понедельник, 23 июня 2014 г.

Fuzija

Dobro, rečejo "fusion" slog najnovejši trend v glasbo, kuhanje, design inter'jer..., skratka, vse, kar je. Ta smer je na kratko opredeljen kot'enotnosti Incompatibles: stare in nove, na Vzhodu in Zahodu, visoke umetnosti in kiča. Sliši se, seveda, privlačne. To je, vendar pa, da bi razumeli, kaj je res novo.

Angleške besede "fusion", ki je prevedena kot "združitev", ali "zlitine". Če govorimo o zunanjih oblik, fusion vključuje kombinacijo navidez incongruous (ali se šteje, da), izredne rešitve, ki presegajo običajne in običajnega. V našem svetu zunaj prostorov in predpisi, ki so veliko bolj težko ohraniti enotnost slog oblikovanja, kot da bi dal na tanke nogami francoski tabela Afriške keramične vaze, prinesel iz izlet. In vesele oči, in utemeljitev: fusion.



Profesionalni oblikovalci spretno uporabite
Orientalskih motivov v sodobni inter'Yeri

Zlitje kultur, tehnologij, stilov, filozofije, in čas - tukaj je, glavna značilnost modernosti, se pravi duh časa. Presodite sami: korejski popgruppi mešanica hip-hopa in latinskih ritmov, London biznesledi naučijo Indijskih plesov, Ameriške hitre hrane obiskovalcem ponuja na'naloga sendviči, in Tokiu najstnikov nastavite ton zvonjenja za svetovni modni. Globalizacija, trdno reči, televizijskih umetnikov, ki ponuja, da vidim ta edinstvena značilnost našega časa. Vendar je to?



Kombinacija starih in novih stvari, ki bo dala možnost, da zaznavajo
inter'jer
precej drugače. Uporaba dodatne opreme, ki povzroči dotika
spomini.

Preden so izumili imena in ikone, ki se (ne glede na uspeh) so sposobni zbrati vsak šolarja, zbiranje mogočni tega sveta'dovali najbolj raznolika področja. V takih "Kunstkamera" mirno coexisted slike, ki jih Tizian, Rimskih kovancev, marmorja kipi z zlomljene roke in nos, po nesreči so odkrivali v Kakanj ležeče zapuščine, in lupino Nautilus, v srebrni barvi. Vse te stvari, o'novalesa razen, da navedbe o njih primerljive redkost, in zato vrednost. To razkošno, ampak tradicionalne Renesanse ali Baroka inter'karieri gradov v kombinaciji z starem ali v tujini artefakte ustvarili veliko močnejši učinek eksotične kot izrazito nevtralna opremljene sodobnih muzejev. Res, nič ni novega pod luno.

Gremo naprej. V blagoslovljeno časa Kraljice Viktorije, ki pravila v Združenem Kraljestvu od 1837 do 1901, vrste f'južnem je postala, če ni dober znak, da je v vsakem primeru, o'subjektivno realnost. Generali in uradniki kolonialne uprave, ki delajo v Indiji, se vrnil domov, naložen z bale Indijske svile, Sikh meči in kipi Šiva in Parvati. Vse to orientalistik so bili, ki se nahajajo v stavbah s žametne zavese in hrast, ki panelled stene. Pam'ne pozabite, dvorec Tadeusz bila solti "Znamenje štirih"? O tem, kako je izgledalo. Pripadnike ideološko čistost lahko poljubno število godrnjav, kot Kipling, Zahod, Zahod, Vzhod je Vzhodno, in nikoli TWAIN se sestane. V resnici, se stekajo, ustvarjanje coziness in edinstvenost Viktorijanski inter'notranje zadeve, kjer je bilo vse malo "preveč". Preveč barv, materiali, predmeti, rezbarije, vitraž... A ni ta pretirana pravkar shranili v Viktorijanski hiši iz topa in pompozno resnost, ki je tako značilna in je potekala v stilu klasike in nadaljnje modernizma?



Babica ' s garderobe, odeja, ki je na kavč,
oblazinjeno clachtoll krpo, Orientalski preprogo nad kamin
in veliko lepe in drage lastniki braču

Si lahko zapomniti in Rusijo: čas arhitekturnih eclecticism sovpada z ozemeljsko širitev Imperija. Indijski romance angleščine v Rusiji so odgovorili na Kavkazu, časi, Lermontov in Bestuzhev-Marlinsky. Pri oblikovanju inter' " to spremenila v Modi za Orientalske preproge, ki tiho prenašal vse socialne cataclysms. Ampak profesionalni arhitekti hitro obvladal "Mavrska" slog, kot eno od možnosti antike. In če v isti hiši, in včasih v stanovanju, različne sobe so urejeni v različnih stilov, bil je znanilec postmoderni danes?

Če želite govoriti resno, XIX stoletja, o'združuje s sodobno občutek koncu vsake zgodovinske dobe, in potrebo, da povzamem, nič ni pozabljeno niti zanikanje. Tukaj prihaja desire z'spoji v eno inter'Yeri kot veliko tehnike iz različnih slogov in smeri, mešanje sodobnost in retractive, novi materiali, hladno tehnologije stvari in človek, naredil v enem izvodu predmetov. Za razliko od eclecticism, kot smo povedali strokovnjaki, fusion je ne le bistveno bolj neobremenjeno z'združuje v en prostor elementov različnih stilov, ampak ustvariti na svoje baze vaš nov slog.

Očitno, fuzije, najbolj jasno izraža Outlook osebe s široko interesov, znanca, s kulturo in zgodovino različnih držav in obdobij. Podrobnosti inter'notranjosti ne bi smelo biti v kombinaciji s izvora in barvo, in "ljubezen je zakon". Izračun vključuje le svojim občutkom za en ali drugi kos pohištva. F'južni organizira naš prostor tako, da smo lahko potovali skozi obdobij in celine, ne da bi ostali doma.

Ta slog postane hitro pridobiva popularnost smeri sodobnega oblikovanja, ker obljublja, a prej ni bil mogoč svobode. Nekoč kot nekaj nezaslišanega, da združujejo modra in črna, rdeča in rjava, in zdaj je popolnoma normalno.

Gradiva na temo

Eclecticism: polet fancy
Mix določa zavest
Eklektična kuhinje: enostavno in udobno
Oseba, ki je izbral f'na južni in ni treba razmišljati o čistosti slog. Danes vas prosimo, da ne držijo koli od norme in dogme. Lahko dejavno biti skupaj v enem inter'notranjost težka klasično pohištvo in high-tech zavese in organza. Pogumno push m'pohištvo kotu in ga postavite na sredino prostora. Tako drago izključno zbiranje mirno sobivajo z najbolj priljubljenih modelov. Na stenah blizu reprodukcij umetniških mojstrovin post vaše Amaterske slike, slepe stene spremenil v pravi Muzej priročniku z postmoderni portal.

F'južni ponuja vse, ne zavrne ničesar. Danes ste lahko in mora mešanica klasičnega in sodobnega pohištva, stvari, starih in novih, dragih in ne zelo, dodaj'predmeti močno, da kaj ni primerno, vendar najljubši. Stroške predmet v tem stilu ni važno. Oblikovanje dobrih medsebojnih'jer vedno stalo veliko denarja. Toda za vzpostavitev fusion je zelo preprosta, samo da imajo občutek za okus.

Ta slog, ki je super za izražanje samega sebe, ker razkriva, individualnim pristopom lastnika za oblikovanje inter'notranje zadeve, če upoštevamo samo zasebni okus, in ne nekaj pravil in smernic. Ozadje, posnemajo različnih naravnih in umetnih materialov, dosežen na sodobnih tehnologij, oblikovanje prostora za ustvarjalno misel. Če del steni visi Aboyne in njihovo ozadje, na mestu Vzhodne eksotičnih Spominki, originalni okrasni rešitev, pod pogojem,. Najnovejša inovacija iz zbirke v tem letu - vinil Ozadje pod velvet.

Ne bojte se za preizkus. Najbolj neverjetno stvar je, da ko ustvarjate fuzije med'jer ni pravil ni in ne more biti, ker to ni stil, ampak mešanico stilov, vsakič z novo sestavine in nove razsežnosti. Izkušeni dekoraterje lahko dajo samo eno compradorian relativna razmerja: v dobro inter'Yeri bi moral biti eden ali dva močna eksotične stvari, ne več!



V inter'jer slog f'južni primerna tudi s podatki iz lesa.
To je lahko zgornja meja trim iz konvencionalne
letvi, in dreves'lesene stopnice in odprti strešni tramovi

Najboljše, da poberem razmere na principu kontrasta. Orientalski ali Afriške stvari, ki poudarja enostavnost in udobje sodobnega pohištva.

Figurice, nakit in Spominki imajo tudi pravico, da obstajajo. Nikoli ne zamudite Trdimi materiali. Proračunskih sredstev po pranju ali ustrezno zdravljenje, se lahko uporablja kot odeje in pelerine; drago, za primer, srbščino, vezenih suzane, gori nad usgov'jamo postelj kot umetniška dela. Prav tako je vredno opraviti z Kitajskih ali Japonskih vezenje, tudi če ga imaš ne povsem celoti in v obliki nepraktično majhen kos. Kupite ali naročite na sliki, in odstraniti svoja odkritja pod steklom, to tkanine je vredno!

V jedilnici lahko uporablja improvizacije na temo Art Deco. Učinkovito kombinacijo različnih tekstur: kovani kovine, steklo, tkanine. Okvirji stoli - kovani. Naslon in sedež sta opremljena s tančico z opazno številke.

Ni greh, da ponovite glavni Odbor, kot za slog f'na južni in na Splošno vse sodobne inter''erov: manj resnosti in napenjanje. Ko je sodobna koči, ki se pretvarja, da je fevdalni grad - to je smešno. Možno je, kot nova ruska od šala, da ne bo pomote, tisto, kar želijo, in lahko enostavno in umetniških premagati razliko med želeno in dejansko. Čas skupaj stylisations minilo, in morda odšel za vedno. V glavah in inter'Arah poravnajo razdrobljenost.

Maxim Timofeev

Vir: www. salon. s

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика