среда, 25 июня 2014 г.

Roller - orodje poklicni slikar

Običajno, za barvanje velikih območij, s posebnimi orodji imenuje soboslikarski valjčki. Prednosti blazine pred krtačo in celo aerosolov je znano, za dolgo časa in seveda nesporno. Barvanje površine z valjčkom veliko pospeši zaključna dela. Barve pri delu z valjčkom uporabljati tudi plast, še posebej v primeru, slikarstva strukturirane površine. Za barvanje sten iz starih časih so bili uporabljeni dekorativne blazine, kar je omogočilo, da dajo na obdelani površini, različne risbe. Ta operacija je bil imenovan naprej, kot je na sliki skoraj premagal posebne valj. To roller je sestavljen iz dveh delov: dobava, ki je bil natipkan barve in ro-ro, ki je dejansko povzročil slika na površje. Te blazine je bilo zelo različne strukture, ki je omogočil, da dajo različne slike.

Danes, veliko hišo mojstri ne vem, kako valj za barvo, ki se pogosto uporabljajo za barvanje različnih škropilnice, škropilnice paint in druge opreme. Čeprav ploščami je najbolj stroškovno učinkovito, enostavno in priročno slikarstvo orodja. Samo za različne dejavnosti in materialov morali izbrati različne zvitkih. Tako za goste barve se uporablja na ravno površino, kot so tla, potrebujejo posebno blazine za na tla. Ta blazina je imenovanje FMP, ki stoji krzno ploščami za tla. Orodnih plošč širine približno 40 cm, ima dolg ročaj, ki omogoča izvedbo tal barvanje ne bowing in velika širina močno vpliva na uspešnost dela. Za barvanje oddaljenih krajev, ki jih lahko uporabite roller manjše širine.

Nekaj nasvetov o ravnanju z blazine

To je poklicni slikar, ne razmišljajte o tem, kako roller barve stropa, jasno izbiro velur kratke lase valj. To orodje je idealen za uporabo vodoemulsionki, ki se zelo pogosto uporablja za pleskanje stropa. Pero blazine ne bi smela biti zelo prilagodljiv, trajno in zadostno dolžino. Običajno, preden slikarstvo strop ploščami, izmerite višino in prostorov, na tej podlagi, dvignite ročico primerno dolžino. Podobno deluje zelo dobro možnost je lahko teleskopsko roko, je dolžina, ki se lahko meri, za vsako specifično področje. Strop slikarstvo je priporočljivo skupaj kratkoročne strani sobe, ki se gibljejo ploščami, ni enako, kot če sestavljen z veliko črko "M". V tem primeru, lahko se izogibamo trakovi iz valja.

Pred barvanjem sten z valjem, morate odstraniti kaplje in teče barve, ki bi lahko'po pleskanje stropa. Za pleskanje sten običajno uporabo orodnih plošč z poliamid ali pene, prevleko. Stene so pobarvane v dveh ali treh plasteh. Ko smer gibanja valja za vsako plast mora biti drugačna. Praviloma, kadar se uporablja prvi sloj opravlja vodoravno gibanje, in druga plast je navpična. Na barvanje sten iz treh plasti, prva in tretja plast je dal gibanja navpično, in drugič, oziroma horizontalnih premikov.

To mavca roller je običajno izvajajo z uporabo dekorativnih ometov. Površina teh valji so izbrane iz potrebujete za ustvarjanje nekaterih dekorativni učinek. Te blazine lahko imajo prevleko iz konvencionalne peno ali penasto gumo z velikimi porami. Včasih ne uporabljajo sestavni kože in narežemo na majhne koščke. V tem primeru, tla se bo izkazalo, relief, ki je sestavljen iz udarci in odprtinami za cevi.

Pri ustvarjanju tla lahko uporabite blazino za polnjenje. Površina valja ima majhno iglo, ki prispevajo k boljši niveliranje zmesi.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика