понедельник, 23 июня 2014 г.

F'južna - slog-roughneck v inter'Yeri

F'južni (iz angleščine fusion - mešanje in spajanje) - mešanica različnih slogov in smeri v enem design inter'jer. F'južni vam omogoča, da ustvarite harmoničen SV'ASCI med različnimi slogi predmetov in elementov.

Beseda "fusion" je začel leksikon v poznih 90. letih prejšnjega stoletja, ko je utrujen slog tabu Evropa se sooča tok eksotične Vzhod, Afrika in latinska Amerika. Žanr okvir je bil razširjen v vsem, s'zdelo, restavracije, glasbe, med'kariero v slogu f'južni. Rojstni kraj stil, so v Združenih državah amerike, kjer oblikovalci prva se je odločila za drzen eksperiment. Mešanje, kot barve na paleti, neto slogov in trendov, fusion hitro prijela in je postala priljubljena. Trend, ki je nastala kot posledica stičišču različnih kultur, tradicij, krat, razglasili ustreznosti združitve različne in včasih nasprotujoče si sloge v zasnovo prostora.



F'južnem ne zavrača tradicijo, ampak ustvarja svoja lastna pravila. Kot bi nasprotoval minimalism, razviti logiko kolaž in zadolževanje elementov. Glavno načelo slog f'južnem je svoboda barv in materialov. Osnovno pravilo slog je, da na obliko, barvo in vsebino zasnovana notranjost'notranje zadeve, končna materiali, pohištvo, dekorativne elemente - naj'združiti v ekološki življenjski prostor.

Fuzija je, motivi in elementi različnih nacionalnih kultur in načela oblikovanja stanovanjskih površin, uporablja etničnih elementov, skupaj s klasično, meša sodobne retractive, novih materialov in tehnologij in unikatne ročno izdelane predmete. F'južne združiti nezdružljivo: klasičen izgled in dekoracijo sten in hi-tech pohištvo, kopalnica v high-tech slog in Imperij vrata, Kitajski porcelan in tapiserije. Da bi ustvarili inter's kurirsko-slog f'južna, boste okus, dekoracijo umetnosti in veliko poguma. Inter'jer slog f'južni mora biti usklajen, overwrought, ki gravitirajo na prostornost izvedbe in lahkotnost, ustvarjanje večjih in romantično vzdušje.

Slog, ki ne spoštujejo jasno vodoravno po vrsti označujete označite in navpično, to čudno, varnost, SV'sporazumevanje med predmeti, ki so oblikovani na čustveni ravni.



F'južna - to je težko barve gama, različne dekorativne podrobnosti, obilje materiali in različne dekor, eksperimentirati z teksture (polirani in grobo površino, tkiva in papir, Tapete), razsvetljavo in umetniških motnjo.

Tri elemente slog, barva, struktura, materiali. O nevtralni in pastelnih odtenkih bolje pozabiti, med'v notranjosti prevladujejo bogate harmonije med barv. To je lahko kombinacija cyan, Magenta, rumena in zelena barve ali toplo gama rdeča, oranžna, skupaj z ink-modra, pesem, vijolično-vijolična, črna in bela.

Za razsvetljavo je bolje izbrati mesto luči, stoječe svetilke, rov, namizne svetilke, luči, pohištvo. Svetilke, ki se lahko nahajajo na tleh ob robu stene, da deluje kot točka stropni in stenski reflektorji osvetljuje elementi med'jer.



Prednost teksture, prijatelji narave: svilnato teksturo pesek in hrapavost kamen, grobo tkanje krpo in elastičnosti kože. Ekološko fit v fuzije živalske kože in simulacije, naravnih materialov.

F'južno - to je bogastva drapery, obilje tkanine notranje zadeve'Yeri. Zavese, žaluzije, zavese, blazine, preproge lahko, da bi vse inter'jer več.



F'južno -, da je veliko prostega prostora, bela letal in veliko naravne svetlobe (obokana vrata in velika Okna). Pohištvo, notranja oprema, med'jer malo, so set off vsako drugo, brez nereda.

F'južni, ki se uporablja za registracijo, kot zasebni inter''erov - apartmaji, apartmaji, hiše in javnih restavracijah, hotelih, lokalih, trgovinah. Brez stereotipov, slog, svetlo in opazno, da se lahko obrnejo na sive dni na počitnice z dobro okraski, fusion je občutek igre, nebrzdana neskončno domišljijo in ustvarjalnost. Nenavaden slog, ki je primeren za tiste, ki se ne bojijo sprememb, kakšne ustvarjalne in notranje svobode. Ne bojte se, da eksperimentirate in pam'ne pozabite na dober okus!



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика