пятница, 20 июня 2014 г.

Sooča fasad

Fasada je zunaj, na sprednji strani stavbe. Fasada je hardcoded stavbe iz okoljskim vplivom, zato fasada dizajn mora biti trajno v izkoriščanje in da imajo kompleks thermophysical parametrov, predvsem za fasade sooča država, koča je primerna, naravni kamen. Fasada z naravnim kamnom da bi vaš dom lepe, milostnem in zagotavljanje vzdržljivost in moč.

Fasada tudi rešuje več, potrebne za domače naloge. Najprej, da daje odvečno vlago od znotraj navzven in hkrati preprečuje vlago v notranjosti. Drugič končna fasada je dodatna toplotna izolacija. Fasada je eno celo z okenske odprtine, vrata, verande, in z okoljem. In tretjič je fasada mora biti najbolj trpežna in praktična nego. Za fasade je bolj vzdržljiv in močan, še preden načrtovanje vso hišo je treba sprejeti vrsto pomembnih ukrepov. Osnovna in zelo učinkovito sredstvo za krepitev fasada stavbe, izvedbo strehe. Ščiti ne samo kamen, ki se soočajo s fasado, ampak Okna in vrata iz odvečno vlago.

Fasadne obloge kamna


Danes fasadne obloge obstaja veliko vrst naravnih sooča kamen različnih odtenkov in tekstur.

Cene fasadne obloge obsegajo predvsem stroške sooča kamen in stroški dela. Natančen znesek, ki Ga lahko preberete po obiskom našega strokovnjaka, ki bo merjenje in ocenjevanje obsega dela. Je obrnjen fasada z naravnim kamnom - to je veliko ustvarjalnih rešitev za ustvarjanje lepe in trajne hiši. Naši strokovnjaki bodo kakovostno delo na sooča fasad in po razumnih cenah, in kar je najpomembneje, v kratkem času in brez izgube kakovosti. Samo kakovostne je obrnjen fasada z naravnim kamnom lahko desetletjih, da vzdržijo ekstremne temperature, led in vremenske vplive, ki preprečujejo nastanek razpoke in lupljenje sooča kamen.

Fasade sooča apnenec


Beli apnenec, ki se pogosto uporablja za dekoracijo fasad državo koč. To lepo, razkošno material, ki je lahko v kombinaciji z naravnimi kamni, kot lupine (rumena), divje kamen, Peščenjak. Do danes so ne misli tako umetnega kamna, ki je s časom ne bi izgubil svojo dekorativni videz, pod vplivom okolja.

Fasadne obloge kamna


V primerjavi z drugimi vrstami fasad z naravnim kamnom je najbolj dekorativne. Odpornost na UV žarki, pigmenti strešnik naravno barvo zgorela kamen. Na sooča naravnega kamna ne zahteva krepitev temeljev stavbe. Majhna velikost ploščice dati priložnost, da se oblikovanje fasad na posameznih shem. Sooča kamen, polaganje naravnega kamna, lahko imajo različne zavezujoče šive, ki povečuje imitacija naravnih in decorativeness tega materiala.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика