вторник, 24 июня 2014 г.

Viseče police z skrivnem podpira

Viseče police z skrivnem podpira

Police imajo praktičen namen, vendar pa obstajajo načini gradnje ali otdelana njimi, tako da lahko postanejo privlačni element dekoracijo prostora. Lahko izboljša videz policah, skriva način, pritrditev na steno - fitingi pogosto pokvarijo pogled. Tukaj sta dve tehnike. Ko je eden uporablja skrito vgradnjo oklepaj, in na druge, zasajene na igrišču in dal v steno klinov.

Naprave, montaža police na steni so pogosto vidne in ne zelo dobro, in to lahko uniči privlačne policah sami. Zato je smiselno, da bi našli način za skrivanje prilogo. Nekateri proizvajalci ponujajo police z pritrdilne sponke na zadnji strani, ki je vidna, ko policah so pritrjene na stenskih nosilcev. Lahko vstavite tudi v izvrtane luknje v steni nosilne palice, jih položimo na sintetičnih lepil, in policah, da dajo na teh terminalih. Obe možnosti je dober način za skrivanje montažo.

Viseče police z skrivnem podpira
Police z skrivnem podpira priročno za domačo pisarno, ki je del drugega prostora.

Skrivnost sponke

Korak 1

Viseče police z skrivnem podpira
V mnogih pripravljen police na zadnji steni tam je skrivnost sponke, vendar za njihovo uporabo morate tabla na steni ustrezne pritrdilne točke. Kot ste lahko bolj natančno izmeri ruleta razdalja med centri skrivnost oklepajih.

Korak 2

Viseče police z skrivnem podpira
Tako natančno, kot je mogoče, uporablja razdalja do stene. Označite položaj luknje s svinčnikom. Na alkohola ravni preverite vodoravno črto med oznakami. Potekala na steni svinčnik barva, preden viseče police.

Korak 3

Viseče police z skrivnem podpira Kot je označeno izvrtati luknjo v steni in jo prilepite cev. Privijte vijake, s katerimi je v cevi, tako globoko, da bi dobili zanesljive nositi gori, vendar tako, da njihove glave so bile v nosilec na hrbtni strani police.

Korak 4

Viseče police z skrivnem podpira
Visi policah v mestu, nosi naramnice na glave vijakov. To bo pokazal, tu je natančnost meritev, kot tudi manjša odstopanja samo vstavite glav vijakov v nametitev ne bo uspelo.

Dal v steno klinov

Korak 1

Viseče police z skrivnem podpira
Za montažo posameznih dreves'lesene police preživijo na steno na duha ravni vodoravna črta, ki je nekoliko krajša od dolžine police. Na koncih linij, izvrtajte luknjo premera jedra globini, ki je enaka 2/3 globine polici. Zapolnitev luknje s smolo.

Korak 2

Viseče police z skrivnem podpira
Cut dve navojna palica dolžine 1/3 globine polici. Vstavite palice v luknje, tako da so bile za polovico. Na alkohola ravni preverite raven štrleči deli palice. Dovolite smolo, da se zasežejo, o določitvi klinov v steno.

Korak 3

Viseče police z skrivnem podpira
Pritrdite polici na pralni pokončno zadaj na koncu. Izvrtajte dve luknji na razdalji, ki ustreza razdalji med klinov v steno. Premer luknje, ki mora biti enak premer palice in globino 2/3 globine polici.

Korak 4

Viseče police z skrivnem podpira
Da visi polica, na steni, mesto svojega luknje na zadnji konec zastavljene v steno klinov. Za večjo zanesljivost zapolniti luknje v zadnja stranska polica smolo. Kot rezultat, boste visi polici brez vidnega zapirala.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика