воскресенье, 22 июня 2014 г.

Kuhinja je srce vsakega doma

Sodobna kuhinja ni le kraj, kjer kuhamo in porabijo. Danes kuhinja - original življenjski prostor, uspešno in namensko ljudi. Kuhinja'združuje popolno sedem's, da ji je družina v polnem pomenu besede.

Iskanje ali bi pohištva za kuhinjo je bolje, da začnete z jasno predstavo o svoji prihodnosti inter'jer. Moraš vedeti točno konfiguracija in dimenzije prostora: dolžina vsako steno, strop višina, velikost projekcije in niše. Pomembno je tudi vedeti, kako bodo dani na kuhinjsko pohištvo in gospodinjski aparati. V naše tradicije in miselnosti še vedno navezani na kuhinjo, da sedi in govori. Sodobni kuhinji, ali je velika ali majhna, bo vedno mesto v našem domu, kjer smo se zelo dobro. Zato, kuhinjsko pohištvo danes je več kot samo visoke kakovosti in designa. Pri izbiri pohištva za kuhinjo, vse, kar je pomembno: slog in kakovost materialov, kombinacija pohištvo, gospodinjski aparati in posoda.

Pred kratkim je bil priljubljen sijajni ali mat bela kuhinje. Trenutno, to je postalo modno, da izberete kuhinja v barvi "wenge", "beli hrast" ali kombinacija sive vrata in predale z jekleno delovno površino in stenske obloge. Poleg tega je priljubljen svetle barve: rdeča, modra, rumena, oranžna. Seveda, vedno primerno klasike. Ta m', katere vrstice in mirno naravne barve fasad, narejen iz lesa ali lesa. Danes v modi pohištvo iz ratana, ki jih je težko uničiti ali pokvariti politini je vroče ali hladne pijače in jedi. Seveda, veliko je odvisno od vaše finančne možnosti. Ampak ne glede na velikost prostorov, je vedno mogoče, da napišete sodobno kuhinjo.

V mnogih pogledih, udobje hrane je odvisna od dobrega načrtovanja. Na podlagi načrtovanju kuhinje je delovni trikotnik, ki ga sestavljajo hladilnik, korito in štedilnik. Idealna razdalja med koti ta trikotnik je razdalja od 3 do 6 metrov. Če je Vaša kuhinja je velika razdalja med delom centrov prevelika. Zato, koritom in kuhalno ploščo morajo biti postavljeni čim bližje, zapušča svoje delovno površino.

Glavna stvar v moderni kuhinjski set - praktičnost. Kuhinjsko pohištvo mora biti udobno, mize, močne, v omarah so prostorne. Praktičnost in kakovost naj določi vašo izbiro kuhinje oblikovanje pohištva. Posebne lepote, kuhinje tip ročaji vrat in predalov. Danes v modi, stilu "modernistične stilu" in "hi-tech".

Pomembno, ali želite izbrati pripravljen set ali bo kuhinja po vrstnem redu, včasih celo na svoje risbe. Sodobno trgovino in industrijo, ponuja različne variante kuhinjskega pohištva. To je lahko izdelana iz iverne in barje hrast in mahagoni. Si ne bi želeli, da kuhinjo - svetlo, temno, nevtralno, živahno, ste še vedno iščejo svojo lupino. Ampak, da ga niso izbrali, pam'ne pozabite, da je kuhinja srce doma. Naredite si svoje srce in vam pove,.

Galina Lebedinskaya

Gradiva na temo

Kuhinja design
Kuhinja v ruski
Kuhinje. Problemi oblikovanja
Kuhinje iz matrike
Kuhinja in njegovih pomembnih elementov


Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика