пятница, 20 июня 2014 г.

Kako izbrati korito 2011-11-01 11:19:01

Gradnja in rekonstrukcija.

Kako izbrati korito
2011-11-01 11:19:01

Najprej razmislite o tem, kakšne vrste modelov in oblik lupine lahko izberete v sodobnem trgu sanitarni:

  • potopi z p'distalni ali "Tulipan" - oblika teh školjk, ki lahko zelo različne. Način pritrjevanja z lupino - pritrdilne sponke na steno. Vse komunikacije v korito, vključno z vzmet skriti stolpec, ki se nahaja tik pod umivalnikom;
  • potopi z napit'detalam stolpec v takih korita nima zadnji steni in zaprite dodali na steno. Glavna razlika med temi vrstami školjk iz lupin-tulipani, ki zahtevajo odstranitev odtočnih strogo na določeno višino, medtem ko sta "tulipani" se lahko priključi na odtočno na kateri koli višini, celo skoraj tla;
  • korito, vgrajeni v Mizo ali Omaro, ki je zelo priročno možnost, ampak samo v primeru, če je velikost kopalnica lahko sprejme takšno zasnovo, čeprav območju Tomovich lupine so tako raznolika, da je za majhne kopalnice zelo možno,, da bi našli dostojno možnost. Če izberete vgrajeno korito, potem lahko ubiti dve ptice z enega kamna:
    • prvič, da prihranite prostor v kopalnici, kot v omari pod umivalnikom, lahko shranite različne čistila in detergenti;

    • drugič, če želite skriti vse komunikacije in cevi, kar daje kopalnica bolj estetski videz. Poleg tega zelo pogosto so vgrajeni modeli školjk, poleg bife ali predali, ki se prodajajo s ogledalo in tečajih omarico.

Tabletops, ki teče v lupini se lahko izvede:

  • iz "kultivirani marmor", ki je sestavljen iz stisnjenega pri visoki temperaturi z uporabo sintetičnih swiatowej maso iz marmorja in granita žetonov;
  • z durata na osnovi akrilnih smol;
  • od kvarcit, izgleda, marmorja, ampak več različnih barvah.


Se potopi, najbolj pogosto iz porcelana ali kozarci, zelo visoka kakovost, s popolnoma gladko površino in nizko površinsko napetost, kar potopi zelo okolju prijazno in higienično, in so odporne na praske, apno, rje.

Kako izbrati shell: glavni praktični nasveti

Najprej, preden se odločite, lupine, boste morali določiti njeno velikost, ki je potrebna za merjenje prostora v kopalnici, vaš dodelijo pod umivalnikom. Poleg tega širina sodobnih lupin je lahko od 30 cm do 2, 5 metrov.


Drugič, poglejmo, ali vodi sistem, elementi za pritrjevanje z lupino. Takoj kupiti združljiv vzmet potopi, če ni priložen v kompletu.

Tretji, hkrati z nakupom lupine, morate izbrati in mešalnik za njo ( kako kupiti mešalnik ). Zelo pogosto ruski model lupine niso združljive z mešalniki za uvoženo. Poleg tega, če ožičenje vašega komunikacije v kopalnici predvideva vzpostavitev skupnih kadi pipo in umivalnik, potem ni smiselno, da izberete korito luknjo za mešalnik.

Torej, kako izbrati korito, upam, da je razumel. To je čas, da naredite nakup in nadaljevati z namestitvijo lupini.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика