воскресенье, 22 июня 2014 г.

Umetnost spanja

Spanje - tanek zadevo. In tako v napravi postelj vse, kar je treba mislil več za malenkosti, zaradi posteljo vplivajo na naše zdravje'počutim. "Udobno posteljo in prostorno SL - " " vse moje zahteve za apartma", - je rekel, ko Zaha Hadid. In morda je to mnenje Pritzker v skupni rabi z veliko.

Na kakovost spanja odvisno od tega, kako sistem prilagojeno udobje. Dojemanje udobje je vedno individualno. Na nianse udobje v estetske rešitve postelja je mogoče in je treba edinstveno in individualno.

Tri komplementarne elemente ustvariti sodobno udobje postelje: ležišča, vzmetnice in znanja. Vzmetnice pad pripisuje m'kakovost na prvi dotik na blazinah. Vzmetnice zagotavlja potrebno podporo za telo, prilagoditi svoje fiziološke značilnosti in navade, ki se med spanjem. Izbira ležišča je, brez pretiravanja, cela znanost.

Danes je zelo priljubljen vzmetnice, ki omogočajo anatomsko podporo telesu med spanjem, preprečevanje bolezni hrbtenice in sklepov. Vendar pa moramo paziti, ne le na m'kakovost ali trdote model, ampak tudi na njegovo sestavo. Funkcija podporo v vzmetnice zagotavlja jedro vzmetnice spomladi ali lateksa blok. Udobje, ki jih plasti polnila in dol po ravnini. Kot polnila so menili, poliuretanske pene (pene), polnilo poliester, volna, kokos, iz lateksa, konjske žime. Sodobne vzmetnice so običajno sešiti v notranjosti skozi vse plasti, ki jim omogoča, da služijo za več let.

In sodobna znanja omogoča prilagoditev občutek, udobje, zaradi česar je več m'vse težko. Tehnično opremljeni modeli, ki omogočajo, da prilagodite položaj usgov'I in celotno površino postelje. Sistem z nastavljivo dati priložnost, da se sprostite, ki omogoča branje, gledanje TV, brskanje po Internetu, itd. Tehnološki materiali za polnjenje običajno ostane skrit iz ljubopitljiv oči z uporabo dekor.

Koncept udobja je ne omejeno na, pravo izbiro vzmetnice in znanja. Postelja naj bo dovolj široka, vendar to ne zavzamejo ves prostor, spalnica. To se mora ujemati slog v sobi in se v kombinaciji z drugimi kosi pohištva. Sodobna postelj prihajajo v različnih stilov - od minimalism, ko je postelja je raje kot, ki leži na tleh, vzmetnice, da predstavi umetniška dela - copyright ponarejenih dokumentov ali postelj v stilu hi-tech znani oblikovalci.

Kakovost spanja in udobje spalnice odvisna od izbire dekor. Sodobni trg ponuja veliko izbiro tekstilnih dekorativne elemente: od klasičnih do sodobnih, iz zgodovinskih stilov (ne pozabite, krošnjami v klasični angleški stil) oblikovanje ugotovitve.



Dobro premišljena, ta postelja bo idealno prilega v inter'notranjost spalnice, zjutraj in Ste sami, se boste počutili osveženo in spočiti, ker je zdravo spanje je tretja od zdravega načina življenja.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика