понедельник, 30 июня 2014 г.

Kakovost mreža - ključ do uspeha v toplotne izolacije, sistem

Alkalno odpornih steklenih vlaken očesa.
Okrepitev osnovna plast v sistemih za zunanjo izolacijo izvaja s pomočjo posebne alkalno odpornih steklenih vlaken očesa.







KAKOVOST steklenih vlaken Očesa je ZASTAVA USPEH
TOPLOTNE IZOLACIJE SISTEM
Alkalno odpornih steklenih vlaken očesa.
Okrepitev osnovna plast v sistemih za zunanjo izolacijo izvaja s pomočjo posebne alkalno odpornih steklenih vlaken očesa (foto Shch2). To je zato, ker je pH za mineralna lepila, ki se uporabljajo za osnovno plast je običajno ne manj kot 12, 5. Nedelitelna mrežo v takih razmerah, po nekaj letih delovanja se raztopi brez sledu, ki neizogibno vodi do pojava razpok na fasadi.
Naše izkušnje delovanja na predmet, ki nam omogoča oblikovati Splošne zahteve za takšne mreže. Predstavljajte si jih v naslednji tabeli.
Minimalne zahteve
1. Mreže morajo biti odporni na napetosti v normalnem stanju
2. Površinska gostota konvencionalna očesa za okrepitev base layer 160 g / m 2
3. Površinska gostota armour-platirane ali mreža za vandalizmu sistem vsaj 340 g / m 2
4. Natezna trdnost v normalnem stanju je vsaj 2.000 N / 5 cm
5. Ohrani trdnost po standardu alkalne testi:
• po 28 dni zorenje v 5% NaOH rešitev ne manj kot 850 N / 5 cm;
• po 6:00 v alkalni raztopini (NaOH, KOH, in Ca (OH) 2) c pH 12, 5 pri temperaturi 80 C, ni manj kot 750 N / 5 cm.
Žal, v praksi nenehno sooča s poskusi naše stranke za zmanjšanje stroškov zunanje izolacije sistema z uporabo mreže iz steklenih vlaken, zanesljivost, ki niso dokumentirane neodvisni strokovnjak centri.
Rezultat je vedno eno in slabe, na videz prej ali slej razpoke na fasadi.
Glede na pomembnost tega vprašanja, mi bo dal nekaj praktičnih nasvetov pri izbiri očesa za okrepitev:
1. Povpraševanje pri dobavitelju mrežo dokumentarni potrditev kakovosti. Upoštevajo se samo podatki, neodvisnega strokovnega znanja.
2. Standardne dostave očesa za sisteme zunanje toplotne izolacije za "mokre" tip - zvitkih, širine 1, 1 m in dolžini 55 m. kV.
3. Bodite pozorni na videz zvitkih:
. mreža je prenesena v zvitkih tesno Pakirani previdno:
b. očesa širina okrašene lepo in enakomerno, pohaban robovi;
c. sistemi dobavitelji običajno barve mrežo v njegov podpis barvo in dal svoj logotip (foto);
4. Ne bodite leni in roll naključno izbranih roll. Dobavitelji nizke kakovosti mrežo lahko pomanjkanje v roll (in je bil v praksi) od 3 do 5 metrov. Razmislite, ali Vam je dal na svoje stroške, dobavitelj vsakih 15 roll.
5. Unrolling na terenu neto, poskusite, da ga potegnite v smeri baze, in nato raca. Če omrežje "plavajoči", slikovni masi prepletajo niti pušča veliko, da se želeni. Tudi, imejte v mislih, da obsega površinsko gostoto je neposredno povezana z število niti v vezavi.
6. Šibka moč mrežo, da se napetosti enostavno preverite v praksi. Spet ne preveč leni, da ste se plača svoj težko prisluženi denar, in roll out roll v navpični smeri z gozdom. Zagotavljamo Vam, nego dno mreži vertikalnih nekaj metrov. Kaj je nevarnost takšnega omrežja? Takšna mreža je skoraj nemogoče, da bi preglasili ko okrepitev na sredini base layer, razširi mehurčki. Edini način za boj, zmanjšanje neto na lepljenje stenskih-knjiga. Takoj Pojavi razumnem vprašanje. Kaj so okrepitev takih neto?
7. Če imate dvome o locascuilli omrežje, poskusite najti 5% raztopina NaOH. V skrajnem primeru, naredite običajno milo rešitev in dal v kos očesa bolje z različnimi zvitkih, za 2-3 dni. Po tako primitivno test ocena videz in preizkusite mrežo na natezno obremenitev. Slaba očesa običajno izgubi barvo in se širi pred vašimi očmi.
8. In zadnji nasvet. Ne želite, da imajo težave, vzemite le kvalitativno alkalno odpornih očesa. Miser plača dvakrat.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика