вторник, 24 июня 2014 г.

Vgrajeno omarico

Vgrajeno omarico

Prvič, odloči, kakšno omaro, ki jih potrebujete. Na primer, lahko bi Omare za shranjevanje oblek ali igrače, in lahko vklopite nišo v omari s vrhu police in obešalnik pod njimi. S skrbnim načrtovanjem, lahko celo opremiti Kabinet pod odprto stopnišče.

Vgrajeno omarico
Zmogljivost take omarico, lahko povečate, je visela nad njim polici ali "sil in zgradili" njegov steklom stran.

Odloči, kako visi na vratih. Možno je, da visi jih sperite s stene ali tako stene deloval malo za svojo linijo. Če nišo je ozko, lahko dajo vrata zadaj line stene. Če je mogoče, uporabite ready-made vrata, vožnja v okviru njihove velikosti. Če boste opravljali sami vrata, okvirji sledite moznikov, in za kadriranje in montažo plošč uporabo številk.

Preden

Ugotoviti, ali kotov v niši neposredno, in svojo stran stena je navpična. Napačna oblika stene vpliva na način, okvirji: zagotovitev navpično linijo lahko vstavi med stene in stoji trakovih ali razrezani stati na profil stene.

Korak 1

Vgrajeno omarico
Zgornji vodoravni vrstici, je podpora za zadnji rob naslovnici omarico. Ukrep steno, nagradu pil bar v velikosti in jo pritrdite na zadnji steni niše.

Korak 2

Vgrajeno omarico
Označite položaj navpične črte so prednji okvir, niz flush s stene ali bitne globine. Ravni uskladiti vrhu vsake vertikalnih letev z vrha vodoravne črte na zadnji steni. Privijte okraskov navpično.

Korak 3

Vgrajeno omarico
Nagradu je v velikosti štirih trakov sprednji okvir (vertikalni trakovi so postavljeni med horizontalno). Zavarovanje trakov na stroj, sveder v ustrezne dele luknje za zidnim vložkom. Ščetkanje tipke lepilo, sestavite posnetek in premagal svoje kladivom.

Korak 4

Vgrajeno omarico
Pritrditev na vsaki strani okvirja montaža železnici, skozi katero je mogoče, da vijak okvir na steno letvice tako, da vijaki niso vidni iz sprednje strani. Spodaj, priložite en za pritrjevanje železniških kot podpora za sprednji rob spodnjih policah. Pritrdite okvir navpične črte na steni.

Korak 5

Vgrajeno omarico
Odrežite srednja gostota vlaken (MDF) (skp je možno, se je potrebno postaviti na profil molding). Pritrdite znanja na dnu okvirja na steno na spodnji vodoravni vrstici (glej točko 1), ki imajo določeno stopnjo na vrhu spredaj montažno ograjo. Pritrdite stranski in zadnje podporne palice za druge police.

Korak 6

Vgrajeno omarico
Natančno merjenje širina in globina niše za vsako polico, razrezane na policah v velikosti. Dal spodnji polici na steni bar in pritrjevanje železniških na ogrodju, nato pa (bottom-up) nastavite vse police. Zgornji polici držijo okvir in traku ali pritrdite na okvir in police rit blokov (glej okvir).

Korak 7

Vgrajeno omarico
Za proizvodnjo vrata traja nekaj slik na tipke (glej točko 3). Na zadnji strani okvirja lepila in laki za notranje konča tanke deske. Zamenjajte ploščo (steklo, vezane plošče in tako naprej ) in jih popraviti, lepljene in ob pretepen shtapiki notranji konča z sprednji strani okvirja.

Korak 8

Vgrajeno omarico
Pritrditev okovja za vrata. Nato pritrdite zanke z vrat na okvir. Namestite vijake ene zanke, nato privijte drugi zanke. Vstavite drugi vijaki. Privijte vijake, postopoma, da se ne deformirajo vrata. Konec bell vse vijake privijte z njimi. Nato izvrtajte luknje in namestite na ročaj. Potisnite zavihki.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика