суббота, 28 июня 2014 г.

Porcelan in tekstil - kaj je in bo spal

Načrt, da začnete nadgradnjo inter'jer? Start iz na videz majhne stvari, posoda, posteljnina. To je lepo darilo, ne samo svojega doma, ampak tudi prijatelji, s katerimi ste prišli za to priložnost. To posodo in tekstilni izberite ton, ne le na mizi in v spalnici, ampak tudi v celi hiši.

Eden od najbolj prijeten na dotik in lep materialov za steljo ostaja svile. Svila je lahka, ne povzroča alergij in diha dobro.

Bombaž je bolj praktično, trajne in trajajo dlje. Proizvajalci ponujajo posteljnina saten, ameriška in žakarske, med seboj razlikujejo glede na vrsto vlaken tkanje. Saten - tanke bombažne tkanine iz preje dvojni vezavi. Na dotik in sijoče, kot so svila, praktično ne mečka. Perilo budala - trpežne, enostavne za pranje in železa, malo cenejši saten. Še posebej impresivno videti žakarske perilo, z reliefno tkanine, vzorec, vezenine, čipke.

Izbira bombaž perilo, opomba slika. Placer področju cvetje, šopke so idealne za romantični naravi. Kombinacijo svetle barve in Orientalskih motivov bo pritožba na močne in temperamenten. Tople in svetle barve (bež, roza, krema, rumena), rastlinski risbe dobro za miren in uravnotežen narave. Perilo pastelnih odtenkih z nevtralno številke idealen za starejše ljudi, bolj svetle perilo - mladi pari, gay risbe z junaki otroških knjig in risanke za otroke. Ne dobil rdeči, oranžni in Burgundija odtenke, spalnica pa je bolje, da izberejo bolj sproščenem tonu.

Ne praznovanje v hiši ni brez pribor Jedilni pribor in crystal. Klasična porcelana moda ves čas. Kot je bilo že zelo priljubljen je bela barva, ki se zlije v vse vrste jedi in inter'Rami, in ni moteča iz hrane. Vendar pa pri služijo s'novi trendi. Da posoda in plošče, v obliki kvadratov, kapljice, listi, nepravilna, ovala, z neravnih robov.
Prihaja v modni jedilnega Japonski slog, pravokotne, trikotne, okrogle, kvadratne oblike, z značilno Japonski slik, znakov, črno-beli vzorci. V modni letnik, starinsko porcelana in kristalno, postavlja v stilu Provansa, z bujno cvetje in sadnih dreves. Cena obrokov je odvisna od številnih dejavnikov, število predmetov v nizu, raznolikost dekor, kakovost glaze, in končno, ugled proizvajalca. Vendar tudi najbolj demokratična Kitajska na mizi je vedno Sijaj, perilo, dekoracijo inter'notranje zadeve in posebno praznično vzdušje!



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика