понедельник, 23 июня 2014 г.

Mix določa zavest

Long gone so dnevi, ko se beseda "eklektična" je menila žaljivo. Danes mešanico stilov, slovesno zgrajena na načelu, in eden od najbolj priljubljenih sodobnih oblikovalcev. V strokovni jezik je kombinacija več tradicije v enem inter'Yeri imenujemo fuzija (fuzije mix, združitev).

Priljubljenost slog f'južnem v sodobnem svetu je težko precenjena. Danes je ta koncept, ki je prav tako pogosto uporablja v glasbo, kuhanje in oblikovanje inter''erov. Umetniki, kuharji in arhitekti so zagovarjajo pravico zahtevati sami kralji fusion občutek fine linije, kjer je kombinacija heterogenih elementov umetnosti obrne v pripravo banalen vinaigrette.

Če govorimo o oblikovanju inter'Yorov, v tej sferi, fusion, ki je prišel v zgodnjih 1990 kmetijskih Svoj dom je upravičeno velja za Združene države amerike: to je lokalni oblikovalci prva se je odločila za drzen eksperiment in "čez" classic z etnično in naravnih high-tech. Glavno načelo nov slog, ki je bil razglašen za svobodo barv in materialov, in je tako zadovoljen z obeh strank in arhitekti, ki fusion hitro in neboleče osvojil vseh celinah. Seveda, zelo razumno vprašanje: kaj je, v resnici, je drugačen od dolgo-pozna eklektična?

Po mnenju strokovnjakov, eclecticism daje priložnost, da nasičena inter'EP z nič, ampak, da depersonalize njih, in fusion stil, ki vam omogoča, da postavite v prostor ničesar in ustvariti med mešane predmetov in elementi harmonično komunikacijo'ASCO. Glavna prednost slog f'jugu - v svoji nepredvidljivosti. Edini pogoj, ki Zobov'je dolžan upoštevati arhitekt, je, da obliko, barvo in vsebino zasnovana notranjost'notranje zadeve - za vse, ki je kasneje postala njegova "stvari": končna materiali, pohištvo, dekorativni predmeti, se morajo v končni fazi z'vključi v celoti ekološki življenjski prostor.

Gradiva na temo

V modni eklektična. 5 podrobnosti, ki vam bo popestrimo vaš apartma
Eklektična kuhinje: enostavno in udobno
Sodobna eklektična
To bi bila velika napaka, da mislim, da je oblikovanje inter'notranjost v slogu f'južni predmet kakršnih koli oblikovalec. Pravzaprav je ta slog zahteva izjemno oblikovanje spretnosti, nežen okus in izkušnje, arhitekt, "swung" na fuzije, Zobov'morajo biti sposobni videti tradicionalno predmet iz novega zornega kota, ne bojte'združiti Incompatibles in uničiti sprejetih stereotipov. Mimogrede, ne nazadnje zato fusion običajno nanaša ne na arhitekturni slogi in oblikovanje - SV'odnos med predmeti je nastala, ne na funkcionalne, temveč tudi na čustveni ravni, in on je, ki ne temelji na dobro prepletene zakonov, ampak način razmišljanja, ki je neločljivo povezana le del arhitektov.


Zanimivo je, da Američani na začetku novega stoletja izumil še en izraz, ki pomeni isto kot fusion - "global inter'kurirske". Ti dve besedi, ki se danes označujejo inter'jer tradicionalna Zahodna hiša, v kateri obstaja veliko stvari, Orientalski barve. Na primer, Japonski zaslon, Afriške maske, pisane Indijski materiali in Kitajski papir luči. Prej, bi samo Spominki, zdaj so dojema kot neke vrste "ID" državljan sveta, sem poudariti dejstvo, da je rezident hiša spoštuje vse tradicije.

Ker se je odločila, da ustvarite inter's kurirsko-slog f'južni pomembno pam', da ne pozabite, da to ni jasen vodoravno in navpično območij in težko funkcionalno varnost teh ali drugih prostorov. Pred vprašajte, pripravljena živeti v prostoru, enako primerni za sprejeme in aktivnosti na prostem, ali v vašem pogledu te stvari nezdružljivo. Najbolj verjetno, fusion ni primerna za vas, in če vam je ljubše, ogromen okolje in patetično inter'karieri.

F'južni Zobov'pridružena podjetja inter'notranje zadeve, da se preprosto in veselo - drugače, znova, namesto harmonično opremljeno stanovanje, boste prejeli zbirka podobne, čeprav zelo drage stvari. Mimogrede, zakaj fusion je bolj primeren za okrasitev ni toliko apartmaje (s standardno za Rusijo meritev območij v 40-60 "kvadratov" posebej vam ne bo jasno, up), koliko stanovanj z več ravneh, vile in townhouses. Veliko količino prostora, prisotnost bele letal in velika količina svetlobe, ki je obvezna'Eskov atribute sloga f'južni. Idealen pogoj za oblikovanje inter'notranjost v slogu arhitekti menijo, stanovanja, usmerjeni v več delih sveta.

F'južnem ne more biti imenovan drago slog. Glavna stvar tukaj je, občutek delež, in to je najbolj zvesti zaveznik gospodarstva. Kaj točno bo treba porabiti denar je izravnavanje tal in teksturirane zgornje meje, pridobitev več vrst Ozadje in kombinacija barv barve. Oblikovalci se strinjajo, da je globalni stil mešanje primerna m', ki celo zaokroži strop polje, obokana vrata, velika Okna. Arhitekti tudi všeč, da igrajo na kombinaciji različnih tekstur, elegantno združuje polirani in grobo površino, tkiva in papir za Ozadje, lesa, različnih pasem.


F'južni mogoče inter'er, kjer razkošje seveda gre za preprostost in bohemoth. Vendar, številni uporabniki se strinjajo, da je samo zato, ker ne veste, kateri koli drugi način, da se prilega v tradicionalne ljudske inter'sodobna kuhinja, štedilnik, in zraven slike Wanderersi visi vaš najljubši plazma TV.

Besedilo: Asya Ilyin
Foto: JP

Vir: Revija "Lastnik"

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика