пятница, 27 июня 2014 г.

Kako izbrati vrata v kopalnico?

vrata za kopalnico

Načrtovanje kopalnice v stanovanju ali luksuzni apartma se začne z montažo vrat. Kopalnica potrebuje posebno vrata, ker sanitarije imajo svoje značilnosti. Vrata v kopalnico, morajo biti vodoodporne lastnosti, torej, izbira vrat je treba nameniti posebno pozornost.

Vrata za kopalnico

Vsakdo ve, da je po kopanjem na stene, stropi, tla in vrata poravnava parov. Da bi pari ven, iz dna vrata, da majhno luknjo. To odpiranje je običajno prekrita s okrasne rešetke. V tujini take posebne sanitarne vrata je zelo razširjena, vendar v naši državi so precej redki.

Najpogostejša možnost je sanitarne vrata iz masivnega lesa, obdelanega z antiseptično sestavo.

Če kopalnica je mini-savna ali Jacuzzi, najboljša možnost pa bodo vrata narejena iz kompozitnih materialov. Vrata iz matrike ima večjo moč, vendar matrike je dihanje in absorpcijo vlage. Torej, vrata v kopalnico, morajo biti urejena, več plošč, manj tkanine, ki je predmet obremenitve.

Tudi vrata kopalnice je lahko narejena iz steklenih vlaken, plastike in PVC. Če imate vložki stekla, je zaželeno, da so bili iz motno steklo. Vrata iz PVC se popolnoma prilegajo med'jer mala kopalnica, ker jih lahko naloži v kateri koli velikosti, enako svetle barve vizualno razširiti prostor.


Lahko uporabljate vrata z furnir, vendar boste morali poskrbite, obdelava površina vrata s posebnim lakom.

Tiste, ki želijo prihraniti denar, lahko vrata v kopalnico na svojem, tako da uporabite vlage-dokazilo Ozadja za kopalnico, ki prilepite nad vratno. Samolepilni Lenka imel majhen učinek, zato je idealen za sanitarne prostore. Toda vrata so se s temi Ozadja ne bo videti tako privlačna, kot vrat iz naravnih materialov.

Če Vaše finančno stanje ni preveč omejujoče, lahko izberete vrata, kopalnica, finski, španski, nemški, kanadski in francoske produkcije.

Vgradnja vrat v kopalnici

Ko se vrata v kopalnico, ne uporabite peno, ker vlaga naredi pena negativen vpliv.

Po namestitvi vratnega je nameščena strojna oprema. Običajno nameščene ročaj z mehanizmom za zaklepanje na notranji strani. Danes na trgu obstaja veliko različnih ročaji na vratih z različnimi tipi ključavnic. Mere za ročaji na vratih, odvisno od proizvajalca in material, ki je lahko precej različna.



Članke na temo:

  • Popravilo majhna kopalnica
  • Popravila tla v kopalnici
  • Remodeling kopalnica
  • Kopalnica je ploščic
  • Kako izbrati Ozadje za kopalnico
Kategorija: Popravilo kad
Datum: 7. Februar 2012
Oznake: kad

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика