понедельник, 23 июня 2014 г.

Opomba oblikovalec: izvzetje iz stvari

Pred nekaj leti, garderobe so bile videti le kot poklon moda za Zahodni način življenja, ampak danes je poseben prostor za shranjevanje obleke in čevlji so vse bolj izdelani v tipični ruski apartma. Naših rojakov spoznal, kako je priročen in enostaven, da vse stvari v enem posebnem prostoru in s tem razbremeniti stanovanjskih območij iz težke stene in zajetno omare.

Garderobo razlikuje od velike Omare v dejstvu, da je možno, da vnesete, lahko izberete oblačila in obutev, obleko, se poglej v ogledalo, če pa želite še kap v perilo. Ta soba je lahko dano v posebni sobi, ali je poskrbela, ločen z drsnimi vrati-del prostora. Praviloma naših rojakov bo opremljena z garderobo v temni sobi, kot so shramba, ki je skoraj vsak majhna stanovanja. Takšni prostori so običajno zelo majhnega območja (približno 3 kvadratnih Metrov) in z ustrezno umestitev police in predali res lahko služi kot dober skladišče osebnih stvari lastnikov.

Gradiva na temo

V svetu stvari: dobre manire
Garderoba
Vendar, arhitekti še vedno priporočam, da se nameni za garderobo vsaj 6-8 cm. G. takšno območje je lažje zagotoviti ustrezno razsvetljavo in prezračevanje, ki bodo zagotovili ohranjanje oblačila in obutev. Da imajo enak jutranje bolje poleg kopalnico ali spalnico. V skladu z oblikovalci, najboljša možnost je, ko garderobo ima dva rezultatov: spalnico ter hodnik. In če ima hiša dve hoditi v omarah, moški in ženske, moški se lahko, na primer, v bližini office in ženske - poleg spalnica.

Govor na pohištva podjetje, moral bi že biti jasno, o, ki se shranijo v vaš omaro je, da uporabite oblikovalec za oblikovanje širina, globina in polnjenje cisterne, ne pozabijo niti smučanje ali likalna deska, niti o majhnih stvari. Mimogrede, moram vas opozoriti: oblikovalci verjamejo, da je najboljša, je enako številu odprtih in zaprtih cisternah znotraj garderobo: potem bo videti svetlo in prijetno. Vendar, če je soba majhna, je bolje, da opremiti svoje večinoma plitvi odprte police, na katerih vizualno razširiti prostor.

Vendar pa stroga pravila o notranjem okraski za apretiranje soba ni, je vse odvisno od vaš okus, vaše navade in potrebe. Pam'ne pozabite: ne glede na to, koliko kvadratnih metrov ni bil v vaš omaro, pa naj bo luč, preprost in udoben, da ga ni obiskal nelagodje in izgubil. In pazite na bleščanje površin, kot bleščanje, posebej v temni sobi, je funkcija Wake podzavestni strahovi in psihično zatiranih.

Drug pomemben kos wc je vrata. So lahko karkoli: mahati, drsno ali harmonika, vse je odvisno od vaše estetske želje in razpoložljivost. Nihajna vrata, da veliko prostega prostora; drsna nazaj na steno ali gibljejo znotraj vrata, prostor ni zasedena, vendar zahtevajo posebno zamudno namestitev. Tako, da je razmerje med delovno silo, Zlato so vrata "harmoniko", vendar ugotavlja, da je pri namestitvi ta model vodilna groove je treba pritrditi na strop, ne na tleh, ne da posrnuti čez deset krat na dan.

Zdaj pa govori o tem, glavna stvar - pohištvo, ki bo obrazec "obraz" vaš omaro. Sodobni trg ponuja veliko različnih variant razmer za sobo-Kabinet", in boste morali izberejo, kateri je pravi za vaš dom in proračun. Najbolj učinkovito in demokratični način, konstruktivno in oblikovalske rešitve so sanitarije, ki je sestavljen iz tako imenovanih satja strukture, ki je nabor očesa police in košare iz kovine, pokriti z lak ali emajla.

Malo dražje, bodo stroški jutranje corps - type "line" omare. Drugo vrsto plašč - sobe, kjer je posebna aluminijasta stojala z univerzalno polica nosilci so pritrjeni posode za shranjevanje in police. Takih struktur se zdi, svetlobo in zrak zaradi pomanjkanja trdnih particijo. Vrh je sestavljen iz obešalniki in police, in spodaj od števila začasno ali vratnych predali. In končno, najbolj redka vrsta je, če stene prostora so določene okrasne, ampak zelo močno plošče iverice prevlečene z melaminsko o, ki s pomočjo skritih ali odprite konzole fiksne police in posode za shranjevanje. Včasih zabojniki so opremljeni s kolesi in samo dal na tla vzdolž stene. Nobene posebne priprave stene ni potrebna plošče so običajno nameščena na posebne profile, ki onemogočajo morebitne nepravilnosti.

Ko ste točno tisto, kar bo vašo garderobo, in naročanje vse pohištvo, je čas, da razmislite o dodatni opremi, da ta soba bi bila "popolna". Zakaj ne samo na trgu previdni, Gospodinje! In različne obešalniki (vključno z naprej koncu), in posebne police za čevlje, kovinski perilo, košare, škatle za manjše predmete, in posebno Likalnih desk, ki je pritrjen na steno...


Brez katerih si ne more storiti brez običajnih palice, postavljeni vzporedno s steno (od rack rack) in so namenjeni za prekinitev obešalnik. Zelo priljubljena danes bolj zapleteno različico tega modela je tako imenovani "Dvigalo", to je bar, ki se lahko dvigne in spusti, da 80 cm, in če si potegnite ročico. To vam omogoča, da postavite bar z rameni nad vse druge stvari in tako prihrani precej prostora. Na Splošno, v regeneracijo jutranje dobrodošli ob fantasy - glavna stvar je, da stvari, ki so imeli dovolj.

Besedilo: Jan Tais
Foto: Gettyimages

Vir: Lastnik

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика