пятница, 20 июня 2014 г.

Slogi med'notranjost hiše, vile 2008-10-09 11:59:48

Gradnja in rekonstrukcija.

Slogi med'notranjost hiše, vile
2008-10-09 11:59:48

Klasični slog


Klasike je primerna za trdne in konzervativni ljudje. Ta stil je značilna elemente antične arhitekture, trdnost in celo nekaj teže. V sodobnem inter'notranjost klasični slog, ki je lahko v kombinaciji z drugimi slogi, ki tvorijo izjemen nove načine. Psihologi menijo, da je ta slog, praviloma raje ljudi, zahteven do sebe in do drugih. Taki ljudje se zagotovo pridržane, resno, nekoliko konzervativno, kot so natančnost in red (in, kar je najpomembneje, ne samo ljubezen, ampak da sami! ). Razlikovalni značilnosti tega sloga - simetrije in natančnost, zato v sodobni klasični inter'notranjosti bo videti dobro, na primer, majhne fotografije ali slike enake velikosti, simetrično postavljene na stene. Barvno shemo za takšno stanovanje morali izbrati skrbno, izogibanje ostrim, krepko, kričečimi barvami. Primeren za tihe, nevtralno, vendar topli toni: vsi odtenki rjave, bež, olivno. Ozadje in preproge raje navaden ali z skromna številka, da ne krši celovitost prostora. Za klasične inter'jer izberite elegantno pohištvo brez neresna cveti. Pomembno pri oblikovanju svetlobe - klasike oblike svetilke. Windows je bolje, zavese, Draperije, ker žaluzije kršijo slog harmonijo med'jer. Dobro, bodo znani način draped okno: fluorescentna svetloba zavese, til), in v gosto noč zavese, na primer, iz žameta.

Avangard

Slog, nasproti klasični. To bo pritožba na človeka, z originalno okus in inovativno razmišljanje, raje svobodo in neodvisnost od vseh. Glavno vlogo v inter'notranjosti ima barva: lahko mix, združujejo, združujejo vse barve, glavna stvar je, ne da prestopiti med svetlost svetlost in vulgarnosti. Ozadja so redko uporablja. Oborožen s čopiči, barve in barve. Na primer, črno steno nasproti bel. Zato, črna fotelj v bližini bele stene in lučka s svetlobo odtenek črne stene. Ali vse štiri stene različnih barvah: rumena, oranžna, rdeča in češnje. Ne pozabite,'ne pozabite: avant-garde, ki je nastala na kontrasti. Pick up to svetle stene, temno pohištvo, in boste uživali nov videz svojega stanovanja. Kompleti pohištva tipa "kavč plus dva stola" za ta soba je malo verjetno, da se prilega. Vsak detajl mora biti originalna. Avangard se je krepko eksperiment, v katerem, kljub navidez, popoln kaos, vse do kraja.

Expressionism

Expressionism neločljivo enostavnost in čar, ki ne dosežejo z število slik na stenah in na račun harmonijo barv in kombinacij svetlobe in sence. Barve za tako hišo bogati, svetli in dolgočasno, nejasna. Primerna rdeča, modra, zelena, limone. Glavna stvar je, da se izogibajte težkim in globoke tone. V izrazov pomembna prisotnost razpoloženje. Poskusite ustvariti in uporabljati svetlobne vzporedno z "center" svetlo mesto v sobi, osvetljeni v obliki lepo izvedeno stenske svetilke in na stojalo, daje m'svetlobe. Senčniki za luči, za svetilke morajo biti izdelani iz lahkih materialov v luči tone: protja, plastike, porcelana ali tkanine. V sistemu Windows je bolje, da visi jalousie, ki ustvarjajo občutek lahkotnosti in svetlobe. Ta slog je najboljši plastični ali protja pohištvo.

Država

Ta slog za tiste, ki so utrujeni od običajnih razmer in želijo nekaj svetlo, nenavadne in eksotično. V klasično različico državo stene namesto Ozadje za kritje drevo v eni izmed sten širjenje Kamin. Ustrezne barve za vaš dom bo dal zavese, bedspreads, odeje z okrasne slike, protja lučka-odtenkov za svetilke in protja pohištvo - naslonjači, namizni, in tako naprej, lahko okrasite Stene iz gline, poslikani krožniki, kovinski preganja, prvotno macrame. Za take inter'notranjost izberite natural color (naravne barve, značilne narave. Country glasbo je lahka lesena tla, mozaik odeje, lubok slike na stenah.

Imperij


Vse, kar tukaj kaže razkošje: bogata težka drapery, kovinski dekoracije na stenah starih fotografij, kovanje ali slike v čudovitih posnetkov. Zasnova v stilu Empire razlikuje bahovitsa, jasnost oblike in zapletena dekoracijo. Ozadje lahko nadomesti s krpo in krpo, da se prilega odtenki vse svetilke v prostoru. Bolje je, da raje temno barvo pohištva (black, kostanj barvo ali mahagoni). In lahko je biti squat (v sobi, zasnovan v stilu Empire, le visoko je najbolje izogniti). Naslanjači, na primer, je bolje izbrati nizko-nazaj, širok, d'. Mimogrede, skrinje, spet prihajajo v modo značilnost tega sloga. Soba bo pomembna tudi usnjeno pohištvo in ogromen zunanji svetilke z odtenki tkanin. Empire stil, ki ga izbere ljudi, melanholičen tip, vase, raje samoto hrupne družbe.

Etnične stilov

Afriški stil, morda, najbolj eksotične od ethnostyle. Barva Afrika-zelo toplo in prijetno, priljubljene barve, posnemajo divje živali. Posebni učinek dajejo kože tigri in zebre.
Indijski stil je cyan, maline, pomaranče, in popolnoma edinstven v svoje vrste kombinacija barv v notranjosti'Yeri. Indijske svile na dotik ni tako gladka in spolzka, na primer Kitajski, malce groba. Pohištvo v Indijski domovih je nizka, cut ročno teak je zelo vzdržljiv les. Tipična značilnost, enostavno preoblikovanje podrobnosti hiš: stoli, mize, zasloni, polkna in vrata so pogosto " deviznih vlog".

High-tech


Ta slog je še vedno ena od najbolj dejanski slog pri oblikovanju stanovanjske in javne inter''erov. Ta slog, ki je nastala v zadnji tretjini XX stoletja, je Nastala iz oblikovanje industrijskih prostorih, kjer so vsi elementi okolja so predmet funkcionalni namen. Strukturne odprtost, vključevanje v visual obseg cevi, ventili, cevi, zapleten prostor, strukturiranje, so najljubši material: kovina, steklo, beton - vse te tipične značilnosti slog hi-tech. Elementi industrijske estetike šla v dnevno sobo, kjer je prejel nadaljnji razvoj. Skoraj popolna odsotnost dekor je nadomestiti s "delo za obračun": igro svetlobe na steklo, sijajni krom-neprevlečeni in kovinskih površin, slika iz naravnega lesa. Pred tem "nastavite" lahko izpostavljeni deli opečne stene in različnih modernih sintetičnih materialov.

Letnik

Opis slog: vse vrste stvari v 50-60-ih letih, Kupil na bolšji sejem, starinsko trgovinah, ali je podedoval od staršev. Tekstil - zavese, tapetništvo, tabela-oblačila - vse, kar je že bila v uporabi, tj. "vintage".

Sodobna

Slog razkriva subtilnosti in svetlo individualnost lastnika. linijo sodobno fine, gladke in m', ki spominja na vegetativno okras, je bil ugotavljanje največje teksturo in plastičnih lastnosti materiala.


Minimalism


Slog za radikali. Njegov moto je: zavrnitev pravice v korist osnovne potrebščine. Vedno je postala priljubljena na prelomu obdobij, ko stare stvari so pometel stran v pričakovanju radikalne spremembe (Sovjetska verzija), ali kot surfeit luksuznih tradicionalnih inter'notranjost, za zgornji in srednji razred (možnost Zahodne). To je značilno: omejevanje laconism oblike, popolne odsotnosti dekor, okraski ali detajl fasade dekoracijo, jasnost kompozicije, enobarvni, s poudarkom na naravnosti računov, delo velikih letal, grafični. Videz Domačega ugotoviti, velike in svetle o'obseg, ki ne nered s pohištvom (kaj ekstra). V pohištvo minimalism značilna večina sodobnih materialov: jeklo, mat steklo, les, aluminij profili. Stil pritegne mobilnost in funkcionalnost.

Kič (ali f'južni)


Vrsta nihilism v arhitekturi, kombinacija incongruous, slog, ki zanika vse prejšnje dosežke in zaslišanje prihodnosti. Je rojen iz prevelikega bogastva, oversaturation in ljubezen, da je šokantno, ali pa, nasprotno, iz očiten izziv revščine. Če vas želijo (ali morajo) boste našli idealno kombinacijo različnih stilov, celo v prostoru, v eno sobo. To je lahko, na primer, če vam je všeč sodobno high-tech, vendar hkrati ne boste mogli del z vklesan babica oblači hrast. Glavna stvar je, da organizirajo prostor okoli prsi, da se je prepričati, da on ni videti tujec predmet, in še bolje - dobičkonosna poudaril Splošno idejo o reševanju sobi. Poleg tega je mešanica stilov je postala nuja, če apartma je dom sedem'jaz sem od nekaj ljudi, ki pripadajo različnim generacijam. Vsak od njih ima svoj okus, medtem ko bi morali vsi imeti v stanovanju, prostoru, kjer bi se počutili najbolj udobno.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика