суббота, 21 июня 2014 г.

Na ljudsko modrost in zasebne stanovanjske gradnje

Priljubljena modrost pravi: "Naglica ni dobra za lovljenje bolhe". Kot je za individualne stanovanjske hiše, ki se bodo v živo za več desetletij, je bolj primerna še en rek: "ukrep dvakrat, narežemo enkrat". Zdi se, da ta pogovor je mogoče strniti, pa sodobnosti, je prilagoditve in nespremenljiva, ko je resnica.

Pomislite: ukrep dvakrat, narežemo enkrat! Ukrepi I oblikovalec, bo cut - Builder in jaz, veste, da želite končal hiši roko, da me je na pladnju točno rojstni dan! Zakaj ne? Plačam moj denar, zato se je dobro izšlo plačila!

Imamo prinesel najbolj vulgarno zahteve, na srečo niso tako pogosti v naših, tako reči, "polypropene" čas. Večina strank, posameznih domov nekaj bral nekje'šel in razumevanje razumnem časovnem obdobju gradnje so. Vendar so konflikti nerazumnih zahtev, ki se pojavi, tako sistem pogovor na to temo ne bo odveč.

Začnimo z dejstvom, da gradnja obdobju v prvi vrsti določajo tehnologije in obseg objektov. To je velika hiša, zgrajena za več kot malo, in opeke - počasneje od okvirja. Seveda, včasih izvajalec vrže vseh vrstah sredstev na posebni o'predmet, ki se dviga pred našimi očmi. Vendar takšne ekstremne načine upoštevamo ne bo.

Pravzaprav, jasno obdobjih in začasno predpisi o gradnji tip hiše ne obstajajo. Trajanje tega procesa je odvisna od številnih dejavnikov, vključno s človekovimi in vreme.

Vendar živ gradnje prakse še vedno vam daje možnost, da se zanašajo na nekaj povprečni čas stroškov. In tu je točka, da trdijo, o, pospešuje ali pa, nasprotno, zavira gradnjo individualnih hiš.

V začetni fazi

Začnite z projekta doma, ker ni moderno stanovanje je nemogoče brez nje. Ali obstaja razlika v oblikovanje hiše iz opeke in, recimo, betona ali dnevniki? Obstaja, vendar le v tehničnem vidiku, ne začasni.

Pogoji za oblikovanje hiš iz različnih steno materialov, vendar o isti posnetki razlikujejo se je neznatno. Imajo vrednost strokovnost in intenzivnosti dela oblikovalcev. Ampak iz arhitekture prihodnosti stavbe, časovni okvir projekta je odvisno v veliki meri.

V hiši-gradbena podjetja, kot pravilo, je register tipične predlogi, ki jih lahko izberete. V tem primeru se dobiček je očitno, kot je podjetje že ima nabor delovne dokumentacije na predmet'objekt, in je treba narediti določene spremembe. Več vaših želja, več sprememb in več, da bodo razvite v okviru projekta. Če ste remodeling, da dodatne arhitekturnih elementov, zamuda, ki je neizogibna. In če spremenite vaše odločitve na letenje (danes mislim tako, jutri - na ta način), in čas je tudi obvezno'zamudo. Večino časa želite, če hiša je ustvaril iz nič po željah naročnika. Poleg tega je dražji. Ampak zaradi "hiša vaših sanj lahko in čakati.

Eden prvih fazah gradnje hiše - gradnja Temeljev. Tukaj gradnje obdobju odvisna od števila konkretnih je določena v pre-izkopani jarek. To pa narekuje teže prihodnost gradnje: težja strukturo, več ogromen bi morala biti Temelj in več, da bo zgrajena.

Najhitrejši storiti pomol Temelj, iz, prvega, kopati Temelje jamo ni potrebno (ki je prav tako prihrani čas), drugič, tam je treba veliko betona. Trak Foundation je več in več časa je preživel na ogromen splav Foundation. Ne smemo pozabiti, da je beton je še, da pridobijo moč, ki stoji za nekaj časa, vendar je tudi stroški čas. Vendar, včasih Temelj za udobje in hitrost bi konkretne zidane. In tukaj se moramo udeležiti, da se problem dostave enot in vožnja do mesta težke gradbene opreme.

Glede na navedeno je jasno, zakaj je gradnja temeljev in dejanska gradnja hiše pogosto preide v času. Temelj pod hišo, je zaželeno, da se vključijo v pomlad, po odmrznitvi na tleh, poleti ali v jeseni, pred začetkom hude zmrzali. V zimskem času gradnje Foundation zaplete številnih negativnih dejavnikov: nizka temperatura, temperatura spusti, in tako naprej, in na Splošno vse gradbena dela v tem letnem času so počasnejši. Čeprav, seveda, včasih okoliščine sile (nekatera podjetja proizvajajo tako deluje, in kvalitativno).

Relativna

Še primerjalna analiza pogojev gradnje v različnih vremenskih pogojih. Za Fundacije, kot je znano, naj bi gradnjo hiše, in tudi tukaj je nastavljena na sezonskosti. Na primer, drevesa'lesena hiša je tradicionalno zgrajena v pomlad in poletje, ko lahko delate hitro in pol do dveh mesecev za dokončanje gradnje cikla, to je, da zgraditi steno z notranje predelne stene, nastavite sistem okvir, za pokrivanje materiala, namestitev Oken in vrat. Za drevesa'lesena hiša dvigniti "polje" za eno sezono - običajna stvar, tudi dež ni ovira.

Druga stvar, ki je pozimi, ko delamo počasi in preden se stemni (v temno mnogi ne konfigurirate), in graditelji so pogosto šel v lopo, da bi dobili toplo. Vendar pa je število gradbenih podjetij so na povečanje gradnji, glede na to, da so upravičene. Znano je, da za gradnjo dreves'lesena hiša je bolje, les, posekan v zimskem času: hladno vreme ustavi pretok krvi, pore se zaprejo in les postane bolj gosta. Poleg frosty pozimi postopno zamrznitev les vlago, relativno vlažnost zraka, bistveno nižja kot v poletnih mesecih. V rezultat drevo'lesena hiša, zgrajena v zimskem času posekan v zimskem času lesa, je veliko manjši in bolj enotno krčenja v primerjavi z enakim hiša, zgrajena z običajno poletje tehnologij. Poleg tega, kot kaže praksa, naravno sušene dnevniki veliko manj razpok.

Če govorimo o šumovit hiše,,, upoštevajte, da se proces krčenja je polna velike izgube časa in biti primerno prilegajo v Splošno konstrukcijo urnik. Krčenje malo izpostavljene preteklosti sušilnimi komorami zaokroženo dnevnik in prilepi žarek praktično odpravlja.

Kot je bilo že omenjeno, drevesa'lesena hiša, zgrajena relativno hitro, in to je dokončno plus. Vendar, surovega lesa, samodejno slabše zaključek gradnje, kot razcepljena polena ali, morda, niso žarek v sestavi okvir, ki zahtevajo nujno'bodite prepričani, da počakajte, da se sezono končala skrči proces. Šele nato lahko nadaljujete z namestitvijo okna in vrata blokov, in tudi za predelavo.

Natančne geometrije sodobnih gradbenih materialov (lesa in lesnih) izključuje prilagoditve, da se končno trupov gradnje dvigne zelo hitro, ker sodobna oprema omogoča izdelavo natančne do nekaj milimetrov. Vendar sesekljan dnevnik nujno'nujno zahtevajo prilagoditev, zlasti na rit in vrhovi, kot je stožčaste valja. V okvir tega materiala, še enkrat, bi bilo, da se usedem, zato povečanje gradnji. Ne želite čakati, vendar si želite živeti v hiši narezano dnevniki? Sprejmejo na posebno napravo, ki omogoča hišo, da se usedem, ne da bi poškodovali konča in brez popačenja okna in vrata odprtine. Čas je denar po vsem na območju posamezne hiše, stavbe, to drži, kot nikjer drugje.

Zidane hiše, kot tudi gradnjo celičnega betona lahko postavili in v zimskem času. Vendar, za kratek čas, in nizkih temperaturah, bo vplivala tudi na produktivnost in s tem na gradnjo obdobju. Ampak na velik minus je zelo težko, tako imenovane "mokro"delovanje,-združljivost', povezanih z izvedbene rešitve. In to je še ena varianta prisiljeni, da začasno ustavite in več. Hkrati delovne sile v zimskem času je cenejši in pozimi sklopka, v skladu z gradbeniki, močnejši poletje. Torej, tukaj se ponovno postavlja vprašanje: ali bi bilo treba na prvo mesto postaviti hitrost gradnje, izgublja v druge vidike?

Če primerjamo hiše iz različnih vrst, najbolj zamudno zahteva, seveda, gradnja koči od običajnega opeke. To je pomiriti, da nedokončane opeke enostavno prinaša zimskem času - poškodbe tukaj je minimalen. Poleg tega moramo razumeti, da v tem primeru, boste graditi kapitala hiše, ki bo stala za več desetletij, tako leto dni starejši, eno leto manj - ni tako pomembno.

Prvi, tako hišo narekuje ustrezno Podlago - zelo težka in trda. In to je tudi stroški čas. Drugič, proces opečnih zidov precej težaven; majhne bloki, žal, omejitev hitrosti gradnje zidu, tako da se "polje" zraste v nekaj mesecih. Z močno željo, da bi zidane hiše povprečje meritev območje je bilo spraviti pod streho za eno sezono. Vendar pa obstajajo primeri, ko je konstrukcija je zadrževala do spomladi.

In, končno, sodobne tehnologije omogočajo, da se pospeši tudi postopek o opeke. Zdaj za stene, vse pogosteje uporablja velikega formata keramični votlih blokih. En tak blok velikosti tekme več kot opeke, tako stene raste veliko hitreje.

Povsem enako hitrost prednost v hiš iz sodavice beton in penasti beton. Celični beton, proizvedene v velikih blokov, tako gradnjo, ki jim je enostavno in hitro. Saj ti materiali so lažje opeke, temelje lahko enostavno, čeprav, seveda, prihranek časa tukaj lahko'tam je še zaključek: če opeko, ki je še vedno sposoben igrati vlogo fasada materiala, celičnega betona zahtevajo konča znotraj in zunaj. Ni nujno, da končam je, da drevesa'lesena hiša, zlasti iz zaokroženo dnevnik in lepljen les.

Prvaki v hitrosti gradnje, se šteje, plošča okvir hiše: škatla, polna koča, kjer bo možno opremiti vse dobrine, vgrajeno v samo enem tednu ali dveh. V tem primeru plošča (v resnici je končal steni hiše, Okna, vrata in komunikacije) so pripeljali na mesto in zbirali tam, kot oblikovalec. Potem je potrebno samo, da nastavite razdalja sistem, dal streho " in "box" je pripravljen.

Vendar pa ne bi postali žrtve oglaševanje, pove, hiš, zgrajenih za nekaj dni. Ne pozabimo, da je na najbolj napredno tehnologijo, je potreben čas za načrtovanje in razvoj delovne dokumentacije, vzpostavitev Fundacije, in še vedno morali počakati, dokler plošče, ki bo proizvedena v tovarni.

Stanislav FRID

Vir: Podeželju ankete

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика