понедельник, 23 июня 2014 г.

Pravila boudoir

Garderoba bi morala fit "majhno"

Tako se je zgodilo, da je vsaka stvar, vsaka stvar v hiši bi morala imeti svoje mesto. To še posebej velja za storitve. Ljudje, vem trdijo, da pravilno postavi oblačila in obutev, ne izgubijo obliko in celo počasneje obrabijo. Človeštvo za shranjevanje za dlje časa že izumili dva edinstvena naprave - sprehod v omaro in omaro. Kako, da počistite vse, kar je gor in vzpostaviti red v hiši, KOR. "MK-nedelja" je bilo obravnavanih strokovnjaki.

Omaro izumil Napoleon

Menijo, da je njihov videz omaro dolžan'je dolžan Napoleon Bonaparte. Ne dopušča zmedo in nered, veliko poveljnik ko Zobov'vezani svojim uradnikom, da oblačila in drugi vojaki ' stvari... za drsna zaslonu. Tako z'zdelo, kot oče sodobne omare - korakanje v poenostavljeni različici. Na glavi prinesla praktične Yankees: se nadomesti zaslona vrata, pritrjena na njen plastična kolesa in naj "ozkotirne železnice". To se je zgodilo v Kaliforniji sredi XX. stoletja.

Jutranje isti sobi, sodeč po zgodovinskih dokazov, je bila skozi stoletja neto'capacious del ruska in Zahodni način življenja. To je bil še vedno imenuje budoar, oblačila, garderobo, Platania. Uporablja se za bogate, tako da bi to je bilo mogoče samo v prostorni hiši.

Majhen, a učinkovit

Danes omare preprosto nenadomestljiva za majhna stanovanja, ki vsak meter šteje, da so zelo funkcionalne in pomoč dostojno prihranite prostor, " pravi Mikhail Malakhov, tehnični Direktor ruske podružnice Zahodni pohištvo podjetja. - Poleg tega omaro spada v kategorijo proizvodov "po meri". Glavna prednost teh pohištvo pripravljen, preden, da je to storjeno posamično za inter'notranje zadeve in velikost vašega stanovanja. V grobem, boste želeli, da sprejme omaro v obstoječih prazno nišo, shramba velikost enega ali dveh metrov ali pa samo dal v preddverju, otrok, spalnica, tako da se prilega harmonično v okolici " za sodobni proizvajalci to ni vprašanje!

- Vendar bi moralo biti določeno, da vlada, narejen po naročilu, bo precej dražji, kot je pripravljen, trgovina. Torej, poskusite, kompetentno in jasno navede, vaše želje oblikovalcev in mojstri podjetja - v nasprotnem primeru obstaja tveganje, da bi dobili v rezultat ni tisto, kar ste sanjali, in zapravil denar je šel, - opozarja Svetlana Voevodina, vodja znanih pohištva družbe. - Da bi to preprečili, morate vedeti nekaj podrobnosti.

Koliko?

Stroške "spalna" Omara se določi, kateri materiali so svoja vrata, police in stene, kot tudi za njihovo obdelavo. Za tako imenovane high-class glejte omare naravnih lepljenega masivnega lesa od drevesa'leseni (pod pogojem, da je drevo je bilo dobro in prav, sušen), ali alu okvir. Prehodno fazo med visoko in srednje razred je drevo, shponirovannye, na primer, MDF (plošče iz stisnjenega vakuumsko metodo drevesa'kamen prah), z okvirjem iz aluminija.

Povprečja se lahko imenuje omare so izdelane iz iverne izdelan v Evropi z ploščo debeline 22 mm V ekonomskem razredu - iverna 16 mm debel ruski in poljski proizvodnje z okvirjem iz tanke jekla. Notranjost Omare (police, stojala za kolesa) so večinoma mobilnega polnjenje (valovita lepenka).

Žogice za film

Pomembno je tudi, da veste, kaj gori z'združiti polica za omaro, plastične ali kovinske (slednje se, seveda, bolj zanesljivo) - in kaj reklame so na vrata in na osi ali na priključku. Bolje je, če so vrata s nosijo sistem, dodatno opremljeno s posebnim mehanizmom, ki ne dovolijo, da bi šel stresa ali izpadejo iz reže na najmanjši udarec.

- Ampak bistveno dražja vrata, dodaja, Mikhail Malakhov, take inovacije in pripomočke, kot čopiči in valji, ki očisti reže od prahu, gumijasto tesnilo za vrata banged proti steni, itd.

Usnje vrata

Kot je za dodelavo primerih - to zdaj zgodi, da vsak okus. Različne vrste lesa - še posebej v modi zdaj wenge, beljen hrast, javor, ki pokriva predvsem z lakom, ohranja naravne barve. Furnirane peč je naslikal na poseben način, ki ohranja tekstura lesa, ostane odprta, lepa lesna vlakna, je sedaj tudi v modi. Uporabljajo gluhi in barvanje fasade, lunatea premaz "pod drevo".

Okrasite fasade ogledala, obarvano steklo, pleksi steklo, patinated ogledala "stare", naravnega bambusa ali sealevel Ozadje ali celo prekrite s tkivo-tapiserije, umetno in naravno usnje.

Imaginarni cheapness

Kot je bilo že omenjeno, omare so vgrajeni in stoječih. Vgrajeno v ohišje - to možnost, da prazne hiše niše ali omarah. V tem primeru jih je treba upoštevati naslednje: nekateri proizvajalci lahko ponudijo cenejše omaro, odstranjevanje strani stene, tla in strop. Boste dobili samo posnetka, ki je nameščen v odprtino vrat. Najnižja cena za ta izdelek je zagotovljena, ampak tudi, da ima takšne Omare, bi "word of honor" odsotnost skupne plošča bistveno oslabi celotno strukturo.

Tudi ta varianta je slabo, ker boste morali prilagoditi vsaki polici v omari, pod ukrivljenosti, hrapavost stene vašega stanovanja, v nasprotnem primeru bo ostala ogromne razpoke in vrzeli. Poleg tega vlada ne bo mogla premakniti in promet. Bolje v isti niši, da vstavite polno omaro s strani stene, tla, strop, zadaj plošči, in preostalih vrzeli, da zaprete posebne prikrivanje trakov.

Kabinet za posebne namene

Pri izbiri Kabinet je pomembno, da razmisli, kaj je in kaj bo trgovina v njem: oblačila, posteljnina, knjige, nakit...) Odloči, da je Kabinet stopil v otroku ali mladostniku soba, bivalni prostor, hodnik, itd. Od njega vse odvisno notranji nadev Kabinet in preglednost svojih vrat. Na primer, omaro za knjige in Spominkov, ki stoji v dnevni sobi, je bolje, da opremiti pregleden vrata. In če je omaro, je pomembno, da je položaj police, omarice in police, glede na število storitev in njegove vrste.

- Recimo, da imate določeno število dolgi plašč in enako število kratke jakne in vezi in bolj, in vse to je treba dati v Omari, - navaja primer Mikhail Malakhov. - Pri naročilu morate, da je to potrebno, da razmislite in pojasnite, podjetje je zastopnik.

Če pa stvari tako veliko, da v vsako omaro, ki jih ni več fit, bo prišel na pomoč garderobo. In celo površino stanovanja ni kriva!

Soba tisoč malenkosti

- Omaro ali omaro soba je v bistvu isti Omari, samo bolj in bolj priročno, ki lahko vpiše, poglej ne mudi, da izberejo obleke, čevlji, železa oblačila, se poglej v ogledalo, čeprav se usedem za šivanje gumba, " pravi Svetlana Voevodina. - To je verjel, da si privoščiti garderobo lahko le lastniki elitnih stanovanj. Ampak to ni tako. Sobe ali prostora ni obvezna'mora biti zelo velika. Za garderobo lahko označeno in majhno območje, ki bo zaprt z drsnimi vrati. Navzven je mogoče premagati policah ali v knjižnico. Stroške garderoba je sestavljena iz kakšno je bilo gradivo uporablja v svojem proizvodno - les ali iverne gradacija je enako kot v omare), njegova velikost, notranjo strukturo.

- Sodobna "Platania" - je predvsem poseben sistem za shranjevanje, " pojasnjuje Mikhail Malakhov. - Vse, ki se imenuje,, "samo". Kaj bo oprema in polnjenje garderobo, je odvisno od vaših zahtev. Ugotovite število posod za kljuke, police za perilo, škatle za čevlje, pull-out kasete za srajce in pletene stvari, škatle za headdresses. Police, omare, kljuke in obešalniki v garderobi mora biti toliko, kot stvari, ki so vam dogaja, da verjamejo, drugače bi se izognili onesnaževanju.

Stvari je treba lastno prezračevanje

Sezonsko, šport in športna oblačila in čevlji so najboljši razdeljena na cone. In škatle je priporočljivo, da se da z pregledne plošče - vse, ki se za njimi skriva zelo priročno možnost za latrine.

Garderoba mora biti opremljen z ogledala in luči z naravno svetlobo, da ne bi izkrivljala odtenki storitev. Za to fit fluorescenčne virov, lahko uporabite "halogenske luči". Ločene police lahko tudi označeno. V prostoru, če so mere, ki omogočajo, da lahko dajo Otomanski.

V stranišče potrebno prezračevalni sistem - sesalnih ali izpušnih plinov. V državi hiš je običajno določena na gradbeni fazi, in apartma treba namestiti ločeno prezračevanje ali to konvencionalnih kapuco. In ne pozabite, o požarne varnosti na tak "park" oblačila požara lahko pohajkovanje takoj.

Navzven jutranje obravnavati z enakimi materiali kot omare. Notranji predložiti posebno vlogo dodatki - danes v korist ročaj hladni toni, medenina, jeklo, baker v obliki figurice živali (delfini, želve) in za različne elemente, noži, žlice ipd.,

- Garderobna omara in garderoba - ne poklon moda, ne razkošje, ampak zelo koristno in tudi potrebno prostor za vsak apartma, ugotavlja Svetlana Voevodina. - Upam, da vam bodo ti nasveti vam bo pomagal organizirati svoje življenje in življenje svoje stvari!

mimogrede

Sobe ali prostora ni obvezna'mora biti zelo velika. Za garderobo lahko označeno in majhno območje, ki bo zaprt z drsnimi vrati. Navzven je mogoče premagati policah ali v knjižnico.

Polina Chumakov
Foto: Natalija Gubernatorova

Vir: MK-HIŠA

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика