пятница, 20 июня 2014 г.

Podstrešje stopnicah

Vrste podstrešju lestve

Trenutno line-up podstrešju lestve zelo širok. In da bi razumeli v vsej njegovi raznolikosti, lahko razdelite vse obstoječe obseg podstrešju lestve na nepremični modeli in kompleksna.

Med stacionarno in lestve, imajo lahko drugačne oblike z opravljanjem različnih materialov. Tako da, pogosto, če želite ustvariti stopnicah na podstrešju in mansardi uporabo drevesa's " material, kot so bor. Prav tako lahko pogosto videli po lestvi na streho, ustvarjene ali v celoti iz kovine ali pa iz kombinacije kovinsko ogrodje in dreves'lesene stopnice. Poleg tega, in ograje so lahko narejene iz različnih materialov.

V bistvu, vse, kar podstrešju stopnice morajo izpolnjevati določene zahteve, da pustite podlagi delovanja teh elementov, med'jer. Stopnice na podstrešje obvezna'mora biti trajno, zanesljivo in priročno. Poleg tega je treba spraviti v načrtovanih inter'EP in zasedejo malo prostora.

Takih sodobnih zahtev je privedlo do dejstva, da je danes zelo priljubljena med ljubitelji državi življenja, so zložljivi podstrešju stopnicah. Te konstrukcije omogočajo veliko bolj racionalno uporabo predlagane prostora, so kompakten, preprost in udoben, v obratovanju.

Kot pravilo, zložljive stopnice na podstrešje je sestavljen iz treh ali več oddelkov, ki v Skupščini proces ali odpiranje, postavljenih druga na drugo, ki prejemajo zelo kompakten design. Medtem ko so takšni koraki so enostavno extendible za spopadanje s tem lahko ženska ali otrok. Zložen model popolnoma neviden, ker je blok, ki se lahko shrani - kako čudno se zdi - v strop.

Če ste pozorni na podstrešju stopnicah FAKRO, ki (FAKRO), ki skupaj z podstrešje stopnicah, AMAP (Oman), so voditelji ruski trg, boste videli, da je v njih vse je mislil nad do malenkosti. Tako je ta model mogoče prilagoditi višino, in tudi enostaven za čiščenje in dal v enem koraku s pomočjo terminala.

Pomembno je tudi, da podstrešju stopnicah FAKRO, ki (FAKRO) in OMAP (Oman) so v svoje gradbene izolacije v hatch in dodatno tesnjenje na pot, ki omogoča skoraj popolnoma izključiti izgube toplote in dodajte kakovosti toplotna izolacija hiše. Tudi v Lk ima posebno zgradili grad, ki zagotavlja dodatno zaščito pred vdorom nezaželenih gostov na podstrešju.

Podstrešje stopnicah, AMAP (Oman) in FAKRO, ki (FAKRO) praktično ni viden v zaprti obliki, in ko je z odlično prilegajo v zasnovo prostora. Poleg tega mnogi modeli imajo anti-slip prijemala, bi design, udobno in varno. Medtem ko imajo potrošniki možnost izbire, na primer, vaš dom kovinskih stopnicah na podstrešje, ki bo nastala kot harmonika.

Poleg tega sodobnimi podstrešju lestve ponuja modele, ki so namenjeni za vgradnjo v zid, in posebnih električnih zložljiva stopnicah. Teh stopnicah na podstrešje so elektro-pnevmatski in nadzorovana uporaba daljinskega upravljalnika. Takšni modeli so prav tako dopolnjeni s strani Avtonomne napajanje in samodejni varnostni sistem.

Električna zložljiva stopnicah na videz zelo impresivno: ko pritisnete gumbe, ki so se začeli, da se odprejo v strop in to kaže, "dokončaj" svoje korake, zdi se, da ste v bližini medgalaktične tujec vesoljska plovila, ki se zdaj začne poravnati novinci. Da je iluzija dopolnjuje posebna osvetlitev stopnišča, kot tudi značilen zvok gibanja kovinskih konstrukcij.

Podstrešje stopnicah z rokami

Vendar pa, medtem ko zložljivi podstrešju stopnicah iz znanih proizvajalcev je zelo priročno, vendar so precej drage. Zato je za ljudi, ki bila všeč ideja, da so kompleksna stopnišče, v mansardi, ki jih ponujamo, da ustvarite podstrešju stopnicah z rokami. Podlagi njegove gradnje, ki lahko postane stara drevesa'Jan ravne stopnice.

Na to morate označiti raven, nad katero se po lestvi na podstrešje bo: približnem merilu 1 da 2. Potem je treba okrepiti vsak del lestve diagonalno rebra: preprosto povedano, pritrditev na vrhu in na dnu, na isti vodoravni Odbor, ki bi omogočil, da se določi tečaj, na vrhu in na dnu bi design več stabilnosti.

Naslednji korak procesa, kako zgraditi po stopnicah s podstrešja, bo delitev vrstico zlom, zložljivi design v dveh delih. Nato pritrdite nazaj po stopnicah na podstrešje močan tečaji. Tako okovje mora biti privijačen na vrhu sveta, in jih priložite na steno z zidnim vložkom-nohti. Nato postavite lestev na ustrezno mesto, pod streho, na podstrešju in pritrdite zgornji podporo na steno. In vse montažo podstrešju stopnicah pripravljen!

Želimo vam za nakup ali bi sami tako podstrešju po stopnicah, da bi bilo praktično, udobno in lepo hkrati.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика