суббота, 28 июня 2014 г.

Naprava stopnišče v zasebni hiši 2010-11-03 14:11:01

Gradnja in rekonstrukcija.

Naprava stopnišče v zasebni hiši
2010-11-03 14:11:01

Stopnišče pomemben element notranje opreme'notranjost, ki lahko okrasite koli apartma ali koči. Poleg tega - in to je element, ki je svoj osebni arhitekturni stil, ki je, poleg vseh bistvenih funkcionalnost in udobje. Stopnice, ki jih lahko ustvarite svoj prostor in oblika, ki uporabljajo druge podrobnosti, med'jer. Zelo skrbno izbrati material za stopnice, posebej za njegovo fazah - prosim, plača svojega pozornosti na ploščice iz klinkerja, cenovno ugodne in kakovostne, ali granitni korake.


Gradbeno podjetje z namenom pritegniti pozornost, da sami ustvarite celotno določa, da ustvarite in konča po stopnicah. Ta sklop lahko vsebuje več vrst ploščic, robovi, kapni in druge podrobnosti.
Ploščice iz klinkerja - dobra možnost, ki priporočajo uporabo številnih izkušenih razvijalcev. Take ploščice so dovolj trpežne in, pomembneje je, da obstaja veliko različnih oblik. V mnogih trgovinah lahko najdete strešnik z ukrivljenimi robovi, ki omogoča, da zavrne iz self-made vklesan ploščice. To resnično je pripravljena rešitev za dom. Ploščice iz tega materiala, ki se lahko primerja z naravnim kamnom ali granitnih kock, in tudi ploščice iz klinkerja manj nagnjeni k deformacije in več ohranja videz (minimalno življenjsko dobo 25 let, z dobro z njo neporavnanih - in še veliko več). Površina keramičnih ploščic slip, da bo zelo koristno za izgradnjo bazena. Vendar te ploščice so zmrzal, koraki iz klinker plošč ne absorbira vlago, hkrati pa ohranila odlično trpežnost. Vse zgoraj navedene trditve ne klinker plošč odličen material, ki izpolnjuje zahteve gospodarstva in kakovosti.

Nato je potrebno določiti obliko stopnic. Relief površini ne bo pustil listek, na stopnicah, koraki lahko kosi. Za prikaz korakov, ki jih lahko uporabite kombinacijo strešnik kapni, ali uporabite celovit materiala. Zaključek stopnicah vključuje dve možnosti - bodisi v kotu stopnic, ki so zaokrožene na obeh straneh, ali dve napušči.


Naslednje, morate paziti, da je baseboard. Obstajata dve različici: levo in desno plinth. Za odločitev, kaj robovi Odbora in količine, ki jih potrebujete, je treba paziti, do katere stopnje so v bližini stene. Če so enako velja za oba stene, se je potrebno za nakup enako število dve plinths. Drugače, določi stran, da bo bolj plinth (ali celoten baseboard). Trgovina obvestilo proizvajalci Italija in Nemčija, imajo različne oznake, zato je enostavno zamenjati levo in desno v plinth. Za mislil, cornice potrebno baseboard za kodiranje.


Dvižni vod - element potrebne ukrepe, da zaprete steno, ki je pod odrom. Izberite dvižni vod mora biti določena z višino koraka nadaljnjih korakih. Standard v Evropi je višina približno 10-15 cm.

Oblike stopnice so dveh vrst: ravne in spirala. Druge možnosti so pridobljeni iz teh dveh.

Primerni ploščice na obrazcu za uporabo rez, če ste graditi lestve s klinker plošč ali porcelana. Tudi za ta namen je bolgarski (disk za obdelavo kamna) ali kot brusilni stroj.

Izvoljen zgoraj materialov ( granit, slab za klinker) je idealna ne le za gradnjo stopnic v notranjosti stavbe, ampak tudi zunaj, tudi v razmerah nizke temperature, saj ti materiali imajo zadostno trdoto in dobra odpornost na vlago in mraz. Najbolj pomembna stvar je, da določajo korake, in to vam bo služil vrsto let. In teh materialov, pušča veliko prostora za arhitekturno oblikovanje, ker da poberem plošče iz teh materialov različnih barv in oblikujejo odločitve, ne bo težko.

Smo razpravljali o pomembnih trenutkov med gradnjo stopnic in upam, da boste morali te nasvete. Želimo vam vsak uspeh in upam, da vaše stopnišče vam bo služil mnogo let!


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика