четверг, 26 июня 2014 г.

Vrste dreves'lesenih oknih

Vrste dreves'lesenih oknih

Drevo, ki je dober izolator; toplotne izgube z dreves'leseni okvirji so dokaj nepomemben. Poleg tega je skupni gradbeni material in je dobro v kombinaciji z drugimi materiali, ki se uporabljajo v hiši. Obstajata dve glavni vrsti okno - krila in drsna. Tako so izdelane iz lesa, podjetje in m'vseh pasem.

Iz masivnega lesa je bolj odporen na poraz gnilobe in raznih škodljivcev kot m'. Okna iz masivnega lesa je lepa in naravni, nepredelani obliki. Za sredstva za zaščito lesa, od škodljivih učinkov, ki se običajno uporabljajo lak ali madež. Odprto od m'vseh vrst, kot pravilo, so pobarvani s posebno barvo za zunanjo uporabo, vključno z barvami, ki so vodoodbojen lastnosti, vendar vlage.

Vrste dreves'lesenih oknih
Krila oken
Drevesa'Jan okvir, prevoznika, okna, stekla, vgrajena ali visi na tečajev, na eni strani, ki vam omogoča, da jo odprete. Okno je zdaj na daljavo, prezračevanje prostora, ali opremljeni z ročico za odpiranje in zapiranje. Najbolj pogosto, okno je sestavljeno iz dveh krila: velik, fiksni in skupini, o tečaji. Zelo velika Okna so eno osnovnih listi v sredini in dva swing. V zgornjem delu lahko tečajih krmi.

Vrste dreves'lesenih oknih
Okensko steklo paket (dvojne slike)
Dvojna zasteklitev - dve okenskih šip s zračne reže se zmanjša izgubo toplote. Spremenljivke Okna imajo dvojno steklo. Za izolirno steklo namestite ročno Windows, primerno in verando, in okvirja. Poleg tega, drugi okna so lahko izdelana iz plastike.

Vrste dreves'lesenih oknih
Vzmetenje okvir
Obešanje odprto le eno okno okvir. Ko se odpre okno, tam je oscillatory gibanje zgornjega dela okvirja nazaj, in od spodaj navzdol in naprej. Tečaj, ki se premika na svoj kanal na okvir dol in vam omogoča, da se vrnete okvirja. Tako boste lahko enostavno in varno čiščenje notranji in zunanji strani okna. Pogosto nameščen varnostni zapah, ki vam omogoča, da odprete okno na 10 glej


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика