вторник, 24 июня 2014 г.

Izdelava preprostih slik

Izdelava preprostih slik

Fotografij, slik in fotografij, ki so pomembni dekorativni elementi večina med'Yorov, in njihovo število odvisno od osebnega okusa. Večina teh dekorativni elementi vstavljena v okvir, tako lepo, da se naučijo, kako narediti okvir, sam, da se ne zatekajo k stroškom storitve strokovnjakov.

Če želite ustvariti okvir za sliko, preprosto in materiali, ki so na voljo in poceni. Boste prejeli okvir, ki popolnoma ustreza vašim zahtevam. Pred dobro delajo, upošteva vzorec okvir in barve Passepartout, in ukrep natančno sliko, ki bo vstavljena v ta okvir.

V spodnji primer, dekorativni okvir za Estampa je z Passepartout (debele pločevine iz kartona) in dreves'leseni profili. Obstaja bogata izbira teh predmetov je v različnih kakovosti in barv Passepartout, kot tudi različnih vrst profilov za izdelavo okvirjev. Izbirate lahko med predmeti, ki bo ne samo lepoto slik, vendar se tudi bo mešanica z dekor vsej sobi. Ta lastnost je pomembna, če mislite, da visi na stenah več slik. Ker imajo močan vpliv na dojemanje soba dekor, pomembno je, da upoštevamo okvir, vrsta in barva Passepartout.

Izdelava preprostih slik
Svetlo okvir izgleda super na barvo ozadja stene, ustvariti lep in harmoničen učinek.

Korak 1

Izdelava preprostih slik
Ruleta izmeriti natančno velikost je vstavljena v okvir za sliko. Če pohaban robovi slike ali zmanjšanje njegove velikosti, prvi trim škarje ali nož za kovinsko ravnilo, nato izmerite vzorec.

Korak 2

Izdelava preprostih slik
Ostrim svinčnikom, kot je mogoče natančneje določiti velikost fotografije, ki je v sredini Mat (stanja kartona). Rezalnik za Passepartout ali nanosom rezalnik, kot tudi čim bolj natančno rezano Srednji pravokotnik in ga potegnite.

Korak 3

Izdelava preprostih slik
Merjenje dolžine zunanji robovi gori. Žaga za rezanje kota, prirezan štiri rez dreves'leseni profil, stožčasti koncu za C'Znannya "v stanje". Zmanjšanje se konča tako, da je dolžina profila na zunaj je bila večja, kot je dolžina ustrezna robu Mat.

Korak 4

Izdelava preprostih slik
Dal nekaj les lepilo konci segmente dreves'leseni profil in s'izključite jih. Za več moč lepilni trak s hrbtne strani vsakem križišču na dve obdobji. Naj se lepilo posuši.

Korak 5

Izdelava preprostih slik
Rezervirajte stekla velikost okvirja. Prilepite v okvir, tako da se je oprla na rogovi profila. S hrbtne strani okvirja vstavite Passepartout. Mora se tesno prilegajo notranjosti okvirja. Če Passepartout velik, skrbno trim ga, če kratko-cut novo.

Korak 6

Izdelava preprostih slik
Priložite sliko maskirni trak na hrbtni Passepartout. To ni tako enostavno, ker slika je treba dati zelo natančno, tako da zapolni vse "okno" v gori.

Korak 7

Izdelava preprostih slik
Rez velikost kos kartona ali vezane plošče za nazaj na sliki in jo vstavite tako, da zaprete Passepartout in slika. Odpravljanje te "pokrov", točkovanje malo majhne nohte na notranji rob okvirja.

Korak 8

Izdelava preprostih slik
Pečat s trakom spoj med okvirjem in pokrovom", nato pritrdite ušesa do prekinitve sliko. Shilom ne na zadnji strani okvirja luknje, vijak, ki se jih v ušesa in se veže na njih vrv ali niz. Zdaj sliko lahko visijo na steni.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика