вторник, 24 июня 2014 г.

Windows izdelan iz stekla 2008-10-13 14:43:34

Gradnja in rekonstrukcija.

Windows izdelan iz stekla
2008-10-13 14:43:34

Stekla - izdelek listi iz stekla (od 2 do 4 strani), s'Združeni med seboj na pot s posebnim daljinsko okvir in tesnilne mase, ki so zaprti komori, napolnjeni z zrakom ali drugih plinov.

Daljinsko okvir zmanjšal iz aluminija profil, to je prazno in je v notranjosti, ki je napolnjena z molekularno sito, ki absorbira vlago iz prostora med podokni. Novo vlago v notranjosti stekla, ki ne izhaja več kot celoten blok iz stekla, ki je napolnjena z tesnilne mase.

Ograda. Če želite odpreti ni zameglijo od znotraj, prostor med stekla, ki je napolnjena s suhim zrakom ali inertnim plinom argon ali kripton. Inertni plin preprečuje vlago med Windows. Okna z dvojno zasteklitvijo, ki je napolnjena z inertnim plinom, imajo višje stroške. Vendar, argon polnjenje slabše ščiti pred hrupom, kot običajni zrak.

Odvisno od števila stekel v Okna, Okna se delijo na:

Enotni-komorna Okna so sestavljena iz dveh očala z oddaljenim sliki v sredini. V enotni-zbornica dvojnim steklom razdalja med ploščama 12 ali 16 mm Enotni-komorna Okna z dvojno zasteklitvijo mora biti nameščena v poslovne stavbe in nestanovanjske objekte ali za nestanovanjske balkoni in loggias. Enotni-zbornica stekla zmanjšuje izgubo toplote za 30-40%. Kondenzacija (rosišče) v eno-komorna Okna z dvojno zasteklitvijo se zgodi, ko je zunaj temperatura je od -5 stopinj C. Če imate eno-komorni sistem Windows, Boste izgubili 18% ulici svetlobe. Okno z enim okvir in eno-zbornica steklo zmanjšuje hrup za 30-35 dB.

Dvojna zasteklitev je sestavljena iz treh delih, v resnici, ta dva-zbornica za steklo z'Združenih skupaj. Razdalja med ploščama je lahko različna, kar povzroči boljšo zvočno izolacijo. Debelina izolirno steklo enota je od 24 do 44 mm mm Dvojno-steklo zmanjšuje izgubo toplote za 40-50%, so bolj primerni za na sredini pasu, z trdi zmrzali. Kondenzata v dveh-komorna Okna z dvojno zasteklitvijo se zgodi, ko je zunaj temperatura je 18 stopinj C. Če Ste namestili dvojno steklo, Boste izgubili 25% ulici svetlobe. Okno z enim okvirjem in izolirno steklo zmanjšuje raven hrupa na 32-40 dB.

Štiri-in tri-zbornica steklo bolje ohranijo toploto, vendar je skozi ta Okna slabše prodor sončnih žarkov in prostor postane temnejši.
Prekomerno tesnjenje stekla škodljivo. Lahko zagotovo zagotoviti dostop svežega zraka, odpiranje okna, vendar smo izgubili, da je za katero je bila ustanovljena steklo toplotno in zvočno izolacijo. Zato je najbolje, da namestite prezračevati profil in poseben prezračevalni sistem.

Okno lahko odprete na različne načine:

  • loputo,

  • rotacijsko-folding

  • drsna zaklopa,

  • sestavljen krat,

  • obračanje listov,
  • vernada krat,
  • slepi pokrovček.

Steklo, ki se uporablja v proizvodnji stekla, morajo biti v skladu z zahtevami GOST 111-2001 "Steklo stanja. Tehnične specifikacije", te funkcije so nameščeni osem blagovnih znamk ploščato steklo (M0-M7), manj kot zaporedno številko blagovne znamke, boljša je kakovost stekla optičnega popačenja in priznal napake videz.

Steklo za zasteklitev uporabite naslednje: low-e steklo (k-steklo, e-stekla, lepljena stekla, kaljenega stekla in drugi.

Toplotna prevodnost stekla je približno enako toplotna prevodnost opeke, ampak bolj kot PVC in les. Če uporabljate operacijski sistem Windows s zračne reže med ploščami, s tem se bistveno poveča toplotno izolacijo, kot zrak, nizko toplotno prevodnost. Uporaba inertnega plina, ki izboljšuje toplotne izolacije še 20%. Trenutno problem varčevanja z energijo je močno po vsem svetu, zato ti so največji proizvajalci stekla kot: Glaverbel, Pilkington, Saint Gobain, mejnih prehodih, SCHOTT, Zabavo in druge obvlada proizvodnjo energetsko učinkovita stekla. Trenutno uporablja dve vrsti premaz: tako imenovano K - stekla (Low-E) - "trdo" premaz in i - stekla (Dvoposteljna Low-E) - "m'kaj pokritost.


Low-e stekla (k-steklo, e-stekla) je toplotni nadzor stekla s posebno prevleko, ki preide v mesto kratkovalovno sončno sevanje, vendar pa preprečuje dostop do prostem dolgo-val toplote, sevanja. Steklo z nizko-emisijskih premaz imenuje "selektivno steklo". Z enojno zasteklitev se uporablja samo k-premaz, ki vam omogoča, da prihranite prostor za do 90% incident na okno toplotnega toka. Razlika med k-stekla in e-stekla je emissivity koeficient, in tehnologija, ki po njenem prejemu.

k-steklo je kot navadna stekla, prosto prehaja svetloba), vendar ohranja toploto v prostoru, ki je 5-krat močnejše od običajnih steklo;
i-stekla v proizvodnji tega stekla se uporabljajo film-oblikovanje materialov ustvaril vakuum sputtering. i-steklo ima 100% zaščito pred izpostavljenostjo infrardeče sevanje in odlične izolacijske lastnosti k-steklo v 1, 5-krat. Vendar obdobju delovanja teh očal je majhen - približno 10 let. I-stekla je enostaven in poenostavlja design okno v 1,5-krat.

Triplex stekla, ki je sestavljena iz več plasti stekla, lepljena s posebnimi film. Če je steklo triplex je zdrobljen, steklo ostane na film. Triplex ščiti prostore pred škodljivimi UV žarki (ščiti pred izgorelosti pohištvo, Tapete), zagotavlja visoko zvočno izolacijo.

Ojačana steklena na - to je stanja stekla s kovinsko mrežo. Armirano steklo požarna zaščita - ogenj oblike učinkovita pregrada dim in plini. V primeru požara lahko crack, vendar pa ventili hraniti na mestu, s čimer bi preprečili širjenje požara. Zlomljeno steklo, ki spadajo v lasti ventil.


Potiskane stekla - to je stanja, steklo, ena ploskev, ki ima dekorativne obdelave. Potiskane steklo različnih barv, slik, ga lahko kaljenega in lepljenega.

Kaljeno steklo - to je stanja stekla, ki s kemično ali toplotno obdelavo, povečuje odpornost na udarce in temperaturnih sprememb. Ko se steklo razbije na manjše, varna, kos.

Tonirana stekla je sonce steklo, v proizvodnji katerih se uporabljajo različne snovi, da dobimo želeno barvo. To absorbira več sončne toplote in svetlobe. Najpogostejša sive in zelene barve.

Profili za zastekljena Okna izdelana iz PVC, les, aluminij in derevoobrobna.


Eurowindows (PVC), ki bo zaščitila vaš dom pred mrazom in prahu, ultravijolično in infrardeče sevanje.
PVC (Polivinil klorid) je termoplastični sintetični material, izdelan iz natrijevega klorida (57%) in surove nafte (43%). Prvi dobili PVC prahu, in od tega, dodajanje pomožne komponente, prejmete PVC.

Čisti aluminij Windows redko uporablja, ker je visoka toplotna prevodnost kovin. Zato pogosto uporabljajo lesene konstrukcije, v katerih aluminij je mogoče ohraniti vse pozitivne lastnosti imel klasične dreves'lesena Okna, kar jim daje večjo trajnost.

Okolju najbolj prijazen so drevesa'lesena Okna z dvojno zasteklitvijo. Les je naravni material, to vas ohranja toplo, zagotavlja način mikro-prezračevanje. Drevesa'lesena Okna so prijetno, toplo vzdušje. Drevo ponavadi nabreknejo in išias na različnih vlažnost in temperatura okolja. Za nego dreves'lesenih oknih, je veliko bolj zapleteno, kot plastika.

Koristni nasveti pri izbiri Oken:

  • Ne izberite odpri s široko vrata, ker so predaleč, da gredo v in bo neuporabna velike površine bivalnega prostora.

  • Če izberete okno z slepe vogalih in ne živijo v pritličju, pranje tak design od zunaj, to bo težko.

  • Optimalno stekla območje mora ustrezati 10-12% celotne površine prostora, in okno širina je približno 55% širini zidu.
  • Okno sedež, ki mora biti postavljen na višino od 90-100 cm, zgornji rob okna na 200-220 cm od tal.

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика