понедельник, 23 июня 2014 г.

Ideje za oblačenje

Plašč soba vedno bolj'pojavijo v naših domovih. Tukaj smo trgovina oblačila, obutev in spustite stvari iz drugega prostora. Nekaj idej za dekoracijo omaro sobe.



V stranišče najprej je treba svetlobo. Če dan, svetloba prodre v garderobo, skrbeti za zadostno umetno razsvetljavo. Sicer pa ni presenetljivo, in ne, da ga nosite, in šminko, da se pripravi na napačnem kraju. Da in obleko tukaj samo za večer v gledališču ali nočni klub, kjer vam bo všeč razsvetljavo.


Izbiro tekem, pam'ne pozabite, da je nizko viseče svetilke v omarah kontraindicirana, ker vrata so številne omare, ko se je začela, bo zagotovo ti lestenci, da boli. Poleg tega moški nosijo srajce, ponavadi močno dvigniti roke, in tukaj je kontraindiciran.



Za tiste, ki imajo majhno garderobo, in želim, da ustvarjajo vtis neskončnega prostora, dobra rešitev bi bila ogledala na stenah. Ogledala vzajemno priznanih in ustvariti občutek, da ste v veliko dvorano. Poleg tega je v teh ogledala si lahko ogledate sami iz različnih zornih kotov, kar je zelo priročno. Zelo pomembne in preprosto zrcali pohištvo. Če vse palice z obleko, da se skrivajo za vrati, soba ne bo nikoli videz neurejenosti.

Kabinet vrata in apretiranje soba je lahko okrašena z veliko klobuki in torbice. Ta dekor lahko sporočamo, kaj je za zidom omare. Če niste samo značilnosti prostora, ampak čar, in omogoča prostor, lahko postavite tukaj naslonjači, majhno preprogo, poravnava proces spreminjanja čaj.



Koliko ne visi oblačila v omaro - vse, kar lahko, da ne visi. Vedno bo veliko prijetne stvari raztresene okoli hiše. To je za njih in naj imajo prsi predali. Dobra pridobitev za garderobo bo postala zaslona, s katero lahko poiščete del garderobe. Sodobna zasloni včasih mojstrovine, ki ne samo, zanesljivo skriti lastniki in flaunt svojo lepoto.

Izbiri barve za garderobo, ni si prizadevajo za čisto bela. Ta rešitev ustreza le za ljudi z močnimi živci: v sterilno belimi tam je vedno nekaj, kar hocky. Preprosto izberite svetle ali nevtralni toni in jasne, čiste linije, ki odtenek igro tekstur v inter'Yeri.

Kot pravilo, pojdite na sprehod-v omarah v spalnici ali jutranje-sobno, manj funkcionalne vtičnico z jedilnico, dnevno sobo in druge prostore.


Lep primer slog pacific - garderoba s vijugasto omare. Ta rešitev je primerna za območja z vroče podnebje, kjer gladka površina ustvariti občutek Prohlada.

Dobra rešitev za majhna garderoba, ki je spremenila v majhno koridor, se bo trdno steno, ogledalo brez razbivat, stropne luči in zajema omare. Za uporabo kopalnico in garderobo, in kot boudoir.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика