суббота, 28 июня 2014 г.

Glamurozno zgodovino

Blede barve, scrapes in praske, oznake lesa hroščev, staro plastično lutko, sladkor s počeno emajl, porcelana čajnik z zlomljenim nosom + Na prvi pogled se to zdi smeti. Toda, ko oblikovalci imenovali "stvari z zgodovino" Da'tam je bilo prvotno stilu "vintage" dotika odmev, zadnji slog-spomnimo.

Poklon staro moda
Vintage, ali, kot se imenuje, retro slogu, trenutno širjenje smer, v notranjosti moda, pravi umetnik z inter'Yorov, zgodovinar Theodor Pakhomov. Glavne lastnosti vintage stilu prave starinske predmete ali stvari, ki "stare", umetno starano. Letnik lahko ne le pohištvo, dodatki, ampak tudi dekoracijo: Tapete, tkanine, barve, stekla, talne obloge, zlasti parketa in preprogo.

Ponareditev v zakonu
Eden od najpomembnejših kriterijev, po katerih ti ali drugih kosov pohištva, ki spadajo v kategorijo redkih, to priznanje pojasnjuje oblikovalec-dekorater, učitelj Elina Bobko. Predmet, ki mora biti povezana z določeno obdobje ali oblikovalec, ki natančno odraža slog svojega časa.

Pogosto se zgodi, da ustvarite inter'notranjost retro oblikovalci uporabite tako imenovani "naredi" nadarjene kopije stylization. Umetnost staranja stvari (pohištvo, slike, porcelana, preprog), ki ni prisotna izum. Tehnika ustvarjanja lepih obrabe, razpoke v les, kamen, laka ali barve plast, so bile izpopolnjene stoletja. In kaj se uporablja, da se imenuje "kopiraj", "ponaredek", zdaj legalised moda.

Storitev iz podstrešju
Pa ne mešaj pojmov, kot so vintage in Starin. S tradicijo, starost Starine, ne sme biti manjša od 50 let. Vintage, seveda, mlajši. Poleg tega potrebujejo za obnovo cene Starin zmanjšuje. Vintage, nasprotno, je pozdravil ustvarjalno posredovanje, domišljijo.

Poleg tega, pravi Starine stalo veliko denarja. Morda, da je razlog, zakaj sodobni oblikovalci so se odzvali na modne trende in začel ustvarjanje zbirke pohištva in predmetov "stare".

Tako, letnik inter'Yeri obvezna'mora biti prisoten predali z veliko predali, skrinje, jedilna miza za veliko družino, kovinske postelje z zabavno žogo na hrbet, bar s prigrizki za pripomočke in rack stari družinski kompleti. To je lahko tako styling in verodostojno predmeti, ki jih najdemo na primer v bližini podstrešju ali kupil na boljšaku. Najbolj pogosto oblik in modelov, od letnika pohištvo reproducira na stare, včasih še celo zelo dobro znani primeri. Poseben čar in privlačnost ji daje manjših prask, scuffs na vogalih, krekirani, risbe, oznake iz lesa hroščev.

Dati vse!
Na Splošno, sodobne tehnologije omogočajo, da dajo skoraj vsak material. Umetni rje, značilna zelenkast odtenek za bronasto knick kamna in stekla.

Za letnik, ki je značilna za kombinacijo naravnih materialov, kovani metal, medenine, lesa, keramike, lanu. Zato, in barve, vintage postavke in inter'notranjost je okrašena v naravnih barvah. Čeprav je včasih lahko najti precej svetlo motivi rdeča, zelena, modra, oranžna. Vendar pa so skoraj vedno nem "stare" odrgnine, skozi katero je sijala skozi gozd, teksturo ali komaj prebere slikarstvo. Kot dekor in oprema se uporablja vklesan ali medenina plošče.

Gledano iz medenine. To je eden izmed najbolj priljubljenih letnik materialov, to je veliko dodatkov, mešalniki za kopalnice in kuhinje, pranje, lestenci, vaze, figurice.

Vrečko couture
Posebno mesto v vintage-inter'notranjost zasedajo materiali: tapetništvo, drapery, zavese, odeje, jedilnico in spi tekstil, pravi oblikovalka tkanin Lily Zakharevich. To je značilno za to svetlobo, naravne tkanine iz bombaža, svile, juta in viskoze srebrne barve, cvetlični motivi, interpretira sodobni twist na dekor, styled v 60-in 70-ih letih prejšnjega stoletja.

Barva gama materiali so lahko svetlo in sočno. Prevladujoča odtenkih: roza, zelena, modra, je poudaril, barva slive, rock kristal, mokrega lesa in gladko, srebra, zlata in jekla "".

Tudi na vintage tkanine so lahko različne obrabe, imitacija redčenje, različni kovinski vložki so primerni za to grobo bombaž, platno, žamet in celo svetlobe organza in tila.

Petah na Lak
In nazadnje, za ljubitelje starih Evropski oblikovalci izumili nove talne obloge starinski parket. Zgoraj je "delo" enako kot zgoraj vintage pohištvo, le da mink bugs-drevoedov dodati še vedno sledi petah in vitrasius barvo lesa.

Dobro ozadje za tovor med'notranjosti, lahko služijo in parketne Plošče, še posebej v luči tone. Če pa parket mogoče zajeti z sijajni lak, parket letnik-Odbor samo Matt, in še bolje vosek.

Prvotna odločitev bo ležala na vrhu tla homespun ali Orientalski preprogo, tkane "track" svetlo pisanih proge ali jute Mat.

Še ena zanimiva smer, v duhu letnik izumil pred kratkim mladi oblikovalci-inovatorji iz Londona, pravi, Elina Bobko. Imenuje nova melodija "razkošje v stilu thrash"ali "razkošje stvari". Za spomenike spektakularen lestenci leče, kasete za film ali plastike, skodelice, stenski radiator v obliki število obešalniki, Ozadje kolažev iz pozabljeno, izgubljeno pisma, razglednice in časopisni izrezki, tla pepelniki in stojalo z nogami stare igrače.

To groteskno preizkusa, slog-oxymoron enostavno lahko, da bi v vsakem okolju je igro začel, element presenečenja in šale.

Nazaj na ZSSR
Drug pomemben znak slog vseh vrst dodatkov. Nič ne pomaga ustvariti pravo vzdušje v hiši, kot je različnih srčkan in smešno stvari. Za retro-style obleko, skulpture živali, lutke, plišastih ali krpo, stare igrače, jedi, lakiran, okvirji za slike, staro raztrgano knjige, evidence, beaded torbice.

Še posebej oblikovalci v korist predmeti, izdelani v slogu socialističnega realizma in Stalinist era: plastična lutka, porcelan številke, drevesa'lesene igrače konj, debela očala v kovinski pasakarniai, črna številčnica, telefoni in pisalni stroji skupnosti, mize, tapecirani v zeleni plastični "pod bushel", gramophones, črno-bele fotografije in kerozina peči.

Krpe svoje roke
Če želite ustvariti inter'notranje zadeve ali izbrani predmeti, letnik, lahko pritegne svojih otrok, pravi, Elina Bobko. Da skupaj z igračo iz oče'-kaša in barve, svetle barve, nato pa nohte in jih namočite v nasprotju temperature na lak plast z'razpoke se pojavljajo, kot v starih stvari. Šivanje za sodobne lutke vintage obleke v čipke, tkane slame'Yana klobuki ali venci iz suhega cvetja.

Njegove roke lahko storite, in retro-okvir za ure in ure. Če želite to narediti, navadne stenske ure potrebo, da visi na robovih (na kadra), časopisni izrezki, in nato s čopičem in črni čaj, da postavi okvir, dobro ščetkanje njen čaj ekstrakt iz ta časopis bo rumena. V rezultat, ki ga bomo imeli spektakularen Spominkov ur v določanju starih Časopisov!

Posušeno cvetje v kristalno
Neto'capacious del retro-inter'jer cvetje. Dekoraterje priporočamo uporabo sezonskih ali posušeno cvetje. Če vam je všeč vrtnice, dati prednost nizko barve, boljši smetane tone. Pri ustvarjanju skladb iz sveže rezano cvetje je lahko delo na kontrast, da se ujemajo s kristalno vaze, kovine in celo pocinkane (je znano, da nas kot gospodinjski vedro ali pločevinke). Zelo pomembno je, da šopek videti naravno in malo brezbrižno, kot če je njegova disheveled, ki jih veter.

Tako je s posušeno cvetje. Dobro bo protja in keramične vaze, dodatne dekor v obliki metuljev ali jagode. Vse to je treba videti kot priložnostne in začasno, romantični in preprosta.

V tuš z lions
Pa ne hitenja, da bo celotno stanovanje v slogu vintage bo videti okusa, pravi Fyodor Pakhomov. Najboljše v tem stilu, da opremiti eno od sobe in pisarne, dnevni sobi ali spalnici.

Mimogrede, nostalgijo za preteklostjo dotaknil danes, in kopalnice! V središču kad z elegantnimi linijami in obvezna'nujno na noge ukrivljen v obliki levje tace. Ona je lahko bela ali bakrene barve. Če dopušča prostor, kopalnico, se lahko dajo v sredini sobe, na majhnem odru. Druga možnost, ki jo potegnite flush proti eni izmed sten.

V okras v kopalnici je aktivno uporabljajo ploščice z okrasnimi letnik okraski in barvit mozaik.

To self, barve sten z učinkom scuffs in praske, pobarvane v živih barvah, lahko ne manj privlačne, da služijo kot odlično ozadje za pohištvo, tekstil in druge podrobnosti.

Seveda v takih kopeli se dogaja, da izgleda kot pravi redkost lestenec s kristalno obeski, posajenih rož (pomembno je, da izberejo rastline, ki prenašajo visoko vlažnost). In, seveda, številne steklenice in kozarci za kreme in šamponi "moja babica je stilu".

Priročnik za telebane
In se lahko osredotočite samo na eno zadevo, ki bo postala vrhunec hiša, glavni art'objekt, ki bo nastavite ton zvonjenja za preostanek inter'jer.

Na primer, stara Babica je prsih ali prsih bodo dodali udobje v klasični spalnica. In oguljena drevesa'leseno mizo s izrezljane noge bo vse trdne office.

Čudovito podrobno inter'obsega kuhinjo ali celo življenje je lahko litega železa, grelnik vode, samovar ali predenje kolo.

Vir: mk. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика