пятница, 20 июня 2014 г.

Prezračevanje kamin 2008-10-08 14:08:47

Gradnja in rekonstrukcija.

Prezračevanje kamin
2008-10-08 14:08:47

Na ogenj dobro spali, potrebuje kisik. Če je pretok zraka se bo zmanjšalo, na primer, zaradi previdni protivorvotnami dogodkov ali dvojno zasteklitev, potem ognja bo začela kaditi in najbolj nazaj potiska bo voziti dima v prostoru. Obstajajo lahko tudi druge razloge za slabe zgorevanjem, na primer, blokirane duct - ampak če boste ugotovili, da je požar je ponovno v nekaj minutah po tem, ko ste odprli vrata v sobo, ste lahko prepričani, da je vzrok težave v neustrezno prezračevanje.


Eden od najpreprostejših rešitev je organizirati ozko voda zgoraj, vrata ali okno. Zrak prezračevalni ventili, ki je primerna za sobe z odprtega ognjišča, vendar, če ste toplote sobi z gorivom opekline, nato vent mora biti odprta stalno.
Nekateri zračniki so akustični zasloni za zmanjšanje ravni hrupa z ulice.


Prezračevanje neporabljenih kamin
Če zaprete nepotrebne kamin zidane ali mavčne plošče, je potrebno organizirati zračenje, tako da je bila cev za pretok zraka, osuchowski kondenzata ali prebojna vlažnosti. Pod pogojem, da je cev, ki ima zaščitni dežnik, vlažen topel zrak iz prostora bo strniti na hladno površino dimnika - hrepenenje samo, da vlago nasičenega zraka zunaj.
Za prezračevanje kamin ali cut luknjo v drywall, ali potegnite eno opeko zidane. Vijak na vrhu luknjo račun prezračevalne rešetke ali uporabite masko, ki je določena v mavec. Saman, zaljubljen v dimnik, z dobro rešitev, ampak to je veliko težje, ali celo nemogoče, če živite v hiši band stavbe. Tudi, če jih želite uporabljati, kamin, bo imel ali blok Adobe, ali ga zamenjate.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика