пятница, 20 июня 2014 г.

Kako izbrati wc 2011-10-31 16:35:29

Gradnja in rekonstrukcija.

Kako izbrati wc
2011-10-31 16:35:29


Kako izbrati stranišče, v velikosti Nekaj besed o tem, kako izbrati stranišče, tako da ne boste naleteli različnih težav v procesu svojega delovanja. Seveda, prva misel pri izbiri wc je, da mu je udobno in, poleg tega, dobro očiščeno in primerno za rast vseh družinskih članov. Vendar, izberite wc, z namenom, da se dolgo življenjsko dobo, je pomembno, da razmislite o naslednjih:


1. Velikost stranišče ali kopalnica, to je na območjih, kjer je wc, ki je nameščen. Odlična rešitev za lastnike malih-San. strani je obešalnik model wc. Prav tako, ne tako dolgo na trgu, sanitarni poyavilis stranišča brez rezervoarja, v katerem ta naprava se montira neposredno v vode, cevi, medtem ko je prihranek prostora. In če garderobo, nasprotno, razveseljuje s svojo velikostjo, boste morda želeli, razen v sanitarijah, da opremiti bide - no, precej logično. V tem primeru, namestitev bide treba načrtovati že v začetni fazi popravila kopalnica z njene roke. Poleg tega je danes obstaja možnost, da se odločite, wc in bide iz ene zbirke v en slog rešitev.

2. Prav tako, preden se odločite, wc opomba o njeni notranji obliki. Verjetno ste se soočajo s stranišča v obliki kraterjev. Strinjate se, vsakič, ko se počutijo "hard way" pljusk vode med njihova neposredna uporaba ni zelo lepo. Zato mnogi proizvajalci ponujajo, da izberete wc, opremljena s posebno polico, ki bo zatreti splash vode.

Kako izbrati zabavno wc 3. Ne pozabite, da upoštevajo materiala wc. Kljub temu, da zdaj lahko izberete in plastike, litega železa in stekla in jekla, in tudi zlato skledo, bi bilo bolje, da se ustavi izbira na wc, z tradicionalnih porcelana ali lončenine. Če primerjamo stranišča od dveh najbolj pogostih materialov, boste dobili to sliko:

  • porcelan stranišča, ki so lažja za čiščenje in pranje;
  • porcelana toaletni prostori praktično ne absorbira vonj;
  • življenjske dobe, iz porcelana sklede je okrog 50 let, v tem času, kot je keramika - ne več kot 30-40.

Kako izbrati wc zlata ribica Vendar pa, kljub temu jasne prednosti straniščne školjke iz porcelan, keramika izdelkov, so v veliko povpraševanje. Poleg tega, da se loči od zunaj keramika sklede iz porcelana zelo težko, saj se tako za proizvode, ki so zajete na vrhu s plastjo visoke kakovosti glazuro. Lahko samo preverite pri prodajalcu, materiala, iz katerega so toaletni, ki ste ga izbrali. Pošten prodajalec zanesljivo podjetje, iskren odgovor na vaše vprašanje.

4. Za pravilno izbiro wc, morate upoštevati združljivost svoje zasnove, sperite s komunikacijo v vašem domu. Spiranje wc lahko:

  • horizontalne;
  • navpično;
  • poševnica, šolanja navzdol pod kotom od 30 do 40 stopinj in najbolj pogosta pri visokih stavb, ki so bile zgrajene na koncu prejšnjega stoletja.

Če želite prihraniti prostor in imate izbiro kanalizacijskih vodov, potem ostani na wc, z vertikalnimi, rdečica, ker ga je mogoče namestiti čim bližje steni.

5. Odgovor na vprašanje, kako izbrati stranišče, ne morem mimo izven izbira wc tank. Praviloma tank prihaja v kompletu z wc. Izberete lahko eno-hitrost tank in dveh hitrosti, z dvema gumboma, da zagotovijo pretok ali v 2-4 litre, ali v 6-8.

Izbira visi negotova

Pam'ne pozabite, da visoko tank wc naj dela tiho! Da je zvok vode pri polnjenju rezervoarja z vodo praktično ne bi smel biti zaslišan. Kot tudi, da preverite lastnosti tank v pogojih trgovina je nemogoče, nato pa se pomaknite, da izberete wc posodo in tank, kjer so garancije.


Izbira toaletnih CD Vzajemni mesto tank in wc ločimo Splošne in ločeno model. Ko delitev rezervoarju je nameščen neposredno na vrh wc in se lahko pritrdi, ali enote,-cast. V primeru ločene nastanitve običajno ponujajo visečega wc posodo in tank, ki se lahko namesti na katerikoli višini, ki si želijo.

Kako izbrati wc posodo in the tank: najpogostejše težave tank


  • v impracticality zardevanja mehanizem slabe kakovosti vode s klorom in druge nečistoče. Še posebej to skrbi tuji proizvajalci wc korita in posode;
  • nizke kakovosti plastični predmeti v rezervoar, ki vodi do njihove ukrivljenost;
  • prezgodnje staranje ali brisanje delov.

Vse te težave privede do dejstva, da v posodo z wc izvirki zarjaveli vode, iz katerega keramika in porcelan se začne, da zarumeni, in poleg tega, začne delovati sistem za izpiranje z vodo, ne morejo nadzorovati njeno številko.

Za zaščito pred te in druge podobne težave, rekomenduotumete wc posodo in tank, da opere proč od znanih podjetij z ugledom.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика