вторник, 24 июня 2014 г.

Brez okvirjev stekel sistem 2008-10-13 14:48:31

Gradnja in rekonstrukcija.

Brez okvirjev stekel sistem
2008-10-13 14:48:31

Način brez okvirjev stekel danes velja za eno najbolj naprednih tehnologij za zasteklitev. Razvili ta sistem je bil pred tremi desetletji z Finci, ampak na domačem trgu, so se aktivno izvaja bilo le nekaj leti in je še vedno naveden kot vrhunske tehnologije.

Da bi razumeli, kaj brez okvirjev stekel, poskusite si predstavljati profil pritrjena na vrh balkon z slab milimeter natančnost, ki se ponavlja v obliki balkon. To je v tem profilu in se gibljejo stekla, vgrajena v posebni mobilni zank. Profil s pomočjo vijaki trdno zasidrana v betonski blok in profil pod opravlja vodnik. Ko brez okvirjev stekel je narejen, to je v obliki trdnih steklene stene.

Ta tehnologija uporablja visoke trdnosti, kaljeno steklo, ki ne zahtevajo dodatna okrepitev drago filmov, in zlom shatters na majhne kocke brez ostrih robov, ki bi v celoti varuje posameznika pred možnimi kosi, kot z običajnim steklom. Odvisno od višine zasteklitve območje izbran in debeline stekla. Če je prostor ne več kot 2 metra, z uporabo stekla z debeline 8 mm, luknja manjša glaze steklo 6 mm

Široko steklena vrata se lahko razlikujejo od 60 do 80 cm, odvisno od tega je zastekljen balkon ali velikost. Da bi preprečili, da na balkon, vodo in sneg, ter izboljšanje toplotne in zvočne izolacije, montažo, sklepih, steklo, prozorno blizu pečat.
Vse podrobnosti sistema brez okvirjev stekel je izdelan iz trpežnih materialov: kos aluminija naslikal v prahu za brizganje način, in za pritrdilnih elementov, ki se uporabljajo iz nerjavečega jekla. Za steklena vrata so zlahka zdrsne pri odpiranju, valjčni ležaji, posebne ležaji. Ti ležaji so dobra zaščita proti hit vode, s čimer mehanika gladko in ne pozimi ali jeseni. To okno lahko odpre enostavno v vsakem letnem času - slike prestavljen na stran, in dodal, "po knjigi".

V sistemu brez okvirjev stekel, kot pove že ime, ni okvirje in stojala. Stekla je nič, ki vizualno poveča balkon ozemlju, ker če je okno zaprto, stekla, je skoraj ni videl.

Prednosti sistema brez okvirjev stekel mase. Prvič, ni nobenih težav s čiščenjem - krila pranje zelo preprosto, brez ovinek čez balkon. Poleg tega okna brez okvirja je ne potrebujejo posebnega vzdrževanja, je dovolj krat na leto namazani s silikonsko premikajoči se deli.

Brez okvirjev stekla ščiti loggia ali balkon od dežja, vetra in hrupa. Mimogrede, ta metoda zasteklitev je zelo primeren za namestitev office particije ali v razstavnih dvoranah in podobno o'predmeti.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика