пятница, 20 июня 2014 г.

Osrednji Kanalizacijski 2011-10-10 10:25:59

Gradnja in rekonstrukcija.

Osrednji Kanalizacijski sistem
2011-10-10 10:25:59

Centralni Kanalizacijski sistem.

Uporabi odpadkov ali odpadkov) vode, razen, da je preživel brez batni motorji (kuhanje, pranje tal, zalivanje rož, itd. ), je potrebno iz ohišja odstranite, ki je tisto, kar kanalizacijsko omrežje.


To je potrebno razlikovati dve vrsti odpadne vode: tisti, ki so bili odstranjeni iz sklede, in tako imenovane sive vode v kanalizacijski sistem vprašanja korita, umivalniki, kadi in tuš kabino, pralni stroj in pomivalni stroj.

Osrednji Kanalizacijski sistem

Apartma Centralni Kanalizacijski sistem vključuje:

• eden ali več linijo, ki teče skozi vse na tla z kleti national pipe'povezani s kanalizacijo vodnjakov;


• modularni horizontalno vanovich cevi, ki se odpadne vode iz naprave in jih pošlje na električno omrežje.

Panov vstajajo

Siva voda se ponavadi ne vsebujejo gosto frakcij na to za njihovo odstranitev uporabo kanalizacijskih cevi s premerom manj.
Wc treba Panov cevi s premerom ne manj kot 100 mm Torej, če apartma ima en dvižni vod, mora imeti premer, kot za wc in wc mora biti tako blizu njega. Če je več oporniki, potem drugi lahko imajo premer od 50 do 80 mm Razporeditev wc seveda, čeprav ne nujno'nujno, ležijo na tleh.


Pam'ne pozabite, Centralni Kanalizacijski sistem, in sicer Panov cevi, ki so položena vodoravno, obvezno'mora imeti rahel naklon približno 4 cm na meter, v smeri odpadnih voda. V vsakem primeru ni dovoljena, tudi na kratkih odsekih se z nasprotno pobočje.

VIR: Oremontike. ru

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика