четверг, 26 июня 2014 г.

Nadomestno steklo

Nadomestno steklo

Počena ali zlomljena stekla - običajnega dela v hiši gospodar. To je enostavno, vendar je potreben čas in nego, ne da rezati sebe, če želite odstraniti razbitega stekla.

Če dvomite, da lahko to storite sami, se obrnite na-Sklyar. Ampak, tudi če ste prepričani, da lahko upravljate sami, je bolje, da steklo velikost obreza specialist.

Vrste steklo

Priporočljivo je, da kupite steklo enake debeline, kot je zlomljena. Najbolj pogosto uporabljena stekla 4 mm Le majhen Windows, ali, recimo, za fragmenti notranji georgiansk zastekljena vrata s steklom s debeline 3 mm V veliki Windows lahko uporabite steklo debeline 6 ali 10 mm

Na občutljivih območjih hiše (glazirana vhodna vrata, velika Okna zraven vrat, velike slike operacijskega sistema Windows in se nahajajo nizka steklom deli), uporaba varne steklo, kaljena ali lepljena. Kaljeno steklo v p'pet-krat močnejše kot običajno, in, če je poškodovana, nato poči v varnem odrezkov. Lepljenega stekla sestavljena iz dveh listov navadnega stekla med, ki je pokazala, tanke polimernega materiala, ki ima steklo v mesto, tudi če je kateri od površine zlomljena. Še ena pomembna prednost večplastnega stekla - to je ovira za tatovi.

Koristne nasvete

Če kiti preveč sušenje olje, težko je, da uporabite, tako da Kok je palice v roke. Pritisnite na papirju, da vpijejo odvečno olje. Če kiti je suho, za povečanje plastičnost dodaj sušenje olje. Kiti se lahko odstrani iz stekla denaturiranega alkohola.

Korak 1

Nadomestno steklo
Odstranite pokrov okna iz ohišja in ga nastavite stran (zunanji strani navzgor) na klopi, pokriti z zaščitno krpo. A dleto ali nožem odstranite staro kiti. Obračun pritrjevanje stekla klinov ali objemke, jih potegnite pršic. Nosil debele rokavice, odstranite steklo pokrova.

Korak 2

Nadomestno steklo
Nošenje zaščitnih očal, mallet piha na dleto knock ostala velikih kosov stare kiti iz gub, v okvir - to storite previdno, tako da ne poškoduje pokrov.

Korak 3

Nadomestno steklo
Strgala čisto gub iz ostankov kiti. Ko ste končali, skrbno odstraniti razbitega stekla. Pokrov gube plašč, premaz za les. Določite dimenzije novega stekla z računa vrzel širina 3 mm na vsaki strani.

Korak 4

Nadomestno steklo
Ko se premaz posuši, preverite velikost novo okno. Mash kiti v svoje roke, tako da postane plastike, postaviti na blazine gube debeli kiti 3-5 mm S pritiskom lopatico, gladko mastic na kratnih in odvečna, ki podpira edge.

Korak 5

Nadomestno steklo
Postavite kozarec na kratnih, pusti vrzel 3 mm) vzdolž oboda. Nežno potisnite steklenih robovih. Rez z nožem presežek depresivni kiti. Nikoli ne kliknite na stekla v sredini. Če kritje v pokončnem položaju, da najprej vstavite skupaj dnu horizontalne gube tekme za izobraževanje vrzel.

Korak 6

Nadomestno steklo
Varno steklo zatiči (ali napeljave, - v kovinski pokrov). Rezultat klinov, potisnite ravno PEEN kladivo (ali kvadratni obliki koncu nož Sklyar) na površini stekla. Ali ni rezultat klinov, kot nohti.

Korak 7

Nadomestno steklo
Mash kiti in jo prenesete v tanek cilinder. Ker je eden od vogalov dal mastic vzdolž krat, stiskal njene strani. Uporablja kiti okoli oboda stekla.

Korak 8

Nadomestno steklo
Za nemoteno kpl. na rabat, vodenje trowel Sklyar 45-stopinjskim kotom, položite neposredno na koncu na kiti in potisnite vzdolž krat. Za niveliranje na vogalih postavite lopatico na simetrali kota in ga potisnite čez kiti v obeh smereh. Pred slikarstvo omogočajo cementa, da se strdi, ne manj kot teden dni.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика