пятница, 20 июня 2014 г.

Sanitarne naprave 2011-10-10 09:31:26

Gradnja in rekonstrukcija.

Sanitarne naprave
2011-10-10 09:31:26

Sanitarne naprave. Korito v kuhinji


Korita so izdelani iz različnih materialov, navadno emajlirano iz litega železa, emajlirane jekla, nerjavečega jekla, porcelan in kamen. Pranje lahko vključujejo naslednje komponente: Pokal (eno ali dve), sadje skledo z mrežo ali brez nje krilo (eno ali dve). To lahko ravne ali kotni, ali stanovanje, v tem primeru je možno pranje v pralnem stroju. V današnjem pranje čas, ki je običajno vključena v splošno top kuhinje ali vdelani v ločeni Omari.

Takem primeru se lahko odločite, ready-made, ali da, da, da. Tudi, umivalnik se lahko montira na oklepajih. Kaj je boljša izbira odločiti, seveda, imate. To je lahko odvisna od števila družinskih članov,'drugič, velikost kuhinja, vrsta uporabljenih izdelkov, ipd.


Pri nakupu pralnega upoštevati velikost Skodelice in njihovo število, kjer se nahaja, kakšne vrste materialov, ki se uporabljajo v proizvodnji in kakšne so značilnosti tega materiala med delovanjem. Mešalnik, se običajno namesti na pomivalno korito, in natančneje v luknjo, ki je narejen posebej za njega in pritrjena z vijaki. To je lahko v sredino ali na strani. Več o pipe bomo razpravljali kasneje.

Kad

Danes trg ponuja velik izbor kopeli, ki se lahko razlikujejo ne le po velikosti in obliki, ampak tudi v barvi, materiala, funkcionalnost.

Sodobna uvoz iz litega železa emajl kopeli so zelo različne, od hudih domače. So izdelani iz tanjše litega železa (približno 5 mm) in poglej sleeker. Ti so nameščeni na vijak noge, omogoča enostavno nastavite raven. Teža kopel je približno 120-130 kg


Prav tako kot je bilo že prodanih emajl kopeli, ki so veliko cenejši železa. Njihova teža 25-30 kg, debelina stene 2, 53 mm Življenjska doba te kopeli je približno 15 let. Edina pomanjkljivost v primerjavi z litega železa je nizka soundproofing in toplotno izolacijo. Pri polnjenju kopel je obroči iz jet, in relativno hitro ohladi.

Zelo priljubljena in so akril kopeli. Takšna kopel, iz polimernih materialov je eno trdno telo debeline 79 mm Sijaj in svetlost na sprednji strani izdelka, ki je rezultat značilnosti akril.


TOPEX to je eno od vrst akril, ki se uporablja za proizvodnjo sanitarne keramike. Polimer kopel lahka in trpežna, ohranja toploto, kot tudi litega železa.

Poleg zgoraj, prav tako so marmorne kopeli, v kateri je uporaba marmorja agregat, skupaj z akrilne smole. Najpogostejše velikosti litega železa kopel, h, h, 75, 80 glej Tudi proizvaja majhne kopeli dolžina 105 120 cm, ki so celoletne in neposredno. Običajni domači litega železa kopeli so dimenzije 150 x 70 in 170 x 70 glej

Sanitarne naprave. Tuš


Tuš Tudi postala priljubljena dovolj tuši. Tuši skupine in je sestavljen iz palete in kabine. Sama sanitarni pribor (odtokov vzmet, PBE,'jutranje pan mešalnik s tušem rokav) ali pa je določeno, ali se prodaja ločeno.

Kabine so lahko kvadratne ali okrogle, običajno za vrata. Lahko delite tudi na stojnici v kotu in popolna, to pomeni, da štiri stene.

Kotiček za vgradnjo v kotu sobe in izkazalo se je, da dveh stene kopel je iz stene kabine. Stene morajo biti soočeni s ploščicami ali drugimi vodoodporni material.


Standardne sobe imajo tuš velikosti 80 x 80 ali 90 x 90 cm, poleg tega, je lahko opremljen s tuš kabino navpično masažna plošči, in njihova izbira je velika.

Kupite lahko tudi bolj kompleksno in funkcionalno kombinaciji z kopalne kabine, sicer pa so se imenuje hydrobox.

Hydrobox - zapleteno enot, ki zagotavljajo najbolj različne oblike zdravljenja, whirlpool, turška kopel), imajo dodaten tuš glavo.

Sanitarne naprave. Korito


vodovodne

Lupina je podobna lijaku, opremljen tudi z razrešnico kanalizacijo in pipo z hladno in toplo vodo. Drugo ime za to sanbru - umivalnik. Malo lupina, imenujemo pranje strani donave.

Korita lahko razdelimo v tri vrste. Prvi pogled je še posebej razširjena v nedavni preteklosti, to lupini konzolo, ki je pritrjen na steno, vesa.

Drugi tip je


"Tulipan". Lupina, ki temelji na takšno podporo, ki igra pomembno vlogo, ne samo podporo, ampak tudi zapre sanitarnih naprav. Trenutno lupino in se je ta vrsta je najbolj priljubljena.

Tretja možnost - shell, ki temelji na stand-omarico, kot korito.

Espacially školjke, ki se lahko namesti nad pralni stroj. To je pravokotna plitva korita opremljen z drenažo, ki se nahaja na dnu, na zadnji steni, tako da to ne bo mogoče dano v korito majhnih pralni stroj, višine ne več kot 70 glej

Wc

stranišča


Zelo gradnjo wc posodo z vodo zaklopa praktično nespremenjene, saj izum, ampak tank. Mislim, da ste pam'ne pozabi, kot pred tank, ki je bilo postavljeno do višine približno dveh metrov, in pranje proč, je za vlečenje verige.

Na tej stopnji razširjenosti gradnjo rezervoar za wc. Začela proizvajati tank z izmerjeno vodo, da bi prihranili vodo. Ti koši so dva gumba, ko kliknete na eno združi 4 litrov vode, medtem ko drugi 2. 4 litrov, ki ustreza sanitarne norme prostorov.


Stranišča, prav tako jih lahko razdelimo na dve vrsti. To je wc, z'priključen na tank, ki temelji na tla. In wc, z rezervoarjem, montiran na nosilni okvir, skrite v steni, tam zunaj je samo gumb, da odteče voda. Kot posledica tega čiščenja, je veliko lažje, poleg tega je ta oblika zavzame manj realni.

Ob nakupu toaletne mora bodite pozorni na to, če odtočnih cevi v vašo kopalnico. Stare hiše Stalina gradnje, ga lahko postavite v tla neposredno pod wc. V tem primeru morate nakup model z odtočno cev, usmerjena navpično navzdol (tako imenovani nižji za javnost).
Čeprav, če v stranišče je prostor, wc, se lahko povežete s kanalizacijo s pomočjo adapterja.


Sanitarne naprave. SOLOLIFT

SOLOLIFT je kompaktna črpalka za namestitev, ki vam omogoča, da namestite wc v kleti, ki je, ko kanalizacije kanal se nahaja nad wc-jem, ali na določeni razdalji. Hvala, da kateri koli točki v prostoru lahko opremljeni s kopalnico

Jedro SOLOLIFT močna črpalka s pre-rezilo na vhodu, ki razmelchite prišel v zbirko dogovorennost in trdnih sestavnih delov. To preprečuje nastanek vloge, ki povzročajo neprijetne vonjave.


Tudi v pokrov SOLOLIFT možnost priključitve prezračevalne cevi premera 20 mm
Varstvo rastlin iz prekoračitev je zagotovljena s pomočjo nameščen v njem-povratni ventili in tlačno stikalo. Lokacija črpalke na dnu vzpostavitev in hidravlično optimizacija Fort-
smo kanalov zagotavlja doseganje samočistilni učinek, ko praznjenje. Črpalko in rezalnik ne zahteva nobenega vzdrževanja.

SOLOLIFT obstajajo takšne sorte: z enim vhodom, iz wc, in tri iz wc in dve canpriv, na primer, iz umivalnik in bide. Velikost SOLOLIFT - ne več izperite rezervoar za WC in je priključena neposredno na wc, na hrbtu.


Izločitev iz SOLOLIFT na kanalizacijsko omrežje ni 100 mm cevi, kot ponavadi, in le 25 mm. Vgradnjo za pristop na wc, opremljena s standardizirano montaža tesnjenje.

Obeh straneh vtičnice za v'enotnosti beg iz korita, tuš ali bide opremljen s strani matice, zaprti s čepi. SOLOLIFT po'je združila z omrežjem, ki uporablja preprost električne vtičnice. Elastično cev je narejena z možnostjo pristopa in vtičnice za cevi premera od 25 do 32 mm vpenjanje jarem.

Mešalniki


Naprava je preprost mešalnik je precej preprost. To z žerjavom dve podvodni vodo, ki je eden vroče in druge s hladno. Se meša z vodo in materiala v eno epruveto.

Mešalniki se lahko razdeli na način namestitve. Steno, z vrha z vodo in mizo, z nižjo linijskih.

Mešalnik je ohišje je iz jekla z zaščitnim premazom za krom, ki ima dekorativno vlogo. Tam so pipe, pokriti s plastično in keramike.


Mešalnik z dvema ločenima glave. S tem mešalnik lahko prilagodite vode, dve ločeni pipe. V primeru mešalnik ima dve vtičnico (linije za vroče in hladne vode), dve reži za vodje, votlino, kjer se meša in preliva.

Velikosti vseh sestavnih delov take žerjavi standard, zato je potrebno podatke lahko nadomesti.

Pomanjkljivost tega modela je, hitre obrabe, trakovi, še posebej v vročo vodo, vibracije, hrup.


V zadnjih letih je bil dosežen velik uspeh v drugih oblikovanje ventil ventil glave, so veliko bolj trpežne. Ventil in sedež so narejeni iz posebne keramike z nizko trenje. Čeprav je ta mešalnik, ko operacijski vodo z mehanskim admixtures hitro ne. Da bi povečali življenjsko dobo, mora namestiti mehanski filter za čiščenje vode takoj po pisanja dotaknite se ventili.

Univerzalni mešalnik z glavo (joystick). Ta mešalnik se obrne s pomočjo ročice, v obeh strank, za regulacijo tople in hladne vode, in ga premika navzgor in navzdol, da prilagodite pretok vode. Ti stroji so še posebej priljubljena v sedanjosti.

Tam so pipe z avtoregulyatore temperatura, pretok vode. Ta mešalnik je sestavljen iz ročaja, ki uravnava pretok in vrata, da nastavite temperaturno lestvico.


Ventil pretok tople in hladne vode, pritrjena na bimetal ploščo, ki ob ogrevani kolena in premakne ventil, tako da tople vode poraba zmanjšala in hladno - poveča. Ko hlajenje je obrnil. In kolo določa bimetallic ploščo v taki situaciji, ko bilanca prihaja, ko temperatura, ki je nameščen na lestvici.

Obstaja tudi mešalnik s tušem, ima več lukenj za povezavo tuš glavo z brizganjem. In stikalo pretoka vode med tušem in žerjav.

mešalnik


Mešalnik s tušem tapnite za pranje. V amalgamator za kuhinjska korita lahko opremljena s tuš, pipe, tuš jezero se nahaja poleg mešalnik, in gibljive cevi, skrite pod korito, tako da v jezeru lahko potegnil ven na želeno dolžino. Obstajajo tudi druge možnosti, vendar je to najbolj priročno.


Obstaja več možnosti higiensko duša, ki vam omogoča, da uporabite wc kot tudi. Vzvod mešalnik, ki se namestijo na steni za wc, jezero je tudi pritrjena na steno v posebnem posnetek. Jezero higiensko duša ima posebno značilnost: je zagotovljeno njegovega tiča v priročen vzvod, ki lahko pritisnete, da drži pot na svojo roko; nato vodo, ki bo pritekla. To je, najprej čez wc dovoljeno vodo in ročaji mešalnik nastavitev temperature in tlaka in nato uporabite higiensko tuš.

V mešalnik, bide, uporabo, omejeno žlebu, a njegova glava je s prilepko, tako da lahko spremenite smer pretoka vode. Tako, mešalnik mešalnik razprtij.

Sanitarne naprave. Elektronski žerjava.

V primeru elektronske žerjav, da je povsem enako, kot ventil z ročico.

mešalniki


Razlika je samo v primeru, da tega ni ročico, in na telo je majhen zaslon. Zaslon ima vgrajen ir senzor za neprekinjeno, ki se odziva na gibanje roke. In v primeru, da je vtičnica za baterije, napajanje elektronskih naprav.

Ta mešalnik funkcije, kot je ta: takoj, ko nekdo postavi roke za pipo, sodijo v obseg žarek. Ray ima naprava signalov, naprave, procese informacije. In po nekaj sekundah senzor, je odgovorila, odpre vodo. Ko roke so odstranili, senzor spet odgovarja, in vodo, se ustavi, ki teče.


Obstajajo različne elektronske pipe z metodo nadzora temperature. V enem primeru je majhno ročico na telo ventila, v različnih temperatura se lahko prilagodi v tovarni in je ni mogoče spremeniti. Običajno temperaturo udobno za ljudi, na področju 38 stopinj. Druga možnost je bolj primerna za pranje-kotline.

Senzor v mešalnik je zasnovan tako, da se le odziva na gibanje. Torej, če je predmet še vedno negibno (rag opustili in je na korito, mešalnik tapnite je zaprta.


Prednost elektronskih naprav je, da jim pomaga, da prihranite vodo. Nameščena tako mešalniki tako kot vsi drugi. Tako ni nobene potrebe za posebne napeljave. V bistvu, vsi mešalniki se napaja z 9-voltni bateriji tipa "Krona" ali "Korund".

Tako baht Reiki dovolj za 200-ZOO tisoče uporablja, ali bolj preprosto, za 2-3 leta.

VIR: Oremontike. ru

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика