пятница, 20 июня 2014 г.

Barvanje fasad

Obraz vsake stavbe je njena fasada. Vendar ne vsi lastniki stavb in stanovanjske hiše razumeti, da je fasada delotako , kot so slikarstvo, zelo pomembno za samo zgradil hišo, in za tiste, ki so že v delovanju. Po vseh barvanje fasad stavb to je ne samo daje videz celotne stavbe, to je predvsem zagotavljanje varstva iz najrazličnejših naravnih pogojih. Temperatura, veter, vlaga, sonce in drugi puščajo sledi na fasadah stavb, poleg tega ni treba pozabiti in o biološki učinki v stavbah, kot so plesni in gliv. Vendar, fasade stavb, ki so izpostavljene okoljske in industrijske dejavnikov, ki pusti svoj pečat na "obraz" stavb.

 

Rezultat vpliva vse komponente, ki so izgubili barvo in razseka, opazila fasade. Temno in grd videz, seveda, neprijetnega spektakel, in to bi lahko celo skromno, če to ni povzročila hitro uničenje stavb. Barvanje fasade vam omogoča, da hkrati dajejo lep videz in, hkrati, zagotoviti zunanje varnosti stavbe iz časa uničevanje in naravnih dejavnikov. Če želite obraz vaše hiše, skladišča, trgovina na drobno ali industrijske stavbe je videti na prvi dan začetka, nato želimo, da barvanje fasad.

 

Barvanje fasad stavb gre za strokovnjake


V vsakem primeru je treba ravnati s strokovnjaki, in barve fasade na hiši ni nobena izjema. Barvanje fasade nov dom ima svoje značilnosti, tako da, ko obiščete spletno mesto preuči stanje površino, nato pa lahko delno ali v celoti shpatlevanie, z namenom, da zaprete razpoke, pore in drugih napak, do nekaj milimetrov. Po tem površine napolniti, da barva premaza trdno položen na pripravljeno površino.

Barvanje zunanjih sten hiše, ki že obratuje, se začne s pripravo površine, ki je potepuške stari omet in barva. To je slikarstvo je naredil v 2 ali več plasti, ki zagotavlja monotone barve.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика