пятница, 27 июня 2014 г.

Stanovanjske selitve, prevoz pohištva v Kijevu, urad za selitve, prevoz, dostava pohištva, tovorni

Naše delo
  • Storitve nakladalniki
  • Prevoz pohištva
  • Stanovanjske gibljejo
  • Urad gibljejo
+38 (044) 223-25-08

+38 (067) 445-08-25

ab * zabudova. kiev. ua
Nalaganje...

Nalaganje...

Stanovanjske gibljejo

Stanovanjske gibljejo

Če Ste stanovanjske gibljejo v Kijevu ali prevoz (premikanje) iz stanovanjske v drugem mestu Ukrajine ali skupnosti neodvisnih držav, naše podjetje je pripravljen, da Vam celoten kompleks storitev na prevoz apartmaji in prevoz pohištva (poslu storitve), kot tudi Vaše osebne lastnine - transport glasbenih inštrumentov, sefi, prevoz hladilniki in pralni stroji, omare in zofe.

V dogovorjenem času naše v poslu ob upoštevanju razlik prevoza bo pakiranje Svoje stvari, da, in potopite jih v posebej opremljeni prevoz, izročiti na določenem naslovu in bom prinesla vse prvotni videz, kot če je ne želite, da se premaknete iz stanovanja v stanovanje, in tla pod nogami preselil namesto Vas.

Prevoz klavir je veliko izkušenj na področju prevoza klavir nam omogoča opravljanje najbolj zahtevnih del na prevoz teh glasbil v Ukrajini in v Kijevu, zlasti. Stanovanjske gibljejo je pomemben dogodek, dopust, prevoz pohištva, nakladalniki - strokovnjaki, ki bo to delo hitro in učinkovito!

Kot vse druge gibljejo, apartma je sestavljen iz treh glavnih postopkov: pakiranje, prevoz in postavitev premoženja na novo prebivališče. Vendar za razliko od drugih, soba gibljejo zahteva maksimalno natančnost in temeljitost. Potrebujete prevoz nešteto število različnih predmetov,-plošče, težkih pohištvo. Poleg tega je kot rezultat, gradnja novega prebivališča, morajo izpolnjevati vse želje kupca. To je storitev, ki je "prehod doma na ključ". Jasne in usklajene ukrepe zaposlenih naše podjetje prizadeva, da bi v kratkem času, da bi osebni predmeti, gospodinjski predmeti, gospodinjski aparati, pohištvo, elementi med'notranjost v nov kraj bivanja.

Stanovanjske gibljejo v naši izvršbe, je, kot sledi:

  1. Po predhodnem dogovoru, Vam bo pustil naš Manager, ki bo še naprej spremljajo Vaš korak, s'pojasnitev čas, pogoji, posamezna zahteve strank. Novosel lahko predpiše čas, da začnejo premikati, da izberete katero koli 24 ur na dan, 7 dni v tednu.
  2. Ob dogovorjenem času, po podpisu vse potrebne dokumente, ki so usmerjene predvsem v zaščito interesov kupcev, ekipa visoko usposobljenih nakladalniki bo začnete pakiranje Svoje premoženje. Če želite preprečiti morebitne poškodbe na stvari, embalažo, ki so izbrani strogo v skladu z njihovo naravo. Če lastniki želeli, da paket nekatere stvari za sebe, smo lahko zagotovi potrebno materiala za pakiranje. Med embalažo, kot in ko nadaljnje olajšave, kot je obvezno,'obvezna opis in ce se prevaža lastnine. Za nas ni krhkih predmetov - naše osebje bo z Vašega premoženja zelo previdno.
  3. Vozniki, ki poznajo ceste v Kijevu, vzame Svoje stvari na novo prebivališče. V tovornem prometu smo uporabljajte samo tehnično uporabna promet, tako da Ste lahko popolnoma prepričani, za upoštevanje pogojev, ki se gibljejo. Vsa vozila so opremljena z mobilno komunikacijo'ASCO.
  4. V končni fazi strokovnjakov bo prinesel Svoje stvari na tla. Zbrati in urediti pohištvo v skladu s predlaganim načrtom ravnanja namestitev svetlobna telesa, gospodinjske aparate, dekoracijo. Bo pomagalo, da razpakirati in dal stvari.

Prenos stvari lastnik je narejena glede na opis. Izgubo ali škodo na lastnini naročnika izključuje načela našega dela.

12 fazah priprave celotnega gibljejo

12 fazah priprave celotnega premika: mirno, zabavno in hitro. Ste kupili novo hišo, Si naredil super-darilo - novo stanovanje ali Si samo, pomoč pri gibanju? To storite mirno, zabavno in hitro za tem vse korak za korakom.

  1. Označite vnaprej datum premikanje in teden dni pred dogodkom začetek zbrati vse svoje stvari.
  2. Preverite razpoložljivost potrebnih embalažni materiali: velike plastične vrečke, lepilni trak, kartonske škatle različnih velikosti, ovojni papir (ali kupe Časopisov), močno vrv in če vse to ne, se vprašajte, kam bi trajalo (za nakup, sposoditi za potovanje).
  3. Lastna mala knjižnica (ali obratno ogromen! ) So Pakirani v škatle, peresa'art feldspar in zaviti debel papir.
  4. Kopiraj le prave stvari, in tiste, ki poteka samo v omare, ga vrgel ven ali razpolagati v kakršen koli drug način.
  5. V velike plastične vrečke krat posteljnina, o'capacious oblačila, za ostale poenostavljeno stvari, ki jih boste potrebovali velike torbe, kovčki.
  6. Tehnika bolje pakiranja v embalažo, v kateri so bili Ste ga prejeli.
  7. Ne bi'so velike stvari treba zaviti v kartonske in tesno zapremo z lepilnim trakom.
  8. Vse pohištvo, morda med prevozom razvrstan.
  9. Stvari je potrebno v prvih dneh po selitvi potrebne za pripravo in Pakirani v ločene vreče.
  10. Občutljivih jedi zavit posebej v papir, in nežno položil v polje.
  11. Vse vrečke, zaboje, škatle, podpisani tako, kot je treba jasno kje in kaj je.
  12. Izbrati prevozno podjetje, zasebni prevoznik ali ladje vse samo na svoj stroj.

Lahko SV', da nas kontaktirate in Bi za teresuola prevoz v priročno dan.

Stanovanjske selitve, Kijev

Prevoz pohištva, prevoz pohištva v Kijevu, soba gibljejo, urad za premikanje, storitve, nakladalniki, prevozne storitve, dostava pohištva, Gazelle prevoz, transfer, stanovanje, prevoz tovora, prevoz Kijevu, prevoz tovora, prevoz.


Vir: http://www. zabudova. kiev. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика