среда, 25 июня 2014 г.

Kako narediti odtenki Roman svoje roke

Funkcionalno in učinkovito Rimske žaluzije sposobni najbolj ekološko fit v kateri koli slog inter'jer. Glede na konstrukcijo so lahko služi kot primerna izbira zaves v dnevni sobi. Prav tako zelo dobro izgledajo in zavese za spalnico. Skratka, te zavese v prostoru in za katerikoli namen, ki bo videti zelo elegantno.


Glavna stvar, da blago, ki je bila ustanovljena ta element dekor je bila pravilno izbrana. Poleg tega je nujno, da se Roman odtenek, ročno izdelane, bil irreproachable kakovosti izvedbe. In da bi postopek, kako narediti odtenki Roman z rokami, gre brez težav na odru, morate pripraviti za to.


Potrebni materiali


Najprej, seveda, treba kupiti tkanine. Njena barva je lahko poljubna, vendar morate biti zelo pozorni, da je za nastanek Rimskega zavese z rokami, primerni le za goste v njeno teksturo materiala. Za izračun potrebne dolžine in širine žaluzije je potrebno, da se meritve okna in dodajte 2 cm od vsakega konca, ACC in veziva.


Drugi material, brez katerega Rimske žaluzije ni mogoče upoštevati, da je ustrezna, je kovinskimi palicami ali dreves'leseni reacci. Njihova dolžina mora biti manjša od predvidene širina zavese. Število takšnih vejice se mora ujemati s številko gub na žaluzije, da želite to storiti.


Tretjič, boste morali kupiti ali, da svoje roke ali kovinski obroči premera morajo biti približno 12 mm Tako so enostavno skrbeti za kovinske žice. V četrtem mestu v naše priprave dela bo stojalom, teža bar, ki je potreben, da potegnite zaveso navzdol. Bar prav tako lahko narejena iz lesa ali kovine. V širine, da bi morala biti enaka širina zasnovana zavese.


V p'petič, Rimske žaluzije, z lastnimi rokami z vsemi pravili, ne more "ne" brez uporabe vzdržljiv kabel. Poleg tega, kot ga je mogoče uporabiti gradnje kabel. Kabel dolžine se lahko izračuna kot vsota dveh dolžin in širina zavese. In nazadnje - da ustvarite Roman zavese z lastnimi rokami desno greben. Obstajata dve možnosti: prva je, da kupite ready-made cornice, ki so izdelani posebej za odtenki Roman, drugo je, da bi polico z rokami. Slednje pomeni, da ste vzeli redno cornice in za priključitev zavese bo uporaba zanesljive lepljivo trakom in drobne nageljni po širini gradnje.



Proces ustvarjanja Rimske žaluzije


Da bi odtenki Roman z rokami, jih je treba izrezati, z dodajanjem vsak rob izdelki za 2 videli Vse delo, obvezna'mora biti izvedena na ravno površino. Material mora biti narobe obrnjena navzgor, brez gub in gubic. V tem položaju in ustvariti umetno gub tkanine, ki črpa jih lahko poškodujete ali lock zaponke. Potem morate sprejeti veziva na vseh robovih zavese.


Če boste mount izdelka na drevesih'les blok, ne na posebno polico, s posebnim poudarkom na zgornji rob zavese: želite šivati v drugem delu traku. Če govorimo o rednem greben, nato ga je mogoče biti omejena samo s dvojni šiv, ki bo potekala tako na vrhu in na dnu proizvoda. Zapomnite si, da je zgornji del šiva, ki naj bi potekala na razdalji 6-7 cm od roba ACC. Nato med dvema šivov morali vstaviti enega od vejice (za dekor potekala obliki), in rob zavese, da visi na letev s pomočjo navadne zavese clothespins.


V naslednji fazi dela treba storiti ACC dnu zavese in obrobljanje jih v dveh vrsticah šivi. Torej je potrebno, da je širina med šivi dovoljeno vam je, da se raztezajo skozi njih uteži bar. Na hrbtni strani izdelka za rezanje navojev vejice, v krajih loki, kratnih za šivanje končna meja: to bo še nam omogočajo, da več enakih krat in zagotavljajo bolj pravilen vnos vejice.


Nato Rimske žaluzije so narejene s svojimi rokami, v krajih, stanja set za vejice za šivanje kovinski ali plastični obroč. Poskusite za izračun razdalje med obroči: opredeljena je s skupno velikost žaluzije. Torej je potrebno spoštovati načelo, da zazvoni bi'v tistih mestih, na tkanine, ki se vstavi vejice. Da bi dvižni mehanizem za redno cornice obroči vredno in šivanje na vrh vejice.


Po tem, ko opravljajo kot "manipulacij" obesiti zavese na greben, ali improvizirane dreves'leseni tramovi. Potem morate narediti tri vrvi in se raztezajo vzdolž vrha prstanov, piercing na koncu po enem zvonjenju. Pri uporabi dreves'leseni tramovi, obroči bo treba priključiti na žarek. Pri delu s to cornice obroči visela na ločenem kljuke.


In v zadnji fazi dela dal vse tri kabel z obročki in glava'AZT jih na mestu, zagotoviti z'enotnosti. Po tem, zavesa se lahko zniža, in ureja svoj višina z vrvice. Vsi: vaš Rimske žaluzije so pripravljeni in lahko ste ponosni na lepote, ki je prišel k nam iz klasične antike.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика