воскресенье, 22 июня 2014 г.

Ročno izdelani: dekoracija pohištvo z rokami

V zadnjih letih vse bolj in bolj priljubljena stvari iz kategorije "hand made". Postavke, med'notranje zadeve, oblačila in pohištvo so precej višje od standardnih "žigosanje factory", ker so pogosto ustvarjene v unikatna in edinstvena.

Toda zakaj bi porabili veliko denarja za nakup take stvari, ko imaš hišo, polno stare in dobre, ampak v modi pohištvo, zofe in stoli. Kako bi second life na ljubljena babica je prsih, spreminja v sodoben dizajn stvar?

Vse, kar je zelo preprost - dekoracija pohištvo z rokami - to je edinstvena priložnost, da spremenite videz brez stroškov. Ni potrebno odpisati pohištvo v "Sovjetske čase" ob njen koča ali v smeti. Tudi brez posebne umetniške ali oblikovanje spretnosti, ki jih lahko spremenili v izvirno in sodobno.

Najlažji in najbolj učinkovit način - pohištvo slikarstvo s pomočjo kliše. Najprej se morate odločiti, kaj slog, ki ne vidite vaše pohištvo in zato, da poberem matrice. To je lahko vegetativno ornament, geometrijske oblike ali zabavno živali za otroško pohištvo. Različne elemente, ki je omejena le z vašo domišljijo. Lahko šablona, da bi sami, in lahko le kupiti ready-made ali prenesete iz Interneta naročil. Pred uporabo risbe je treba pripraviti površino, da jo očistite umazanijo in mast, ki se brusi in uporabi v več plasti premaza-barve. Potem boste morali akrilne barve, čopiči in maskirni trak. Za lažje pritrjevanje predlogo na pohištvo lahko uporabite spray lepilo, vendar pa se lahko pin šablono in z lepilnim trakom. Nato lahko nadaljuje postopek uporabe dekorativno risanje. Zaradi tega procesa je fascinantno, akril na vodni osnovi barve nimajo močan vonj in niso strupeni, risanje, bomo lahko varno pripravi otroka. Namesto čopičev lahko uporabite tudi gobasto pena, potem je slika bo brez pasov in kot je natisnjen. Predlogo je mogoče uporabiti večkrat. Uporabi enaka slika na stol, klop ali namizni boste prejeli harmonično set. Na koncu je priporočljivo, da odprete površine pohištvo za nohte.

Ampak, če nisi pripravljen tako radikalno spremenite pohištvo, lahko uporabite drug način za okrasitev - aplikacije. Aplicirano lahko okrasite tudi predmete, vseh oblik in velikosti. Pred uporabo aplikacije površini, je treba skrbno ravnati in pokrijemo s plastjo laka. Nato poshkurit drobnozrnatega kože. Aplikacije lahko izvajajo na kateri koli slog - od srednjeveške poslikave, na sodobne okraski. Da bi podlaga za uporabo enostavno - nakup papirja za zavijanje z najljubšo sliko in izrežemo iz njega elementov, potrebnih. Risba je prilepljenih na površine, po katerem je bila odprta za nohte. Tako lahko okrasite ne le omare in predale, vendar usgov'I postelje, stoli, mize.

Če imate minimalne umetniške sposobnosti, lahko posamezno barvo pohištva ročno. Glavna stvar je, da ste izbrali pohištvo design sovpadala za oblikovanje in namen prostora na Splošno.

Kot je za okrasitev m'pohištvo - obstaja veliko načinov, da vklopite star kavč v novo. Najlažji način je šivala prvotno primeru tkiva in ga dal na kavč, blazine, tudi sešiti z roko. Vam lahko knock na kavč, s peno-gume ter vgradnjo nove krpo. In ste lahko določi, da je njegov plašč, izdelan v slogu "mozaik".

Na Splošno, z malo domišljije in truda, lahko vklopite je staro pohištvo v sodobno oblikovanje in izključni predmet je inter'jer.

Vir: Chaoslend. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика