вторник, 24 июня 2014 г.

Vrste okenskih polic 2008-10-13 14:50:51

Gradnja in rekonstrukcija.

Vrste okenskih polic
2008-10-13 14:50:51

Plastične okenske police

Danes skoraj vsa Okna so plastična Okna. Na IGU je upravičeno prislužil svojo priljubljenost. Ta Okna ne pustite, da v prostor hladen zrak, hrup iz ulice. Vlagi plastičnih Oken, in je manj vpliva ogrevanje v primerjavi z drevesi'leseni okvirji.

Najbolj pogosto, plastična Okna z dvojno zasteklitvijo okenske police so izdelane iz istega materiala. Plastike za registracijo okenske police izpolnjuje izredno zahteve - je odporen na vlago, mehanske in temperatura pade, enostaven za namestitev, cenovno. Območju plastičnih okenskih polic široko. Plastični pokrov laminiran film, tako da boste lahko našli okenske police različnih barv - belo, marmorja, granita, lesa, malahit, itd.,

Pri nakupu okenske police iz plastike, poskrbite, da so v skladu z državnimi Standardi in imajo državni certifikat o skladnosti sanitarno-epidemiološki norme. Visoko kakovost okensko polico je ekološko varen in ne škodi zdravi'Yu oseba.

Plastične okenske police, ki je neprepustna za vlago in mikrobov, česar so idealna za prostore z visoko vlažnostjo.

Danes proizvajalci so se naučili, da se ukvarjajo s tem pomanjkanje plasto kot videz rumeno sončno svetlobo. Posebna zaščitna prevleka ščiti plastičnih pred UV sevanjem, in se je ne porumenijo.

Plastične okenske police so enostavno, da skrbi za njih dovolj, kot je potrebno, obrišite z vodo in detergentom, ki ne vsebuje klora.

Okenske police iz naravnega kamna

Kljub vsem prednostim, plastična okna-polico ne bodo mogli tekmovati v lepoto z naravnim kamnom. Naravnih lastnosti kamna - trajnost, odpornost na vlago in trajnost, da windowsills iz tega materiala, ki je ne le lepa, ampak funkcionalno.

Kamen ne potrebujejo posebnih zaščitnih premazov, skrbi za to je precej preprost.

Na okenske police so narejene večinoma iz marmorja in granita. Granit - posebno trpežne, odporne na mehanske in toplotne vplive. To se uporablja tako v notranjih in zunanjih končna. Na granitnih okenskih polic ne bo utrpel iz vode, vroče ali hladno temperaturo. Granit ne bo nič elemente, ki so dani na okensko polico - keramični lonci, vaze itd.,

Marmor je bolj krhek material, in da je izbira v prid, zaradi česar vse bolj pogoste zaradi svoje okrasne lastnosti. Na marmornati površini ne polagajte težkih predmetov iz kovine, vroče jedi, ne izpostavljajte ga kisline in baze.

Alternativa poljubnega marmorja je mogoče okenske police iz sinterjem, ki je približno 90 odstotkov iz marmorja, kremenčev pesek ali granit, in 10% - poliester smola. Tak material, ki je močnejši od naravnega marmorja, raznolikost in cenejši.

Drevesa'lesene okenske police

Les v notranjosti'Yeri vedno prinaša občutek toplote in udobja. Drevesa'lesene okenske police popolnoma v sozvočju s sodobno inter'kurirske in oblikovalske rešitve v državi slog. Najbolj primerna vrsta lesa za okenske police - hrast. Hrast je trajno, dobra toleranca na vlago, kondenzacijo in temperatura pade. Teksturo hrasta zelo lepa in bo vse inter'jer. Barva hrast okenske police lahko od svetlo rumene do temno rjave. Hrast ne deformira pod vplivom ogrevanje in to je razlog za njegovo priljubljenost.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика