вторник, 24 июня 2014 г.

Ciljno okno swags 2008-10-13 14:42:42

Gradnja in rekonstrukcija.

Ciljno okno swags
2008-10-13 14:42:42

Pelmet se konča v obliki žogica, ki se nahaja pred zaveso, ki prikriva zgornji del in m'nežno okvir okna. Pelmets so neposredno ali nekaj obliki. Spodnji rob je okrašen s pletenico ali bonitete.

Pelmet skriva železniškega polico in glavo zavese in daje oknu okrasni zaključek. Glede na njegovo višino in dolžino pelmet lahko uporabite za spreminjanje razmerja Okna, ki oknu odpiranje vizualno ali že zgoraj. M'nežno zbrali v gube pelmet daje gladek zavese elegantna popolnost. Pelmets sodobnih stilov, ki so pritrjena na zgornji rob zavese. So lepe, ampak ni tako hudo, kot tradicionalne pelmet na trdne Temelje. Svetlobno zaveso odtenek, vendar ne zaprite bar cornice je dobra možnost, če želite vizualno izberite dekorativni cornice.

Drevesa'vse pelmet ponuja veliko priložnosti za ustvarjanje dekorativne učinke. Lahko barve ali za kritje vzorec šablona, tako da obdelava cornice bi različne barve in motivi stene, ustvarjanje enotnega barvni prostor. Cornice lahko tapecirate krpo ali prilepite čez s steno-papir, tako da je vključena v inter'jer sobi. Vse vrste končna traku ali vrvice bo dajejo eleganten videz.

Pelmet na trdne Temelje je trakov iz tkanine, ki so pritrjene na traku čez okno. Opravlja dve funkciji. Prva funkcija je zgolj dekorativne in lepo urejena zaključek okno quickens inter'jer. Drugo funkcijo praktično - pelmet skriva greben in vodja zavese in se lahko spremenijo razmerje med višino in širino okna. Če je določen zgoraj normalno, se bo prikazalo okno zgoraj; široko kapi bo vizualno povečavo okno.

Pogled lambrequin je odvisna od stil in obliko okna, v sobi tip in razred, tkanine, dodelava. Zavesa se lahko vloži v navaden pravokotnik ali jim nenavadno obliko. Pogosto zelo tkanine pove silhueta spodnji rob: prugasta zavese, s sliko v kletko ali geometrijski vzorec, ki zahtevajo jasno straight edge, na primer v obliki zigzags ali zob, v nasprotju, so zavese z cvetlični vzorci videti dobro ob robu krivulj in festoons.

Večina dekorativne tkanine, razen za občutljivo in tanko svetlo materiali, primerni za izdelavo lambrequins. Za lambrequin lahko uporabite tkanine za zavese, ali, če želite izbrati tkanine z kontrastne vzorec, ki bo dopolnila barvno shemo prostora.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика