суббота, 28 июня 2014 г.

Inter'jer dreves'lesena hiša 2010-11-10 15:38:43

Gradnja in rekonstrukcija.

Inter'jer dreves'lesena hiša
2010-11-10 15:38:43

Povej mi, koliko ste porabili živcev in moči, da zgraditi hišo? Mnogo se je za nadzor deluje? Koliko nepredvidenih okoliščin, ki jih je bilo treba hitro našel? Kolikokrat ste morali nekaj spremeniti ali zamenjati vaš um? Zdaj pa, ker doma je vredno? To je vse več? Pa ne. Ostaja interior design'jer.

Inter'jer dreves'lesena hiša - to je še en korak, ki je obvezna'vredno storiti, ali vam je všeč ali ne. Bi živite v gole stene. Pravijo, da drevesa'lesena hiša ni treba, da okrasite, vendar pohištvo je dal?

Drevesa'lesena hiša sama je privlačna in ne zahteva posebne intervencijske ko krasijo stene. Boste morali ugotoviti slog inter'jer. Danes najboljši - Skandinavski, art Nouveau in classic. Ruski del prebivalstva, ki se uporabljajo za ljubezen slog "Russkaya izba", zdaj pa, duh West začel prevladujejo klasični slog ali moderno.


Drevesa'kamnita hiša - classic m, v katerem si lahko naredite notranji poskrbijo, kakor hitro, kot si želite. Dogovorite se lahko v meniju galerija, da bi več inter'kariero, če želite ustvariti nenavadno oblikovanje odločitve iz kamna in kovine, ali pa samo dal m'preproge in dal pohištva. Vse to je mogoče, ker drevesa'leseni hiši torej univerzalno zdravljenje, da lahko skoraj vsako leto, da eksperimentirate s svojo zasnovo notranjosti.

Nekaj o slog:


Najbolj priljubljena in mlade, moderne in razpravljal je art Nouveau slog . Prostorne sobe, velika Okna, moderno pohištvo, stene pobarvane v eni barvi, poskusi s sodobnimi slik - vse sodobne. Če želite, da vaša hiša je bila urejena v art Nouveau slog bo treba porabiti dovolj denarja, kot sodobne ustvarjalnosti ni dovolj, ampak vse vaše goste bo presenetil prostorne in udobne hkrati inter'ladje v vašem domu.


To je sodobno Skandinavski slog. Drevesa'lesena hiša stavba je v Severnih državah z bolj razvito kot pri nas, tako da se zanašajo na svoje izkušnje, ne samo v stanovanjsko gradnjo, pa tudi v sobi. Skandinavski stil, racionalni, lepo in enostavno. Čisto svetlobo, barve, bo dvigalo vaše razpoloženje. Značilnosti svetlobe zavese, rattan in brez zapletenih struktur.

Na tretjem mestu po priljubljenosti je klasični slog. Brez dodatnih elementov, jasnost in natančnost. Pravilnost pohištva dogovoru. Preprosto opremljene, brez izmišljena, oblik in svetle barve, mora biti v svoje sobe. Prednost naravnih materialov. Za dekoriranje hišo lahko elegantno kipci, izvedene v klasični slog brez pridihom modernosti.


In na koncu, to bi se morali osredotočiti na "ruski izba". Slog, blizu ruske ljudi. Vnos vašega doma v slog, ki ga želite uporabiti svetle barve in vintage postavke. "Russkaya izba" - pomeni, da si dal dreves'lesene klopi in skrinje v svoji hiši. Veliko hrastovo mizo, da okrasite dnevni sobi. Obvezna'obvezni atribut je keramika, ki bo ne samo uporabi, temveč tudi okrasite kuhinjo, da bi ji pisane nacionalni odtenek. Še ena podrobnost, ki ne pozabite - to je ogromen Kam'kamnitim kaminom.


Poleg teh štirih stilov, ki se redko uporablja Chalet. Hiše v ta slog je bolj pogosto videti v Alpah. Težke zavese in velike lestenci so vse lastnosti Chalet. Hiše v Chalet stilu nekoliko spominja na majhen lovski domovi.

Tako, ste verjetno že odločil o slogu vašega prihodnosti inter'jer. Zdaj se morate samo pomislite, postavitev hiše, in lahko greš v trgovino, da naročite pohištvo.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика