izključene pri izračunu čas, ko se vozilo med nakladanje ali razkladanje. V primeru prihoda tovornjak nalaganje predhodno dogovorjenem času vozila se šteje prišel za nakladanje na dogovorjenem času, če pošiljatelj ne sprejme pod nakladanje od trenutka dejanske prihoda.

Pošiljatelji, prejemnikov so dolžan', povezane z omembo v tovornih listov, čas prihoda in odhoda vozila iz točk nakladanje in razkladanje. Merjenje časa vozila od vrat ali točka na mesto nakladanja ali razkladanja in nazaj, ki je izključena pri izračunu čas, ko se vozilo med nakladanjem ali razkladanjem, se določi v pogodbi o prevozu blaga po cesti.

Nakladanje in razkladanje tovora, kolikor ne določa Listina cestnega prometa in Splošna pravila za prevoz tovora z motornega prometa, opravljeno v skladu s pravili o prevozu določene vrste blaga, in tudi pogodba o prevozu.

Storitve nakladalniki, Kijev, stroški storitev v poslu, ki se gibljejo storitve, movers, premestitev proračun receptorje, soba gibljejo, urad za premikanje, avto prevoz, počitniška potovanja, prevoz urad, Kijev, ukrajina, stroški prevoza.


Vir: http://www. zabudova. kiev. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика