пятница, 27 июня 2014 г.

Projekti, usmerjeni v prihodnost

Imamo že dobil uporablja stalnih sprememb na vseh področjih življenja, da preden se odločite za nakup enega domači kino ali mobilnega telefona, kot je že izumil nekaj novega, še bolj napredne. V svetu arhitekturne projekte države hiš evolucije ni tako hitre, vendar ne manj spektakularen.

Šteje se, da je naša država je brezupno izza časov na del arhitekturne napredek ni presenetljivo zmago na vseh najbolj odmevnih arhitekturnih natečajev v Moskvi in Sankt Peterburgu se bomo na Zahodni "zvezde". Vendar pa je promet državi hiše moda Zahodni "zvezde" še ni prišel. Ni vsakdo, celo najbogatejših zasebnih razvijalec pripravljeni plačati za tuje arhitekte zgraditi svojo lastno državo hišo. Ampak nič ni narobe s tem. Ker tudi pripravljeni projekti, ki so na voljo za razvijalce specializirane publikacije, v samo nekaj letih naredila velik korak od quassams in pseudodomains posesti za racionalno in udobno hiše, v ničemer ne slabše za tuje analogi. Poleg tega igrajo pomembno vlogo tukaj za razvoj stranke, večina, ki, kljub politični Cohn'položaj, je prišel do zaključka: "West je najboljši! " Vendar pa obstajajo ljudje, ki želijo zgraditi hiše v arhitekturni slogi preteklih stoletjih, njihovo število pa se povečuje vsako leto.

Križišče p'ATI ceste

Na primestnih nepremičninski trg danes služi kot minimalno p'boljše rešitve, "koči vprašanje." Prvi je nakup pripravljen hiša na sekundarnem trgu. Drugi - nakup hiše v gradnji v koči vasi. Tretja je peticija gradbenega podjetja zgraditi hišo "na ključ". Četrti - nakup končal projekta (viri: arhitekturni Studio, katalogi, spletne strani in revije) in nato iskanje izvajalcev. P'peti - red posameznega projekta v arhitekturni Studio, ki daje svoje utelešenje "svoje" gradbeniki ali sposobnost za stranko, da reši problem.

Vsaka od teh možnosti ima svoje prednosti in slabosti. Osredotočili se bomo le na četrti način.

Kupci končal projektov, na eni strani imajo dovolj visok dohodek, da opusti standardne rešitve, ki jih ponuja gradbeniki, in z drugo - ne pripravljeni, da dajo nekaj tisoč evrov in več za prvotni projekt. Z drugimi besedami, gredo za najširše možne izbire, ki je omejena s sedanjega okvira ruskih bank, projekti, katerih dolg segajo v tisoče. Toda med tisoče projektov je vedno nekaj priljubljenih, ki izpolnjujejo najvišje število zahtev za različne ciljne skupine razvijalcev. Kaj so pripravljeni projekti, ki lahko izpolnjujejo pogoje za vodilni položaj na trgu koči gradnje v novi sezoni? Obstajata dve trendi. Prvi: skoraj vse priljubljene zanimivih projektov. Različne okuse kupcev, tako dejanske možnosti so projektov z različnih arhitekturnih in konceptualne rešitve. Vsak od njih ima svojo ciljno publiko. In drugi trend: naraščajoče zahteve za slogovno strogosti projekta. Nepremišljeno mešanico različnih arhitekturnih obdobij v omako "biti bogat" nihče se ne da zapeljati.

Z izbiro ustreznih

Tukaj je nekaj primerov novih projektov, v katerih so vse možnosti za uspeh. Majhen, vendar udobno pena konkretne koči, s katerimi se sooča s skupno površino 114 km. m (projekt, H-1268-1) je namenjen lastnikom z relativno skromne zahteve. To je enostavno obliko in udobno postavitev. In uporabo poceni materiali in racionalno oblikovanje rešitev, zaradi česar je zelo poceni in dostopnih stanovanj.

A klet in podstrešje manjkajo. Vendar za projekt prostorih je povsem dovolj za udobno življenje sedem'th. V prvem nadstropju so urejene, dnevna soba, kuhinja in kotel sobi. V dnevni sobi tristranski razsvetljavo, čeprav enem področju, dolžniško-lastniško, z dodatno razsvetljavo skozi Okna zgornji del svetlobe. Ta ne samo, da naredi prostor lažji, temveč predstavlja zanimiv inter're prostor. V mansardi hiše je urejen tri spalnice in kopalnica.

Ta mala hiša je zelo lepa. Ta privlačnost je dosežen zaradi natančnega razmerja fasad in kakovostno dodelavo materialov, ki jih uporabljajo projekta varianta.

Naslednji v našem vzorcu - hiša Chalet s skupno površino 272 kvadratnih m (projekt G-1330-0) z nizko, skoraj do tal, ki se spušča streho, ki je, kot privlačen videz in dobro postavitev. O'kratko in jedrnato-načrtovanje rešitev, ki upošteva sodobne zahteve, preden'so do hiše. Stavba je dobro zonski za funkcionalnost. V prvem nadstropju območje sedmih dan bivanja'th: veža, bivalni prostor, kuhinja-jedilnica, knjižnica in gazprommedia. Uporabili smo metodo prostega lay-brez toga meja objektov omogoča, da bi dobili največ prostora in svobode prostora. To prispeva tudi k višino dnevni sobi je povečalo za razlike v stopnjah od tal do 450 mm Na zunanji obris stanovanjski del hiše sosednjih garažo in goriva. V drugem nadstropju so urejene spalnice, kopalnica in savna. Dve sosednji spalnici imata izhod na balkon. Podstrešju, tla v okviru določene dejavnosti, ki se lahko prilagodi za življenje ali poslovne namene. Kleti v hiši št.

Hitro zmanjša, racionalno načrtuje, stroškovno učinkovito materialov, les, okvir hiši s teraso, skupna površina 150 kvadratnih m (projekt E-1284-0) je pravi božji dar za sedem majhnih'th srednjim dohodkom. Vse p'pet sobe in kuhinja se nahajajo na istem nadstropju in v mansardi. A klet in podstrešje manjkajo. V mansardi so aktivno uporablja Windows zgornje svetlobe. Vhod v hišo je z vzdolžne del. Mimo majhno vežo, lahko pridete v center prostora. Pravico ponuja velika soba za goste, ki je nastala dnevna soba in kuhinja-jedilnica. Desno - lestev za mansarda in majhno dnevno sobo, na levi, kotel soba in wc. Podstrešje - intimno, spalni prostor v hiši. Zaradi velikega števila svetlin je napolnjena s svetlobo. To se nanaša predvsem v čakalnico. Terasa v prvem nadstropju harmonično dopolnjuje notranjo postavitev hiše.

Ne manj zanimive so majhen projekt, s skupno površino 106, 8 km. m, pena konkretne hiša-krilo z Zalivu okno (projekt E-1299-0). To je popoln "doma" za sodoben par. Vendar pa ta hiša lahko služi kot krilo v veliki graščini. Tukaj je vse laconic in premišljeno, nič ni odveč, krajinsko se na načelo razumne odpadki. Conciseness SIP'mehča velike kotu pokrita terasa, pred vhodom v hišo, ki je verjetno, da postane najljubša počitniška destinacija sedem'th. Pritličje zajema dnevna soba, predsoba, hodnik in kopalnica. Na področju dnevna soba dodeljen prostor za kuhinjske opreme. Iz hodniku na drevesih'leseni navijalec lahko se povzpnete po stopnicah na podstrešje. Tu v majhni stopnišče dvorani sooča vrata spalnice in kopalnica. V kleti projekt vključuje dve skladiščni prostori. Namen teh prostorih se lahko spremeni, še posebej, ker ponujajo dnevne svetlobe. Kombinacija belega ometa fasade z morenie stojala za terase ustvarja zanimivo, nekoliko eksotično podobo.

Končni primer je stilsko konkretne hiša z umetno sooča kamna (F-1386-0). Skupna površina - 130, 5 cm. M. Vrhunec tej hiši, je presenetljivo uspešno kotu zasteklitev. Poleg nesporno zunanje showiness ta sklep je privedlo do zelo izrazite inter'jer. Kotni vitraž svetlobe napeljave, brez zidov in masivni stebri ustvarja občutek lahkosti in svobode. Ta hiša vpraša, na lepi obali s čudovitim pogledom na plažo in morje z obrisi belega jahte v daljavi. Poleg tega zasnova zagotavlja visoko stopnjo udobja in učinkovitosti o'kratko in jedrnato-planske odločitve. Hiša ima eno nadstropje in podstrešje. Kleti, garaža nadomesti z nadstrešek. Na prvem nadstropju so dnevna soba in kuhinja-jedilnica; Avtonomna kotel soba z ločenim izhod na ulico. Iz jedilnice lahko dobite na terasi. V mansardi je rešen, zelo učinkovito: tri spalnice in majhno kopalnico združeni okoli stopnice dvorani. Windows zgornji svetlobe, bo dodate svetlobo in domačnost te stavbe.

En korak pred trgu

Vsekakor pa je izbira potencialni kupec, ki se je končal projekt, ki igra veliko vlogo arhitekturno moda. In moda, kot veste - gospa je zelo muhast in spremenljiv. Vendar, elegantna arhitektura še vedno manj bežno in kategorične kot, na primer, v oblačila. Glavni arhitekturnih stilov, ki so bili oblikovani postopoma, skozi stoletja. In moda so se vrnili v rednih presledkih. Vendar pa v "prečiščen" obrazec je precej redka. Ne rastejo eklektična smeri in podružnic, ki so še posebej pomembne trende. Jasno zasledimo modni trendi v nesreči razvoj trga, ampak sistematično rast ne pomeni šokov, lahko v nekaj letih spremeniti osnovne vektorjev arhitekturnih trendov.

Tako, kaotično razvoj ozemlja, v sredini 1990-ih letih je bil glavni razlog za nastop posameznih arhitekturnih oblikah, ko v en hektar je, da bo vse Trendy v času arhitekturne rešitve, ustreznost, ki se je izgubil v zadnjih letih zaradi premika prednostne naloge za kompetentno, starih od konfiguracije.

Gradiva na temo

Oblikovanje udobje
Projekti hiš
Projektiranje hiš
Kot je za slog, kupci končal projektov, še vedno gravitirajo za arhitekturo Evropskega tipa. Toda pred kratkim, po mnenju nekaterih analitikov, povečanje priljubljenosti minimalism in eklektična. Mnogi kupci so sprva usmerjena k sodobni laconic arhitekture, s posebnim poudarkom na projektih, v katerih funkcionalnost je zmanjšala v skupini arhitekturno načelo, in status'predmet lahko poudarite, prestižni dodelavo materialov, napredne tehnike sistemi in trajnostni modelov, med''erov.

Arhitektura "ne posladek" - nov trend na trgu, ki oživela pomembne za egp. Ljudje, v resnici, se ne hiši, in slike, koncept - element okolja, v katerem bodo živeli. Arhitektura je najpomembnejši element na to okolje. In tukaj je v prvi vrsti pomembno je čustveno dojemanje harmonijo arhitekturni slog z zelo osebno razumevanje idealno hišo. Nekdo, ki ne živijo v drevesih'lesene hiše, in nekoga, ki ne mara velikih opeke stavbe.

Vse sodobni arhitekt, ki temelji na zaključenih projektov, ki se znajde v težkem položaju, ko mora iti ne samo, da gre v korak s časom, ampak še nekaj korakov naprej. In v danem projektov, kljub temu, slogovnih raznolikosti, imajo eno skupno stvar: zaveza za prihodnost.

Avtor uporablja podatke Banke projektov Wlan Razvoj " in revije "Zasebni hiši".

Paul CHERNYAKOV

Vir: Podeželju ankete

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика