суббота, 28 июня 2014 г.

Okrasite hišo spominov. Pozabljeno tradicijo

Na Zahodu ni doma, nihče delovna soba, ki ni stal na mizi, ali visela na steni fotografije sedem'nd, otrok, starši, psi... In ne dajo Amaterske in profesionalne poti. To je naravno - to je tradicija. In cena teh profesionalno izdelane fotografije precej visoka. Na primer, srednje format družinski portret v okvirju je nič manj kot $ 800.

Fotografije so bile Zapakirane stenske apartmaji Sovjetskih državljanov v zgodnjih 60-ih letih. Nato je bil v modi. V Studiu je delal kot poveljnik, ki je naredil dobro črno-bele fotografije. V 90. letih, s prihodom novih tehnologij tradicijo družinske fotografije, narejene v Atelier, je izginila. V domovih in pisarnah predvsem plakatov. Vendar smo še vedno želijo, da obkrožite se s fotografije z družino in prijatelji. Ljudje, ki niso povezane s sveta umetnosti, vedno meni, da je treba za ustvarjalno izražanje, želi pokazati svoj odnos do sveta. Pogosto je ta človek pride do slike. Navsezadnje, vsak plakat izgubi v primerjavi s katero smo naredili okvir. Vendar pa ni dovolj, da je dober strel, je treba omogočiti, lepo in izvirno mesto v okvirju.

Take različnih okvir

Eleganten okvir, lahko zagotavljajo večji vtis slike in stilsko album je doseči bolj pozorni na svoje slike.

Zdaj v trgovinah veliko različnih foto okvirji: steklo, plastika, drevesa'Yana, mini-okvir, okvirjev, albumov, kovinski, začasno, okvirji za otroka slike. Obstaja tudi poseben okvir za lovci in ribiči, ki je več kot primerno, bo videti fotografije iz potovanja, slike in ujel trofeje. So praviloma predstavljajo umetniško celoto, stilizirane kot lovski dom, ta svetilka pod streho v obliki čolna z vesla in različnih ribolov pribor. V eni pesmi na voljo okvirji za poročno fotografiranje.

Skoraj vsaka trgovina lahko kupite okvir z elektronska ura (stane 200 rubljev). In v Internetnih trgovinah je že na voljo za nakup nove namizne okvir za sliko, ki vam omogoča snemanje zvoka lep pozdrav, glasbeni posnetek, glas, vaš otrok, je košček festival, joka "grenko" na poroko, in druge zanimive točke. Zvok lahko shranite v odsotnosti baterije 100 let. Stroške tak pripomoček je približno $ 30.

Napredek ne še vedno stojijo. Lani je v Ameriki začel za izdelavo okvirjev za prikazovanje digitalnih fotografij, opremljenih s tekočimi kristali. Glavna prednost tega novega proizvoda pred papirja foto - razpoložljivost načinu slide show. Vendar stroški ($600) očitno ni najbolj privlačen vidik tega opremo.

Zdaj to ni vredno težav najti primeren kader, vprašanje je, kako narediti izbiro s tako različnih možnosti. Če ste konzervativno, izberite brezčasne klasike - tradicionalni dreves'leseni okvirji za slike: da bodo dali več udobja za inter'jer. Klasične in nevsiljiv'sramežljiv oblikovanje okvirov bo poudariti ploskve fotografije, ob sklicevanju na dejstvo, prijetnih dogodkov. Mimogrede, ta okvir je dobro za diplom, spričeval in odlično bo pogled v pisarni.

Ste prepričani in v skladu z modnimi trendi, oceniti predmete okoli vas z vidika elegance in praktičnost, nato pa izberite kovinski in stekleni okvir. Fiksna trenutkih svojega življenja in doseči, da bo trajalo vreden mesto v inter'notranjost vašega doma ali pisarne.

DIY

Postopoma, od Evrope do nas prihaja v modni ročno izdelana (beri: storite sami). Foto okvir, okrašena s svojimi rokami, vedno videti bolj izvirni. Če želite to narediti, morate nekaj časa, vendar je na ta način boste lahko, da diverzifikacijo dolgočasnih dreves'leseni ali plastični okvirji na stene.

Boste morali samo končni foto okvir, oljne barve, barve-spray zlato ali srebro, trdo krtačo in da je frakcija'ASCO za nakit - kroglice, školjk, kodre, žice, sponke, biseri, okrasnih - vse, kar je na dosegu roke. Poskusite, da se držijo na okvir majhno umetno cvetje in posušene trave-ušesa, ki jih lahko SV'zbrati šopek trak, ali bi nekaj drugih ureditev.

Strogi okvir, ki je lahko urejena na področju broška, ki jih zdaj ne nosim. V svojem času so bili v modi vse vrste broške - hroščev, metuljev, kačjih pastirjev, pajki. Valamute iz njena ostra, vložena zarovnat kraj, kjer pin, ki je priložena broška in lepilo palico ta insektov (živali, rože, vinjete - kdo, ki je preživela) v kotu foto okvir. Število možnosti je odvisna le od vaše domišljije.

Spomini na stene

Za "art prakse" v stanovanju so običajno primerne slike srednjih in velikih formatih (od h do 40x50 cm cm). So preprosto postavi v okvir in obesil na steno kot sliko.

Da bi končal te slike morajo biti v potni list in postavi pod steklom. Barva potni list, je odvisno zgodbo in splošni zvonjenja, slike in okus umetnika. Na primer, strel v temi, fluo bo zmagal na svetlo ozadje. Vendar pa v večini primerov je najbolje izgleda bleda nevtralno sivo ozadje. Vendar upoštevajte, da majhne slike, še posebej, črno in belo, v širšem, okvirji za slike so izgubljeni in ne bo videti.

Lahko storite brez stekla. V tem primeru, da slika ne bo bleščanje in odseve, ki zmanjša vizualno dojemanje zgodbe, pa je, da shranite fotografijo, še zlasti barve, ki se bo veliko manj.

Pri dajanju slike v dnevni sobi, je zaželeno, da se upošteva posebnosti inter're in osvetlitev prostora. Ne obesite sliko v coni neposredni sončni svetlobi, pam'ne pozabite, da ga bo težko gledati skozi lupo, poleg tega je v takšnih okoliščinah, slika bo hitro zbledi. Toda vi ne želite, da so prijetne trenutke vašega življenja blede? Mimogrede, zdaj posebej za okvir proizvodnjo stekla z anti-glare premaz.

Dekorativne razsvetljave bo pomagalo, nasprotno, osredotočite se na svoje najljubše slike. Posebej izdelane svetilke za osvetlitev slike in fotografije bodo pritegnili pozornost svojim gostom, da zbirko fotografij, visela v preddverju.

Lahko se poti najmanjšega odpora in uživajte slike v spletni trgovini. Slika z okvirjem, dostava in na željo stranke, z napisom bo stal okoli $ 10. Obiščete spletno stran, izberite fotografijo in menijo, da je tvoje. Moto takih trgovin - "samo postavite na steno! ". Preprosto in brez terjatev do izboljšanja. Če želite, lahko prilagodite barve v sliko, na primer, da se ujemajo z barvo Ozadja. Ampak, vidite, to je dobra fotografija, ki je ne more nadomestiti, ker ne izražajo razpoloženja in čustva. Ker fotografiji, kot je finale, naredi tune celotno ansambel inter'jer. Glejte sami!

Avtor: Nina Danilina

Vir: salon. s

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика