пятница, 20 июня 2014 г.

Odstranitev blokade 2011-10-11 13:40:11

Gradnja in rekonstrukcija.

Odstranitev blokade
2011-10-11 13:40:11

Blokade v kanalizacijo tokov, na žalost, dogodek pa je precej pogoste. Zato je pomembno, da imate pri roki potrebne zmogljivosti za spopadanje s tem nadloga. Najbolj učinkovit način za čiščenje odtokov je bat (batne) in drenažo Buran. Če dosegel eno samo mesto, obračuna se mora začeti z vzmet.


Znak kontaminacije, voda je preveč počasen ali celo vredno. Očitno je, da se nekje v marmelado prometa. To je potrebno, da potisne skozi.

Mimogrede, v boju zoper onesnaženje, in za gospodinjske potrebe, je koristno, da se lahko priključite cev na liniji vroče ali hladne vode. Vse kar morate storiti je, da udarec v primernem mestu tees z kortikalna pol palca pipe (ali mešalnik) z nastavkom "Božično drevo" na izhod.


Se zamašijo odtoki in lijaki. Najlažji način za uporabo bat. To pranje je mogoče zaključiti, da je bolje, vročo) vodo za približno polovico. Skodelico bat morali enakomerno potresemo robovi vazelin in namestite več Osrednje vprašanje. Ne izkoriščajo v svojo Skodelico od luknjo, pritisni in kratek sunkovit desetkrat in nato odstranite bat. Če je potrebno, ponovite postopek.

odstranitev blokade Uporaba drenažo Buran. Če orodje ne pomaga, se lahko premaknete na drenaža Buran. Boste morali vnesti to v javnost off-Pokal-omrežje, rotacijski gumb v smeri urinega kazalca. Kot pojav Buran v cevi mora izmenično krčijo in odvijte thumbscrew na ročaj Buran (če je vijak je). Če Buran za nekaj ujel, je treba počasi premikate naprej, nazaj, pokrowce. Nato ga počasi izvlecite Buran, vrtijo v isto smer. Na koncu postopka, skozi vzmet pour vroče vode z razkužilom za čiščenje cevi z ostanki umazanije in maščob.

Čiščenje izstopna odprtina. Če s čiščenjem izmenjevalnika odtok Blizzard ne pomaga, uporabite način dela skozi čiščenje sunroof (če obstaja v vzmet). Postavite vedro pod vzmet in šele nato Odvijte izstopna odprtina.


Torej, ko vso vodo, ki bo prišel ven vzmet in shell, so dobili kos jeklene žice, bend je z eno roko v obliki kavljem in potisnite skozi vzmet. Če jam se nahaja v bližini izstopna odprtina, ki jo potrebuje za odmor, ulov in izvlecite smeti ven. Če blokade naprej, je potrebno odvodnjavanje Buran prilepite po vrhu lupina, in nato skozi vzmet. Morda blokada ni bila vzmet. Kaj storiti v takem primeru, je povedal malo nižje. Če vzmet brez zdravljenja izstopna odprtina, morate izklopiti vode,'izvlecite vzmet in pranje detergent ščetko za čiščenje steklenic.


Uničenje zamašitev voda tlak. Lahko poskusite uničiti cev vroče vode pod pritiskom. Če želite to narediti, je najbolje, da uporabite self-made adapter. Morali kupiti bat, odstranjevanje dreves'Yan pero in izsekavanje v gnezdo, kjer je to pero je vstavljena luknjo s premerom približno pol cm, in najboljše od vsega sovpada z notranjim premerom cevi. Nato vstavite cev (konec bi bilo treba rez pravokotno) na Jack, dal zunaj in privijte vijak (v gradbenih trgovinah veliko izbiro nastanitve). Naprava je pripravljena.

En konec cevi je treba postaviti na vprašanje mešalnik ali "drevo" žerjav vroče vode, in zvonovi od bat na drugo javnost pranje. Sedaj lahko popolnoma odprti za nekaj minut v vročo vodo, tapnite. Ta postopek zagotavlja, da je blokada je popustiti in vode, lahko ga potisnite v odtočnih cevi.

Čisto mesto blokade. Če vtikač ne odpravite vse črpanje na bat ali pranje z vročo vodo, morate najti in čisto ta del obvoznice linijo, ki je oblikovalo zlepi. V vzmet steklenica mora biti vklopljena, njen spodnji polovici in da sonda ventil. Ob zbrani vzmet, lahko vklopite vode. Če je voda še vedno slabo teče, boste morali iti na naslednji korak. Ko odprete vzmet za vstop v odprti konec cevi, obračanje, drenažo Buran. Kot pravilo velja, da ta metoda daje dobre rezultate.

zamašitev

V zlepi kopeli. Kopeli postavljanje enakih razlogov, korita in umivalniki. Zato, isto bi moralo biti in ukrepe za odpravo zamašitev. Vendar, to pam'ne pozabite, da je črpalka za javnost kopeli bat, bo možno le v primeru, če v tesno zaprti overflow, na primer, drugi bat (brez ročaja).


Drugače ne bo padec tlaka v sistemu "javnost - vzmet - bypass cevi".
Ko bat, črpanje nivo vode v kadi je treba 10-15 glej, da se Pretrese, ki ga močno in zelo dolgo časa, sicer boste prebili cev.

Če cev ni zlom, uporabo, bolj zmogljivo orodje - za drenažo Buran. Morda cevi v vzmet in jo lahko izbrišemo z Buran. Stanje je slabše, če je vtič je v veje kanalizacijski odtok za vzmet. Potem verjetno potrebujete, da začasno odstranite vzmet.


To je težko operacijo zaradi razlogov, navedenih zgoraj, in ob upoštevanju posebne naprave in lokacijo vzmet vaš kopel. Moram reči, da vse to deluje, čeprav je enostaven, zahtevajo določeno spretnost, natančnost in potrpežljivost. Včasih je lažje, če želite poklicati vodovodarja.

Če je potrebno, lahko uporabite prožni kabel. Toda po tem, ko delajo z vrvjo obvezna'bodite prepričani, da nadgradnjo proizvodnje z uporabo bat.

Zaželeno je občasno črpalka in pretoka v SV'ASCO, da je delci lahko kopičijo in obrazec lahko plaketo. Ko črpanje prekoračitev zapreti vprašanje, ki je ni potrebno, saj vodo v kad, bo omogočilo ustvariti pogoje za učinkovito izpiranje overflow.

Po odpravo onesnaženja priporočljivo je, da napolnite kad z vročo vodo, da četrtletju glasnost. Vroče bo voda prečiščena z vzmet in odtočnih cevi, končno odplavljanje umazanijo.

Čiščenje wc. Wc je mogoče blokiran zaradi prekomerno kopičenje umazanije (pogosto sodden papir) na vzmet in usta vprašanje, v bypass cevi ali cevi.

1. Najlažji način, da se zatečejo k vročo vodo, polnjenje ji večkrat tank. To je enostavno narediti z uporabo cev je priključena na vgradnjo-drevo z vročo vodo, vendar je mogoče, in vedro. Napolnite z vročo vodo pot je manj učinkovito, vendar sprejemljiva.


Odprava zapletanja s pomočjo "lutke". Za predjed, lahko poskusite odpraviti blokado s pomočjo majhno vrečo s peskom, tako imenovane "lutke". Če želite to narediti, Pref'sodelavec "lutka" vrv, nato pa dal vreči v vzmet in odvajanje vode iz rezervoarja, ki opere proč. Voda pranje "lutka" na vzmet, v težave in ni pod vplivom gravitacije "lutka"lahko push umazanijo v odtočnih cevi.

2. Če ovire ni odpravljena z vročo vodo, nato ga je treba črpanje vode pečat wc. To je mogoče storiti z uporabo bat.


zamašitev Če wc je v celoti Pakirani in napolnjena do roba, morate izbrisati v posodo ali vedro polovico njene vsebine, in v prazno skledo nalijemo vodo do običajni ravni. Za kraj velik gume bat nad vtičnico. Lahko tudi sami narediti poseben ventil z batnim od kosa gume, rezanje mu v luknjo premera vzmet. Ko bat, ali z batnim v vzmet je ustvarila velike pritisk (tlak), ki lahko push onesnaževanja v odtočnih cevi.
Krat deset oster kratek smo gibanj bi kliknite na to in se hitro odstranijo. Če so slišali, a gurgling zvok - cev, zdrobljen, in voda bo kmalu vrne na običajno raven. Če znižanje nivoja vode je počasnejši kot običajno, zamašitev rešene samo delno, in ponovno uporabo bat.


Pod enakimi pogoji se lahko sprejme drenažo Buran wc. Ta instrument je koleno ročaj pritrjen na dolg rokav, ki Buran vbrizgava neposredno v vzmet, ki imajo Buran, kot je prikazano na sliki, je pomembno, da se počasi začne se z vrtenjem v smeri urinega kazalca, dokler ni obstala marmelado prometa.
Čisto biti. Če potrebujete za čiščenje dimnika, je mogoče storiti z uporabo iste drenažo Buran. Če želite to narediti, morate odstraniti pokrov revizije in vnesite kabel v luknjo. Odprtje riser je priporočljivo, da zaviti v plastično vrečko. To bo ne preprečujejo gibanja Buran, vendar vas bo ščitil pred možne emisije umazanije na vrhu riser.

Blokade v sistemu, bojler
Popravila mešalniki korita in kopeli. Če stanovanje ima samostojen vir tople vode in vode ni bilo, ki teče iz pip umivalnike in kadi, opredeliti problem, bi morali v celoti odpreti ventil glave vroče vode v umivalnik in kad. Potrebujete malo rap cevi iz ventil za bojler za mešalniki.

Za hitro zaprite in znova odprite vrata dostop do vode za grelnik, da poskusite, da flush ventil. Če to ne pomaga, je priporočljivo, da zaprete ventil vroče vode v kopeli in vrata dostop do vode za grelnik. Nato odprite mešalnik tapnite pranje ventil glava hladno vodo in periferni adicheskii, da zaprete in odprete ročno ali cevi odtočne pipe-mešalnik.

Hladno vodo skozi ventil sedež vroče vode bo potekalo v bojler. Pod tlak hladne vode, cevi in pribor (fitingi), vodni grelec je lahko očistiti.
Ko končate ta postopek, morate zapreti ventil glavo hladno vodo pipa je pipo, umivalnik in odprite ventil dostop do vode za grelnik.


Čiščenje, sedež ventila. Zadnje operacije, ki ga želite izvesti za odpravo zamašitev, je razstavljanje in čiščenje sedlo-ventil vrat dostop do vode za grelnik. Če vode ne pretoka, to pomeni, da je razlog za blokado je ventil za bojler. Za odpravo zamašitev pribora boste morali poklicati specialista.

Popravila žerjav-mešalnik.
Včasih vroče vode, ki je ne samo tokov iz pipe-mešalnik ali čiščenje kopel. Ta označuje blokirano cevi mešalnik ali mešalnik tapnite.
Za odpravo zamašitev v tem primeru morate uporabiti priložnost bypass hladno vodo iz kopeli skozi vstopni ventil vroče vode pipa je pipo korito.

Uporaba hladne vode. Ko je bil zlepi eyeliner ali sedlo-ventil vroče vode pipa je pipo korito, ta napaka se lahko bypass hladno vodo.

Hladna voda iz pipe kopel mešalnik bo skozi linijske in sedlo-ventil vroče vode pipa je pipo korito, čiščenje njih.

VIR: Oremontike. ru

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика