суббота, 21 июня 2014 г.

Prikrite čar podstrešju

Prva stvar, ki jo vprašal koli oseba, ki si želijo v prihodnosti stavbe: kaj bo stroški njegove konstrukcije? Ocenjuje se, da je zmanjšanje stroškov gradnje je možen le ob zavrnil objektov in drago zaključna in gradbenih materialov. Dejansko pa to ni nujno tako. Eden od najbolj dejanski recepti gospodarstvo je iskanje optimalne maksimalno uporabo življenjski prostor doma, medtem ko zmanjšanje stroškov.

Rek "Miser plača dvakrat" pravična, in državo gradnje za trg. V praksi, prihranki pogosto odvisna od tega, kako spretno prihodnosti najemodajalec deluje kot razvijalec na svoje mesto in Finance, Manager, odgovoren za izdatke osebnih sredstev. Tako, da bi preprečili gradnjo vaše bodoče hiše, najprej se moramo, da se počutijo v vlogi glavni lik prenos Sam investitor".

Mansarda ali podstrešje?

Lakmusov test s katerim ugotovi, racionalno, v gradnji ali ne, je pogosto podstrešju. Če bodoči lastnik "premoženjske gnezdo" naredi izbiro v korist dodatnega tla z podstrešju, sklicujoč se na dejstvo, da je gradnja mansardi je preveč težavno in drago dogodek, lahko stavite, je zgradil svojo prvo hišo. Razvijalce z izkušnjami znano je, da na podstrešju je najbolj ekonomično možnost za dodatnih stanovanjskih nadstropij.

Kljub dejstvu, da je odločitev v korist podstrešju povečuje stroške gradnje strehe (problem toplotne izolacije zahteva prefinjene celotni zasnovi strehe), ne morete pozabiti, da imamo polno dodatne tla. Stroški opreme streho znesek za 15-20% celotnih stroškov gradnje hiše. Toplotne izgube skozi prazen mansarda je približno 9%. Kot kažejo meritve, podstrešju, tla, ki so izdelani iz lahkih gradbenih z učinkovito izolacijo zagotavlja zmanjšanje specifične porabe energije za najmanj 20%. In v primeru posebnih strešnih Oken, poraba energije se bo še manj.

Še ena prednost podstrešju po Škarje 2. 08. 01. 1989, podstrešju, tla so stanovanjskih tleh, ki so dani znotraj podstrešju prostor. Ni nadgrajenost drugem nadstropju, kar pomeni, da ne zahteva dodatnih odobritev projekta Nadzornih organov.

Izbor razvijalci

Po statistiki prodaje Banke projektov "Wlan Razvoj" (www. homeplans. SL), v zadnjih letih, v mansardi je postal nepogrešljiv spremljevalec sodobne ruske koča. Največje povpraševanje (63%) uporablja dva-nadstropne hiše z podstrešje (beton, opeka, enonadstropnimi hiša z mansardo - 85, 4% (les, okvir).

Eden od vodij prodaje v kategorijo hiše z podstrešju projekta F08330. Majhen, kompakten, vendar zelo prostorno, zasnovan za eno SIM's, da bo pritegnila pozornost kupcev s srednjo raven dohodka. Lep, sorazmerno, fino zasledimo fasad, priročen, racionalno načrtovanje, presežne zmogljivosti in tranzitna območja - vse govori v prid temu projektu. V pritličju, veliko svetlo dnevno sobo v bližini kuhinja-jedilnica, v projekt, teh področjih predstavlja en prostor. Toda, če želite, jih lahko razdelimo v mirovanju ali drsna particijo. Dnevna soba, ki se nahaja v istem nadstropju, primeren za spalnice višji družinski člani'th. Dvorani v mansardi se lahko igra ali majhno dnevno sobo.

Drug primer racionalne rabe mansardi je projekt C08410. Tukaj na podstrešju nadstropju so tri spalnice in majhno kopalnico. Za hišo s skupno površino 85 cm. m takega niza prostorov, lahko šteje, da optimalno. Projekt je dva-nadstropne zidane hiše z podstrešje G07730 pritegne pozornost eleganco in prefinjenost. Za udobje in učinkovitost načrt, s tem projektu je težko konkurirati. Na velike in svetle podstrešju, tla, je na voljo za gostitelja delavnica avtorja ali Studia. Vendar je zelo možno druga uporaba teh področjih. V mansardi še en priljubljen projekt počitniška hiša - F08170 - na voljo so štiri spalnice in majhno kopalnico, na območju, ki je lahko povečana za povezovanje spalnice. Končno, projekt H02910 podstrešju deluje kot celotno drugo nadstropje, kjer lahko fit čim več kot štiri spalnice in kopalnica.

Anatomija podstrešju

Če želite ustvariti mansardno streho na število žarki lahko enotni, dvokapno ali kolka (hip). Optimalni naklon rampe za podstrešju, tla je 45 stopinj, vendar se lahko uporablja kombinacija strma in nežen pobočjih glede na stil arhitekture in obsega glavni hiši. Mansardi soba zahteva napravo izolacijsko plast tik pod streho, tako da je streha je pridobljen plasti: notranje obloge utrla izolacijo in vse skupaj so določene v notranjost zadnjega kotička. Iz zunanje strani je nameščen zaboj in postavi strešne kritine. Ta multi-večplastno strukturo, pomeni nujnost krepitve truss strukture. Običajno, ta problem je rešen, bodisi s povečanjem števila špirovci, ali skozi montaža kovinskih ležajni sistemi.

Eden od ključnih trenutkov pri gradnji skoraj vse v mansardi je rešitev problema naravne svetlobe. Po vsem, tudi najbolj popoln razdalja sistem ne bo shrani homeowner iz somraka, pod streho pa na Sončen dan, če operacijskega sistema Windows, da je nekaj narobe. Na primer, vertikalna okna modela ustvariti nenadne svetlobe spremembe - shadow niše, in to je zelo negativno vpliva na percepcijo podstrešju na Splošno, prinaša občutek omejitve in nekaterih generičnih manjvrednosti inter'jer. Nelagodje tako, če ste v tunelu: težke, temne strehe visi nad glavo, luč je bila nekje naprej, trdo, neprijetno, vendar je še vedno vroče. Toda prave težave se začnejo, ko pride čas, da se dogovorite za pohištvo. Če vertikalni zadnji steni "zasedeno" na okno, omaro, da to ni kraj, v najboljšem primeru - Desk. In ostalo pohištvo moraš "push" v podstrešju, in o vseh notranjosti sklepa govoriti ni treba. Nato postopoma pa začeli zbirati stare stvari, in na koncu podstrešju postane banalna podstrešju.

In tudi veliko število vertikalno Windows v hiši včasih ne shrani položaj. Čeprav pogosto zasebne hiše so zgrajene zunaj mestnih meja, učinki žalostna praksa "rezanje" zemljiških parcelah ne omogočajo levji delež lastnikov primestnih real estate, da se počutijo vse čar državi živijo, stoji v zasebno lastništvo. Kakšne narave, ne more biti govora, ko se eno okno v sosedovo hišo, drugi na ograji, in za tretje običajno stoji skedenj. Čeprav na strehi z daljnogledom iti, občudujemo naravo! Rezultat je, da so vsi okoli pravijo, pravijo, poglej, kaj koča je umrl navzdol San Sanych, in San Sanych sedi ves dan v ozadju tesno zaprti žaluzije in ne more niti uživajte iz Okna v sunset. In o mnenja v bližini gozda za potrebe, ki, v bistvu, kupil parcelo, ki ste že pozabili, da ko je raslo okrog soseski "zaklene".

Nagnjena za premikanje in win

To je lahko različna, če se v fazi projektiranja stavbe zagotoviti nagnjena strešna Okna. Ne omejujejo pretok naravne svetlobe navpično letala, zaradi česar je soba bolj enakomerno osvetljen, brez sence napake, značilno za "Starling-hiše" (add-ins z navpično Windows - lucarne). Ocenjuje se, da je strešno okno daje 40% več svetlobe kot vertikalno. Glavno je, da pravilno izračunati velikost Okna, njihovo količino in višino (običajno 90 cm od tal). Strešno okno ali impresivna kombinacija Windows pokrivajo isto področje, da hočeš, dobesedno se izdaja za vaše potrebe. Light spot bo šel njegov najljubši stol ali posteljo in si lahko ogledate na vrt, pobarvane sončnim zahodom in vzhodom, ali pa preprosto sanjavo gledal zvezde in oblaki. In vertikalnih stranic zdaj je prostor za udobno Omare, knjižne police, omare, ali klavir.

Ne pozabite prezračevanje. Številne modele strešnih Oken omogoča, da prezračite sobo v zaprtem okvir. To je zelo priročno, še posebej, ko je zunaj vreme.

In ko odpiranja strešna okna swing okvir, vrtita okoli horizontalne osi, oblike dve pretok zraka: dohodne in odhodne. Zaradi tega se zrak v prostoru postane veliko bolj učinkovito. Vertikalni škatle, ki jih želite doseči podoben rezultat je mogoče, samo imajo dober predlog. Poleg niše Zračni Windows v sami preprečujejo gibanje zraka, bistveno zmanjšanje svoj promet.

Če želite namestiti svetlin porabili bistveno manj časa in materialov, kot pri gradnji običajno vertikalno. In če da podoživlja, da je za kompleksno gradnjo na podstrešju površina okna je odšteje od celotne površine strehe, nato pa se, glede na visoko toplotno in hidroizolacijo streh, Oken, ki jih lahko shranite precej na izolacijo in kritine.

Končno, strešna okna bolj zanesljiv kot vertikalno "birdhouse". Po vsem, njegova struktura je zasnovan tako, da zagotovi, da se v vsakem vremenu, naj bo dež, sneg in veter, oseba, ki bi lahko samo ironično za opazovanje narave, saj je v mansardi vedno bo, svetlo, toplo in prijetno.

Avtor uporablja podatke Banke projektov "Wlan Razvoj" in revije "Zasebni hiši"

Paul Chernyakov

Vir: Podeželju ankete

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика