воскресенье, 22 июня 2014 г.

Uporabite čopiči in valjčki pametno

 


V procesu, barve na čopič ne sme sušiti, drugače bo hitro prišel do poslabša stanje. Zato je potrebno redno čiščenje krtačo iz ostankov. Za rešitev problema bo pomagalo redni kos žice, oblečen v vedro in upognjen, z obeh strani. Poleg tega bo služil in stati za čopič.







Da ščetko ne suho, dokler je ne uporabljate, ga hranite vedno v barvi. Lahko uporabite majhno kovinsko palico, ki jo vstavite v luknjo krtačo, nato ročaj je, da ne madež iz barve.

Ne pozabite, da krtačo in ob zaključku dela. To naj temeljito pranje v topilu, nato pa v toplo vodo. Zagotoviti krtačo izvirni obliki bo pomagalo kluba, ki čopič je priporočljivo, da glavnik.

Za čiščenje barve, čopič, lahko uporabite plastično vrečko. Polnilo je topilo, dal krtačo in pritrdite zgornji del paketa gume tourniquet.

Brisanje krtačo lak ni vedno enostavna, ker organska topila. Če ne gre na roko, nato pa dal krtačo na dan v vodi, Lac bo težko, ampak to bo enostavno za strganje.

Staro krtačo, ki v Vaše mnenje je že brezupno suho stran, lahko pustimo nekaj ur v vodo in detergentom. Nato nežno pojasnila dnata lase in krtačo krtačo kovinsko ščetko.

Ko je strop whitewashing običajno uporabite čopič z dolgim ročajem, ko je ni pri roki, seveda majhen čopič vezani z vrvjo palica. Lahko uporabite bolj zanesljiv način je, da zmanjšanje nasvet palico na ostrim kotom in da dajo na to, kos gumijaste cevi, na drugi strani, nastavite krtača ročaj.

Ko slikarstvo ploščami problem nastane, kapljanje barve. Ponavadi nosi na glavi, domače papir klobuk, ampak pade, pade na tla. Če želite odpraviti te težave varno pod roller majhne pladenj za vse, ki ste bili tam.

Čopič, še pravkar kupil, pogosto se začne proces izpadanje las. Naredite majhen pas in trdno privijte na osnovi lase vijakov.

Za belež ne trickled navzdol roko, da ji skp iz kositra, ki bo izpolnil vse runoff. Lahko se ponovno uporabijo v procesu. Kraj, kjer skp je povezan s čopičem ohišje, uporabo gline ali drugimi vezivi.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика