пятница, 20 июня 2014 г.

Popravilo gnila polje 2008-10-08 16:29:58

Gradnja in rekonstrukcija.

Popravilo gnila polje
2008-10-08 16:29:58

Velika večina vrat škatle iz m'katere vrste lesa. Ko redno obarvanje so varno, bo trajalo več let. Vendar pa, če na koncu prag in stojala (Kosyakov) stalno izpostavljeni vlagi,'mokra gniloba. To je zaradi nastanek razpok v posledica ukrivljenosti lesa ali okvar opečnih zidov, pa tudi zaradi neučinkovitosti tesnilni trak.


Preventiva je vedno boljša, da se določi, zato preverite celoten obseg škatle za prisotnost razpok in jih napolnite z tesnilnih mas. Vse šive od rešitev bi bilo v redu. Kvadratek mokra gniloba se lahko obdelujejo z uporabo efektivne patentne zdravil odstrani mokro gnilobe in kemične zaščite.
Na rot, lahko vplivajo na prag del PBE'ASCI, se ne dotika po korakih, znova namestite samo, nižje PBE'ASCO. Ampak, če zdrobljen navpično polje stati, medtem ko popravila in njimi. V nekaterih primerih konča stolpcev z'povezati se z nižje PBE'dodatek za pomoč shipovyh'povezave.

Zamenjava prag
Za proizvodnjo nižje PBE'ASCI (prag) potrebno dolžino, lahko uporabite odborov za mejnih vrednosti oddelek 150x50 mm Če je vaš prag je po meri poglavju, lahko bi bilo, da bi. Prag iz trdega lesa na javne ceste, vendar bo na koncu izkazalo, da je bolj gospodarno, saj bo trajalo veliko dlje.


Demontažo starega prag
Vzemite vrata off svoje tečaji. Ure so navadno nameščena na trnje na dnu PBE'jazz, zato, dleto ali dleto je potrebno razdeliti skupaj na dirkah'kombinacija teh povezav. Če cut prag v sredini, nato pa razstavljajte, bo lažje.
Konec prag, določenimi v sklopka na obeh straneh odprtine. Da se sprosti, lepo posekali rešitev šive z dleto, in potem na vsaki strani, odstraniti opeke. Opeke shranite za poznejšo vrnitev v mesto.
Novi prag morali biti nameščen od spredaj, tako da ga je mogoče vstaviti v sklopka v okviru obeh straneh polje. Cut trnje na podlagi teh vertikalnih PBE'komunikacijski ravni z ramo prst z'enotnosti. Cut ustavi vrata do globine popusta na vsak post. Nato označite in da plitvo utori za vse oporniki na vrhu nov prag. Prag te reže bodo zasajene na svetlo koncih palice, kar pomeni, da zgornji površini, bo nekoliko višja kot v starih nižje PBE'ASKI. V tem primeru, boste imeli malo cut iz dna na vrata.

Vgradnjo nove prag
Poskusite novi prag in preverite raven. Pred konsolidacijo, ki uporablja double layer univerzalna zaščitna oprema za les na dnu in na koncu obraze prag. Kot ukrepe, da se prepreči dvig vlage v lesu uporabljati dva-tri plasti bitumenske emulzije iz lateksa na kontaktni o prag.
Ko les izsuši, vodoodporno lepilo za les, lepilo prag za police. Pod pragom kosov iz skrilavca, pritisnite mu iz dna do konca plitvine. Lak za poševno ali vijak vijaki za stojalo na vrata, nato pa pustite, da se lepilo žaluzije. Razlika med spodnjo površino vrat z opečni zid, skupaj gosto rešitev iz 3 delov peska in en del cementa, nato varno prej vzeti iz opeke, malte in bi sklepov. Zaključek zdravljenje lesnih zaščitnih sredstev in s mastic zatesnite vse špranje okoli oboda polje.



Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика