пятница, 27 июня 2014 г.

Izberite projekt dom

Dobili za izbiro prihodnost države, hiša, lastnik, ki se sooča s takimi seznam vprašanj, ki glavo spin. Poskusimo opredeliti glavne korake, da se je treba usmeriti.

Faza 1. Lokacija in velikost začetnega

Risanje v merilu 1:500 se uporablja strani na svetu, ceste, inženiring omrežij, utility soba, vetrovi, so viri hrupa, obrisi sosednjih hiš in ograje.

Morate izpolnjevati naslednje zahteve:
- Razdalja od stene, da se meja parcele mora biti vsaj en meter;
- Širina prehoda, da hiše ne manj kot 3. 5 m;
- Razdalja med hišami (in vaši sosedje) ne manj kot 6 m (v prisotnosti ne-kapitala vnos se lahko zmanjša do 4. 8 m);
Oddaljenost od glavnih ulicah - ne manj kot 6 m, stanovanjskih ulicah - ne manj kot 3 m

Na podlagi teh pogojev (merjeno v sliki "spot up" in prenos real size), boste lahko dobili največje možno območje.


Faza 2. Postavitev in ureditev hiše. Število in višina od tal

V tej fazi je treba določiti namen in površine prostorov, vendar brez celotno specifičnosti v velikosti.
Iz načina bivanja (v vikend, sezonsko, ki se nenehno, glede na zahteve za načrtovanje. Število ljudi (družine) - število spalnic, kopalnice, kvadratni skupnih prostorih.

Nato izberete zahtevanih objektih in njihovi okolici, če povzamem in da dobi približen skupni prostor v hiši. Približna površina: veža - 2-4 sq m, spalnica - ne manj kot 10 do 14 sq.m, dnevna soba 17 sq m, kuhinja ne manj kot 8 kvadratnih metrov, soba za goste, - ne manj kot 10 kvadratnih metrov, kotel - 3-7 kvadratnih metrov, kopalnica - 1. 2-1. 5 (wc), 3. 3 kopalnice, 3. 8 (združljiv); garaža - 11. 8 kvadratnih metrov (en avtomobil), savna / kopel - ne manj kot 36 kvadratnih m itd.,

Če prostor omogoča, je bolje, da ne brez drugem nadstropju, in po stopnicah, načrtovanje vse sobe v enem nadstropju. Vendar prisotnost kleti ali kleti in kamin je treba določiti. Če so vsi isti, da se vse na enem nadstropju ne uspe, potem je običajno priporočljivo, da se kraj, v pritličju kuhinja, dnevna soba, jedilnica, kopalnica (ena), boiler room, morda z eno spalnico ali pisarno. V drugem nadstropju, - spalnice, kopalnica, garderoba, pisarna.

Če je mogoče, je bolje, da dva vhoda hiše, od strani'jahanje na mestu, in na nasprotni strani hiše, za gospodinjske potrebe.

Določi razporeditev prostorov na straneh svetlobe in spoštovanje drug drugega.

Osnovna pravila so:
- Preddverju in larder naravne svetlobe ni obvezna'obvezna, vendar je v korakih iz varnostnih razlogov morajo biti osvetljeni z naravno svetlobo.
- Bolje načrt kuhinja z Severu, Severno-Zahodno, Severno-Vzhodni strani. Lahko združujejo kuhinjo z dnevno sobo ali jedilnico.
- Jedilnica je bolje izbrati Zahodno, Jugo-Vzhod, Jugo-Zahodni strani. Če ima hiša s teraso, jedilnica je mogoče storiti z njo.
- Za dnevne sobe vam bo ustrezala jugozahodne, Zahodne, severozahodne strani. Tukaj lahko kličete in jedilnico.
- Spalnice funkcijo daleč od vhoda in to skozi. Lahko bi jih z Vzhodne, Južne in Vzhodne strani hiše.
- Za kopalnice (mokra območja) in omare izberite Sončni strani za kotel - hladni Sever, Sever-Vzhod in na Severo-Zahod.
- Verande, terase opraviti z Zahodne in Vzhodne strani.




Faza 3. O'capacious shemo domov

Zdaj morate ugotoviti, višina stropa na vseh nadstropjih (optimalno - 3 m), bo imel višinska razlika tla na tla, in kaj se bo v drugem nadstropju, če ste načrt (mansarda, polno, podstrešje streho in drugi )

Faza 4. Želje po videzu (style) doma

Stil je nekaj videz dekor in podrobnosti - vrata in okna razteza odprtosti zaslonke kader, zaključna kapa, oblika strehe, fasade, ograje, itd, itd, da Bi razumeli, kaj Vam ustreza, včasih je vredno pregled stotine projektov.

Faza 5. Materiali glavnih struktur

Boste morali izbrati steno materialov (opeka, kamen, les, okvir in strehe (m'ki, kovine, ploščice, naravni; skrilavca, bituminoznih valovite plošče). Vrsta Fundacija je odvisna od tal, podzemne vode ravni na mestu in teža objekta.


6. korak. Iščete všeč, spremembe

Torej, po korake 1-5 želi nastala. Če ne morete izbrati eno od pripravljen projekt, vendar so nekateri nastavite blizu vaše zahteve. Zdaj poskušajo oblikovati, kaj Vam ni všeč, vsak razumeti, kaj so spremembe, ki jih lahko naredite za zaključek projekta in kateri ne. Prvi je mogoče pripisati spremembam končna (zunanje in notranje), lokacija električnih vtičnic in stikal, sprememba material za stene in strehe lažje itd. Število drugem - spremenite velikost hiša, stopnice, strop višina, naklon strehe, povečanje števila sob, zamenjava strešne kritine in stenske materialov na težji in drugih



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика