пятница, 27 июня 2014 г.

Črpalke za dachas in vrt

Tri različne kategorije

Vse črpalke lahko razdelimo v tri širše kategorije, odvisno od tega, kaj so sposobni obvladovati. Jasno je, da vse črpalke so delo s tekočinami ali katere koli tekočine snovi, vendar tekočine so tako različni, da nekateri celo ne upajo klic tekočine. Na primer, kaj je skupnega med najčistejših vode in fekalije? Tako lahko črpalke, črpalke. Še ena črpalka lahko črpalke, če kupite karavan. Torej...


maturantski ples-nasos. com. ua

Vodne črpalke je najbolj cenovno tovariši in nekatere izmed najbolj pogostih. So primerna za črpanje čiste vode brez primesi peska, trava, alge in druge opustitve. Če je vir vode, kot je to kristalno jasno, jezeru, v gozdu ali reki, nato pa z uporabo te črpalke lahko načrpane vode in prelijemo ji zelenjavnem vrtu, sperite pod tušem in rosenje jedi.



Obstaja drenažnih črpalk - so bolj odporne vojakov. Lahko črpalka voda mešana s peskom, silt, alge, lesnih sekancev in druge manjše predmete. Voda za zalivanje vrta lahko prenesete skozi odtočno črpalko iz katerega koli jarku ali umazano ribnik. Glavni namen drenažna črpalka je črpanje vode iz kleti, kleti in drugih poplavljenih mestih. Se lahko uporabijo v širšem namene, kot za vode.


maturantski ples-nasos. com. ua

Najbolj unpretentious, ki je za vse enako, kaj želite prenesti, ker so njihove avtomatizacije in železa gut spopasti z absolutno vse, kar je sanitarne črpalke. Vendar ne bojte se, imena. Dejstvo je, da so najboljši delavci in najdražja svoje vrste, saj lahko vse. Črpalna odpadkov človeškega telesa iz Centralne in Avtonomnih Kanalizacijskih sistemov (na primer iz greznic in pit latrine). Ta črpalka bo, kot oreški, da kliknete črpanje zelo onesnažene vode iz kleti ali osuševalnih jarkov, da ne omenjam čisto vodo.

Potopne in površinskih črpalke

Drugi pomemben dejavnik pri klasifikaciji črpalke je njihov odnos do površinske vode, ki so p's. Obstaja lahko samo dve možnosti - ali površinsko črpalke. Odvisno od tega, kakšne vrste ribnik v bližini, s tem, kar je globine in višine, do katere želite črpalka za vodo na primestnem območju in v hiši, izberite svojo črpalko.


ooorap. ru

Potopne črpalke sposobni za delo neposredno v vodni stolpec. In je primerno za tiste, ki črpalke za vodo iz globoke vodnjake ali vodnjakov. Ta črpalka, ki črpalke vode skozi vrtenja glavne delovne element kolo z rezila (npr. črpalke, ki so poklicani, centrifugalni-rezilo). Med vrtenja rezila centrifugalna sila zavrže tekočine notranje stene črpalke. Zaradi razlike v tlaku, v različnih delih enota se tekočina absorbira in je zaključen s posebno kamero. V prodaji so vrtina in dobro-model - odvisno od tega, kaj globina boste morali prenesti.

Vrtina črpalke, kot pravilo, bolj kompaktna in ozko, saj dobro so majhne dimenzije (premer od 75 do 100 mm), in črpalka ne sme blokirati popolnoma. Nahajajo se v dobro vertikalno.


aesm. ru

Običajno vrtina črpalke so naravni hladilni sistem, tj. ohladi s pretokom zraka, peregonets vode. Vendar pa obstajajo modeli, ki so veliko bolj kompleksni, z večjo zaščito pred pregrevanjem. To črpalke olja sistem notranje hlajenje električni pogon. Te črpalke bo delo za let. Če v državi, v hiši sedem'sem stalno živijo, za črpanje vode iz vodnjaka je bolje s pomočjo najnovejši model.

Če v vodo wells je pesek (vendar največ do 20 kg / kubični m ), rezilo model z centrifugalni design morda ne bo primerno. So nadomesti z črpalke z vijakom mehanizem design - posebej za delo v rahlo onesnažene vode.

Kadi črpalke hardier dobro. So sposobni delovati v vodo z največjo vsebnost suhe snovi do 50 g / cu m, Vendar pa obstajajo pošasti z indeksom do 150 g / cu m

Posebej v družini podvodnih dodeli vibracije črpalke. So zelo priljubljena med lastniki manjših zemljišč, parcel, kot na dobro predstavo ni težko gradnje in delovanja, in kar je najpomembneje - poceni.


remchel. ru

So batne napravo. Svoje batne je počasno hitrost, vendar visoko frekvenco. Vbrizgavanje vode je majhen dele, vendar z veliko hitrostjo. Vrednosti, ki jih glavo več kot rezilo (10-60 m), kapaciteta 0, 8 kubičnih m / h

Vendar pa obstaja nek "ampak", ko uporabljate: vibracij lahko so dnu dobro, vodo, lahko postanejo motne, in polnjenje dobro, da se upočasni ali celo ustavi. Iz tega razloga, vibracije črpalke bolje, da uporabite v odprte vode.



V primeru potopne črpalke iz nerjavečega jekla ali iz trpežne plastike, delovni deli - pogosto iz polimerov. Večina sodobnih črpalke opremljene z zaščitnimi releji, senzorji za nivo vode ali plovnim stikalom, ki sama določa koliko časa naj se črpalka voda (dokler ne bo padel tekoče ravni) in ko je ta možnost vključena, spet, če vam tekočina ravni je vstal).

Površina črpalke dobro za vile, kjer voda se črpa iz plitve dobro ali odprte vode. Te črpalke so dani v bližini vode ali celo premaknete na spletnem mestu. V vodi isti nižji vnos le koncu posebne cevi. Nekateri lahki model površino črpalke lahko nameščeni na vodi na posebno peno, ki plava (če proizvajalec).



Globina sesalna od površine črpalke omejeno (5-8 m) redko do 10 metrov Zmogljivost črpalke morajo biti dovolj, da potegne vodo iz globine in prinesla svoj dom. Vsakih 10 m vodoravno pot vode od rezervoarja do hiše je približno 1 m globine vodnjaka. Zato, če je razdalja od rezervoarja do hiše, je prevelika (30 m), ter potrebo za črpanje vode iz globine 8, 5 metrov, običajno površino črpalka ne more spopasti s to nalogo. Povečati pritisk in vzdržuje pretok črpalka je opremljena z izmetalni. Sesalna globina je večja v 1, 5-2 času (do 40 m globine).


remchel. ru

Naprava površine črpalke zelo mi je všeč zasnovo globoko: enako tekači z ravno rezila (vortex design) ali ukrivljene lopatice (centrifugalne design). Ohišje je narejeno iz litega železa ali jekla, železa bolje absorbira hrup.

Ročne črpalke

Če je povpraševanje po vodi v območje, ki je majhna, ali pa je brez električne energije, se lahko uporablja v primestnih gospodinjski strani črpalke.


ddengineer. ru

Najbolj pogosta med priročnik modelov batne črpalke. Tekočine v se giblje v okviru akcije bata, sesalne in shut-off ventil in razlika tlaka v valju. Krmo na enem ciklu je od 0, 5 do 2 l Globine, s katero lahko swing tako črpalko do 20 m


delaysam. ru

Druga vrsta ročnih črpalk - krilo, s posebnimi rezili, ki se sproži na hilt. So bolj kompakten kot bata-ročne črpalke, ampak krme in kliki je nižje tudi do 1, 5 litrov z eno ročico. Globino izravnavanje je enako - do 20 m

Pomembno izračuni v izberite

Določite tip črpalke glede na vir vode in njeno onesnaževanje, lahko nadaljujte na izračun glavni parametri, ki tlaka in pretoka.



Vrednost želeni tlak je sestavljena iz dveh delov: največja globina wells + največjih dvižna višina vode iz tal ravni (ravni žerjav, tla). To vključuje majhne izgube moči črpalke skozi spremembe napetosti električnega omrežja, in trenja v cevovodu (1, 2 metrov glavo / 10 m dolžina cevovoda).


vashdom. ru

Odvisno od tega, ki dacha poraba vode, izberite črpalka z določenim tokom. Gospodinjstvo povprečna poraba 0, 8 kubičnih m na dan na osebo. Če potrebujete zalivanje ploskve do šest hektarjev), ta številka poveča na 3 kubičnih m na dan.

In še enkrat razmislijo o tem, kako ljudi okoli vas s čisto vodo, in na podlagi katerih največje vrednosti kontaminacije bo sposobna delovati na črpalko (ti podatki vodijo v tehnični potni list). Če je voda na parceli blatni pesek, je bolje izbrati črpalke s tekači, ki so narejene iz visoko trdnost materialov (lito železo, nerjaveče jeklo, technopolymer). Te črpalke bo trajalo dlje.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика