пятница, 20 июня 2014 г.

Pomanjkljivosti, slikopleskarska dela: vzroki in načini odprave

Slikopleskarska dela so zapleten proces, za ugotavljanje uspešnosti, ki ga je potrebno vedeti veliko skrivnosti te obrti. Kaj pa, če se za barvanje površin ušel izpod nadzora in na poslikano z obmo'tam so bile različne napake? Na vzroke in odpraviti najpogostejše težave, bodo razpravljali v tem članku.

Pri delu z oljem barve

Zrnate površine. Do te težave pride, če je barva je bila hudo napeti ali postopek, ki se uporablja v velikih sito. Drugi razlog je, zrnate površine, lahko služijo kot vlažen stisnjen zrak v spray pištolo. Če želite odpraviti to težavo, lahko uporabite filtriranje barve skozi sito, in s pomočjo čiščenje in prilagodite ločilo.

Rowan in pockmarks. Na barvanje površine, ki nastanejo, če se jemlje preveč debel barve ali spray pištolo nastavljena na nizko tlaka. Popravek napake je, da uravnavajo kompresor in vakuumsko barve.

Pri nastajanju madežev na površini različnih barv, vključno z nepratigais barve opomba: lahko, barvanje sten je bilo narejeno na suh omet ali je bil uporabljen v kiti ne živali, prilepite in alkalne. Odprava napake je, da strganje barve v krajih, pike, pranje teh krajih raztopina klorovodikove kisline, in nato očistite z vodo. Po sušenju podatkov, določenih barve znova.

Na barvanje sten na prvi pobarvane površine lahko'pojavil lupljenje vrhnjo plast barve. To pomeni, da novo slikarstvo je bil izveden na umazano plast ali barva s vosek spojin. En izhod: da očistite površino plovca, najprej umijte z milom in nato očistite z vodo in po sušenje barve znova.

Mastne površine in dolgo visi nastopi, ko se najbolj verjetno, je bila uporabljena nizke kakovosti sušenje olje. Sperite površino s čisto gobo ali krtačo kislo vodo.

Zamude v izsušitvijo. Glavni razlogi, ki se lahko uporabi za zadrževanje sušenje drugih pigmentov, kot so saje, Siena, cink bela, jezera, ali sušenje olje nečistoč mineralnega olja. Rešitev: feathering površine z dodatkom za sušenje agent.

Pušča. Vzrokov za okvaro lahko šteje za tekoče barve ali pomanjkanje senčenje. Odpravili težavo s čisto krpo in plovca, in nato ponovno barvanje. Isto okvaro odpravi potrebo in v primeru mrežo razpok na slikarsko površino, ki lahko nastanejo zaradi grobe teksture slikarstvo ali pobarvane stene v bolni-suha tla. Isti algoritem za reševanje in ko situaciji, ko zaradi preveč debel, barve so vidne sledi čopiča.

"Krokodil kožo". Napaka se pojavi, ker izvajanja pleskarska dela, ki jih premalo usahnil površini hitro sušenje barve. Popravek je, da čisto plovca, proolifku, kiti in slikarstvo znova.

Ko delate z vodo strukture

Mastni madeži. Ti'na delu, ko omet je bil že madeže od ne posuši olja. Obstajata dva načina za odpravo okvare. Prvič, lahko traja spot zmanjšati mavec, nato pa ponovno ometane in poslikane ta kraj. Drugič, lahko preprosto očistite madeže alkalne vode in barve. Kot ste lahko videli, drugi način je veliko lažje, toda najprej - bolj zanesljiv.

Zarjavela mesta. Na prebarvane površine so'so za vdor skozi omet od smolnate snovi. Ponavadi so odstranjevanje: odstranjevanje stare barve, pranje rešitev 3%solna kislina, tla, travyanko, kolofonije ali duha za nohte, in nato barve znova.

Temne lise. Praviloma, z'so skozi presežek lepila na primer, kiti ali barve. Tudi madeži lahko'skozi stene slikarstvo na mokro podlanke, ali ko uporabljate alkalne-nestabilna pigmentov. Za odpravo napake mora problem na tem področju oprati z vodo, posušeno in nato repaint.

Beli kristalni dotik z'je skozi dodelitev topnih soli iz polaganje in mavca. Za preprečevanje tega problema mavca čisto jekleno krtačo, nato posušen in zmlet beli emajl ali oljne barve, in potem shpakljujut glutinous shpaklevkoj. V zadnji fazi delovno površino je treba napolniti in pobarvane z glutinous barve.

Lupino film. Do te težave lahko pride, če barvanje površine, ki je bila izvedena na debelo plastjo prejšnjih abelow, ali če je bila sprejeta zelo debele Kohler, ali dodali veliko lepilo. Odprava napake je, da strganje barve, drgnjenja, nato napolniti in pobarvane znova.

Otmane. Ta napaka se pojavi, ko je Kohler malo lepilo ali je imel veliko pigmenta ali groba zrna kreda. V tem primeru lahko barve šibka glutinous rešitev pištolo ali sperite barve, in nato napolniti in poslikane stene, povečanje odmerka lepila.

Pasove na uspešnost pleskarska dela izhajajo iz nezadostnega mešanja barve pigmenta ali slabo senco. Površino v tem primeru morate sperite z vodo in nato še enkrat, da barve iz spray pištolo.

Madeže, madeže in opustitve. Pride, ko uporabljajo tekoče barve ali skozi veliko odprtino šobe spray pištolo. Ena od rešitev je, da sperite barve in ponovno barve sten.

Spremenite barvni ton. Nastale z uporabo alkalnih-nestabilna pigmenti v kazeina in apno barve, ali pri uporabi nestabilno pigmenti proti apna v lepilo Kohler. V tem primeru, barve ne bi bilo treba odplavilo površine ogruntovat in pobarvan z drugih pigmentov.

Dovolite, da vaše molarno dejstvo napake bo čim manj, in če se to zgodi, bi vedno vedeli, kako jih popraviti!


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика